Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 94
Raspunsuri - Pagina 12
elly_me spune:
Hello fetele
Eu sunt ok- nu am nicio greata ....
Deci nu prea cred ca sunt
.
Dar ma bucur ca sunt campioana la
"teste anticipate".
Am vb acum cu o fata - pacienta lui T - care este programata in Z18 pt laparo.
Si-i era frica sa nu ramana si sa-i faca laparo.
Si T i-a spus sa faca un test de sarcina in Z18 si daca e negativ - sa faca laparo
Deci - ar trebui sa se pozitiveze - macar nitelus- daca ma iau dupa spusele lui T.![]()
![]()
![]()
Eu am facut test mai repede- ca sa sun sa ma programez pt laparo.
Oricum ma duc joi si fac b-hcg-ul.![]()
dar poate mai fac si un test maine dimineata ![]()
si poimaine ![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Simona eu zic sa iei lucrurile usurel asa si vei vedea ca se vor rezolva. E cam greu in ziua de azi ca doi doctori sa aiba aceasi parere, asa, de aia si eu prefer sa am doua pareri cel putin inainte de a face ceva, un tratament orice. Nu te mai gindi la prostiute, asteapta sa vezi ce iti zice dr Albu la eco, la histero si vezi tu ce ai de facut. Ai grija de tine
Felix normal ca speram draga mea, de la tine astept o veste buna spre sf saptamini, sa dai tonul la burticile de primavara si noi sa te urmam fericite
Elly draga mea greturile apar putin mai incolo, asa ca inca nu stie nici luna asta, vom trai si vom vedea, nu? Cu sau fara doua liniute mergem mai departe pina le vedem.
Sarah tu ce mai zici ?
Lilisor tie cum iti este ?
magdita spune:
Felicic
, Doamne ajuta sa nu mai vina uratii la tine luna asta
.
Hionati
, monitorizarea consta in urmarirea ecografica a ovulatiei. Te cheama in z8-10 la prima eco, in functie de lungimea cm-ului, si urmareste ecografic cresterea foliculului din 2 in 2 zile, cateodata si mai des, pana acesta ajunge la 20-24 mm, cand de obicei se sparge si elibereaza ovocitul. Pentru o eventuala implantare a embrionului, endometrul trebuie sa aiba minim 10 mm. Dr-ul iti spune si cand sa ai contact sexual cu sotul, ca sansele de conceptie sa fie maxime. Asta e teoria, practica poate suferi mici variatiuni
.
Simo
, legat de morfologie, si eu citisem ca normal ar fi 40 %. La ce numar si viteza are spermograma sotului, probleme nu sunt deloc. Chiar donator scrie pe el. Cum am mai zis, motive de infertilitate pot fi multe : anovulatie, trompe infundate ( ceea ce la tine nu e cazul ), endometru atrofic, care nu permite implantarea embrionului, endometrioza nedescoperita, spermograma proasta, stres, etc. Trebuie luate toate in calcul si eliminate pe rand, logic. Daca toate astea sunt in regula, poate atunci trebuie sa ne gandim mai departe, la incompatibilitate genetica, zic eu.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!
Asa de optimista sunt ![]()

Si fetita noastra 

hionati spune:
magdita, la mine a aparut in z22 un folicul de 1,35 cm (eu am cm regulat , 27-28 zile...) ce inseamna asta? de ce nu s-a spart?
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui hionati magdita, la mine a aparut in z22 un folicul de 1,35 cm (eu am cm regulat , 27-28 zile...) ce inseamna asta? de ce nu s-a spart? |
Cm-ul ti-a venit la 27-28 zile dupa aceasta ecografie din z22? Daca da, sigur nu ai ovulat, adica acel folicul nu a crescut pana la 20-22 mm si nu s-a spart. Din cate vad, in z22 el avea 13,5 mm. In mod normal, un folicul creste cu 2 mm / zi, adica cel mai tarziu in z30 a cm ai fi avut ovulatia, si asta inseamna ca in z45 ar fi trebuit sa iti vina menstruatia, pentru ca faza luteala dureaza in mod normal 14-15 zile. Daca ai facut numai o singura ecografie, nu prea ai de unde sa stii cum a evoluat acel folicul.
Sper ca acel folicul sa nu fi fost chist. Dar medicul stie mai bine.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
!Asa de optimista sunt

Si fetita noastra

mada23 spune:
Poopici si de la noi 

am citit printre randuri din lipsa de timp,![]()
Mai cuconitza, Elly, de ce nu stai mata relaxata , ce tot faci teste asa devreme, si stai linistita ca nu ai nici un simtom , gen greata asa la inceput, vin ele pe urma, eventuale dureri de burta gen cm, dar nu altceva, asa ca lasa totul sa vina de la sine,ca oricum nu simti nimic, nu te stresa degeaba, nu merita, vine el, ai incredere.
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
casamihaela spune:
buna fete dragi noutati nu mai am astept sa treaca timpul(greu mai trece)sa ma operez.
fetelor dr T mi-a zis sa iau din a 16 zi 2 utrogestan ovule pe zi iar eu avand cateva cutii de dufaston acasa de cand era sora mea gravida am luat dufaston dar 1 pe zi.am facut bine sau rau?
dr mea din Pitesti imi dadea dufaston timp de 10 zile cate 1 pe zi.
felix76 spune:
Mada, ia mai zi de simptome, nu de alta dar eu sunt la capitolul nidatie acum ![]()
Te-au durut titele? Burta? Capu? 
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
mada23 spune:
mai Felixule
ma distrez de mor
, chiar ma gandeam zilele trecute ca inainte eram mai gravida ca atunci cand am ramas, dar spune iti fata, nu ai nici o treaba cu restul, nu tre sa bagi in seama, doar niste dureri ciudate de burta cu vre-o saptamana inainte, ma lua niste crampe ca atunci cand iti vine, atat de puternice erau ca in secunda doi eram la baie sa vad daca mi-a venit, apoi treceau, o tineau asa de cateva ori pe zi, ma ingrozisem cat de tare am putut sa racesc, asa gandeam, nu am simtit alceva, sanii pe mine ma dureau mereu inainte, asa ca nu au fost un semn, am avut niste impusuri asa sa le zic cu vre-o 8 zile inainte sa iau utrogestan, nu mai luasem din septembrie,pur si simplu asa am simtit intr-o seara, apoi in z29 tot ca un impuls ma dus la farmacie pt teste in rest nimic, nimic.Faza tare e ca nu stiu cand am ramas, ca numar pe degete de cate ori am prestat si numai aiurea, fara sa ating perioada in care ovulam de obicei, asa ca......mister 
Cel mai bun sfat ar fi multa rugaciune si sa te lasi in mainile Domnului stie el ce face, si face bine, roaga-te atat sa-ti arate calea pe care trebuie sa o urmezi, sa fie voia Lui, restul...il vezi la mine in burtik ![]()

madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "