Burtici fericite de sept-oct 2009 (25)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana
Fetele, daca vreti intalnire, zice-ti, sa incepem organizarea!!!!
Dupa cum vedeti eu ma plictisesc ingrozitor acasa, asa ca tot caut motive de petreceri!

Cris, eu as veni fara rezerve, dar nu am curaj sa ma aventurez cu Ilinca de una singura! Ea nu sta locului o clipa si n-as putea sa vad mai nimic. N-am ce face...

Panda, 13+
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Panda, de tine stiu ca nu se poate pe motiv de Ilinca! AL meu sta destul de cuminte in carucior, ca il captiveaza lumea si tot ce vede in jur, de-asta ma pot duce cu el peste tot. Mai frica imi e mie sa conduc singura pana acolo, trebuie sa-mi fac mult curaj si sa-mi fac si traseul in minte din seara asta. Asta e problema mea majora!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 14+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns panda77 spune:

Dar daca se pune de intalneala undeva, intr-un parc, contati pe mine, ca ma bag!

Panda, 13+
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

daca pot vin si eu.
nu ppromit nimic dar va anunt maine de dimineata daca e ok.

pupici

Raluca 12+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Uff! Neuronul asta-i gravid!
Am facut programarea pt TT la 17 sapt. Nu era mai bine sa fac mai devreme sa am timp sa-l reped in caz ca.... Doamne fereste?

Iulia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Moni, eu stiu ca triplu test se face imediat dupa ecografia morfologica. Adica undeva in 24 sau 48 ore de la eco morfologica. Pt ca la triplu se merge cu o hartiuta cu masuratorile de la eco.
Eu la prima sarcina, am facut cum e azi dupa amiaza, eco morfologica si imediat a doua zi, dimineata am mers la triplu test (am facut la 14 saptamani).

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna tuturor!

Nu apuc sa recuperz ce ati scris pentru ca am lipsit prea mult, imi pare tare rau! Oricum va urez numai bine in continuare si ne gandim la voi tot timpul!

Sa va pun la curent cu noutatile de la noi:

Am lipsit motivat, am avut sotul bolnav (pneumonie, viroza, febra, tot tacamul) si am stat la mama ca sa ne descurcam cat mai bine, asa ca nu v-am putut urmari.

Am avut si mai am in continuare greturi, dar se pare ca au inceput sa se diminueze mult de tot si suntem din ce in ce mai bine.

Astazi am fost la control si a fost suuuuper bine. Ne-a spus ca bb e super neastamparat, abia a stat la masuratori, translucenta este de 1,5cm, exista oz nazal, are 4.8 cm si aprox. 12 sapt. Vom mai merge la control tocmai peste 4 saptamani cand ne va trimite si la TT. Pana atunci am de facut dozare de anticorpi pentru incompatibilitate de grupa sanguina....speram sa fie bine! Bineinteles ca eu nu am putut vedea nimic la eco, ca asa e la spital, la camera de garda, drept ptr care vreau sa merg la un eco performant peste vreo sapt sa vad si eu si sotul cum sta treaba si poate ne spune si sexul!

Buuuun, si acum intrebare de baraj: stiu ca voi ziceati ceva de sexul lui bb in functie de bataile inimii - asadar, la 162bpm, cam ce ar putea fi??? Ca nu mai gasesc regula aia si mor aici! Sar'naa!

Va dorim numai bine si incerc sa va prind din urma, desi slabe sanse!

12+
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Ioanact,
D-zeu sa iti dea putere, sanatate, refacere rapida si un ingeras care sa isi duca drumul pana la capat!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citisem o discutie controversata daca se da la bebelus apa sau ceai pana la 6 luni ....sau nu. Voi ce stiti ?

Lutoniana, eu nu i-am dat apa deloc lui Lisa pana cand nu am inceput diversificarea. Si atunci o serveam si bea daca vroia. La noi au fost calduri extreme, de 40-45* si ne-am descurcat cu tzitzi. E adevarata ca eu ii dadeam sa suga dupa fiecare masa. Cam de la 9 luni a inceput sa bea tot mai multa apa si sa suga tot mai putin, pana s-a intarcat in cateva saptamani.

Fetele ti-au explicat ca laptele matern are consistenta diferita pe parcursul unei mese, tine si de foame, si de sete, daca alaptezi in exclusivitate nu e nevoie sa suplimentezi cu lichide.

Nu stiu care e situatia daca bebe papa lapte praf, pt ca nu a fost cazul la noi si nu m-am interesat. Lisa a inceput sa pape lapte praf tarziu, dupa ce s-a intarcat, cam de la 1an, la mic dejun cu Weetbix - stii tu despre ce vorbesc eu ;)

Am vazut ca mentionai cupoane etc. Si eu am avut faza "cuponiada", dar acum parca nu mai am energie. Ma rog, inca nu e cazul de primit pachete moca. Mai incolo, dupa 20sapt si dupa nastere .

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

doamne lore acuma vad ca l-am botezat pe roni
cred ca pana la 5 cand merg la eco sunt total pe langa

acuma daca tot am fost in mijlocul discutiilor despre triplu / dublu test m-am interesat si eu mai mult despre subiec
asa cica acum nu mai e la moda triplu test
se face dublu test , care intradevar se face la 12 saptamani ( pana la 15 saptamani ) deci imediat dupa ecografia morfologica de la 12 saptamani

moni-iulia prima mae intrebare cand am sunat la dr a fost daca trebuie sa-l repet si mi-a spun categoric nu , oricum nu are rost , de acum totul se face / vede la ecogrf , adica pliul nucal , osul nazal si tot ce mai trebuie vazut , asa ca eu zic ca-l poti face linistita si la 17 saptamani , avand in vedere ca tot ce e de vazut se vede pana la 18 saptamani
a trebuit sa apelez la toate pilele mele sa ma dau peste cap de 3 ori sa obtin o programare la cel mai bun ecografist din oras
am sunt ca tot omu la cabinet ii explic la aia ce problema am si ma programeaza in aprilie
asa ca voi merge luni

vorbim deseara

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput