Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Sa stiti ca ma simt mai bine, raceala da semne ca cedeaza, acum ma chinui sa imi mananc lapticul cu fulgi, dar mi-e o sila...

Doamne ajuta! Sa fuga raceala!!!
Io ti-as trimite colet si Carpati-ul ala dar mi-e ca expira pe drum, sau expira pofta pana atunci, sau il haleste curierul de-i poftincios si el.

AMR 1 zi pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Dimineata l-am trimis pe tati sa ne ia prajitura...si i-am specificat: sa fie una cu ciocolata si frisca.
A luat...o savarina.
E buna si aia, ce sa mai zic acum

Dar cand o sa pot manca prima oara cioco...o sa ma duc la Focsani si o sa mananc toate prajiturile ce imi trec acum prin minte.

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Monica, Luana este o dulcica cu jucarioara ei colorata! Citeam intr-un post de-al tau o prostioara pe care ai spus-o: cum putem sa ne placa asa de mult Luana, cand avem asa ghiocei frumosi...
Draga noastra, Luana este cel mai pretios ghiocel al nostru, cel mai luptator, si suntem fericite toate sa o vedem cum creste, cum evolueaza, cum se face mare! Nu stiu daca este vreuna dintre noi care sa nu isi inceapa ziua uitandu-se la pozele ei! In plus, este un ghiocel frumos care va fura inimi...

Multumesc mult de tot! Cred ca intelegi ce imi creste inima cand imi spui asemenea lucruri.
Doamne sunt atat de emotionata, mai o zi si o sa fie si tati cu ea, sa o vada tot timpul. Off, ma gandesc ce o fi si in sufletul lui ca nu a fost cu ea luna asta. Sunt asa de emotionata de tremur cand ma gandesc ca maine ii da drumul acasa. Mi se blocheaza mintea. Am si uitat ca trebuie sa vad cum modific programarea Luanei la control, sa fie intre orele de alatari si apoi sa ajungem si la tati la externare. Sper sa fi luat in greutate ca la aspect se vede ca a mai pus pe ea. Cu atatea pe cap ma mir ca am lapte si ca-i bun pt ea. Asta este cu adevarat o minune de la Doamne Doamne, data pt Luana sa creasca mare. Ii multumesc lui Dumnezeue ca desi prematur, nu a avut complicatii, si incet dar sigur recupereaza.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata gagici Vin cu cu laptic si-un pic de zahar.

Am trecut rapid prin linkul dat de Ayla si am citit ce-ti spus voi aici... parerea mea este ca pt cineva care e la al doilea copil, dodo se poate sa aiba strictul necesar, sa ii lipseasca chestiile legate de faptul ca acum va fi fetita si deci hainute de alte culori etc... In acelasi timp cred ca cel mai bine gestioneaza banii parintii, in functie de listuta lor de proritati... am citit ca e vb si de medicamente, de sedinte de terapie etc... deci io o sa ma uit dupa contul in care se pot pune bani, sper sa fie si un paypal ca sa nu trebuiasca sa ma complic cu mersul la banca.

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 8
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
Dar cand o sa pot manca prima oara cioco...o sa ma duc la Focsani si o sa mananc toate prajiturile ce imi trec acum prin minte.

Imi amintesc de ce scria Chatonel, ca tare ma distreaza mesajele ei. Chatonel dau pupa la tine, sa nu ma bati ca te barfesc in direct.
Ca bebe nu vrea sa iasa ca la mami in burtica mai papa delicatese apoi numai lapte si iar lapte
Asa si pitonului poftincios, baga-i praji cu cioco acuma, ca dupa ce alptezi mai greu cu ciucalata. Sau vrei agitatie in toiul noptii si dupa ce nasti? Ca-i el agitat acuma, sigur.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Buna dimineata mamici de ghiocei si kindere cu surprize-ghiocei inside,

Haideti sa hotaram cum facem, ca sa o ajutam pe Dodo. Eu sunt perfect de acord cu orice decideti voi si ma bag! Eu as putea sa comand ceva pe net si sa ii trimit la adresa ei de la Constanta, de exemplu. Dar poate nu e o idee buna. Ar trebui sa facem o listuta cu ce ar trebui cumparat...ca sa nu se trezeasca cu 30 de paturici sau 30 de suzete, nu?

Dar poate voi aveti o idee mai buna.

Sa stiti ca ma simt mai bine, raceala da semne ca cedeaza, acum ma chinui sa imi mananc lapticul cu fulgi, dar mi-e o sila...

Eu am vorbit cu ea de dimineata si chiar acum am rugat pe cineva sa trimita din partea mea in contul ei (scris subiectul ptr Bogdan), 100 ron.
Nu stiu cum e mai bine, e buna si ideea sa ne spuna ce anume are nevoie sa comandam si sa platim noi, sau sa trimitem o suma in contul ei, si sa ii confirmam ca sunt de la noi pt Izabela, si ea sa isi cumpere cele necesare. Indiferent de ce decidem impreuna, eu am sa ii trimit lunar cate putin, special pt Izabela.

_
You grew in my heart

Eu nu am pe cine trimite la banca si cel mai usor imi e cu plata on line. Dar daca Dodo prefera sa ii trimitem banuti, vad eu cum fac.

Mergi la inceput

Hai ca am pus pozica pt voi sa o vedeti de dimineata.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

hihihi, Ayla io chiar cred ca BBii gurmanzi care au mamici gurmande se simt prea bine la marsupiu si nu le trece prin cap sa scoata nasul afara

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 8
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Citat:
Multumesc mult de tot! Cred ca intelegi ce imi creste inima cand imi spui asemenea lucruri.
Doamne sunt atat de emotionata, mai o zi si o sa fie si tati cu ea, sa o vada tot timpul. Off, ma gandesc ce o fi si in sufletul lui ca nu a fost cu ea luna asta. Sunt asa de emotionata de tremur cand ma gandesc ca maine ii da drumul acasa. Mi se blocheaza mintea. Am si uitat ca trebuie sa vad cum modific programarea Luanei la control, sa fie intre orele de alatari si apoi sa ajungem si la tati la externare. Sper sa fi luat in greutate ca la aspect se vede ca a mai pus pe ea. Cu atatea pe cap ma mir ca am lapte si ca-i bun pt ea. Asta este cu adevarat o minune de la Doamne Doamne, data pt Luana sa creasca mare. Ii multumesc lui Dumnezeue ca desi prematur, nu a avut complicatii, si incet dar sigur recupereaza.

_
You grew in my heart

Dupa cum se prezinta Luana in ultimile poze, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme. E vizibila evolutia ei.

Va pup pe amandoua, dar si pe Clau...cand revine de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui SimonaMami
Monica, Luana este o dulcica cu jucarioara ei colorata! Citeam intr-un post de-al tau o prostioara pe care ai spus-o: cum putem sa ne placa asa de mult Luana, cand avem asa ghiocei frumosi...
Draga noastra, Luana este cel mai pretios ghiocel al nostru, cel mai luptator, si suntem fericite toate sa o vedem cum creste, cum evolueaza, cum se face mare! Nu stiu daca este vreuna dintre noi care sa nu isi inceapa ziua uitandu-se la pozele ei! In plus, este un ghiocel frumos care va fura inimi...

_
You grew in my heart

Numai cand ma gandesc ce emotii am eu vazand-o pe Luana in fiecare zi, cand ma gandesc la nerabdarea mea cand asteptam rezultatele analizelor lui Alex, la lacrimile care mi-au curs mie, cand am vazut postul tau ca Luana are 2 kg, imi dau seama ce e in sufletul tau mare! Sigur ca iti inteleg si disperarea de acum cateva zile, cand credeai ca nu mai poti, si emotiile si fericirea de acum. Sunt extrem de bucuroasa ca pot fi langa voi, chiar daca doar cu cateva cuvinte, cu rugaciuni, si cu tot sufletul...

O si multi pentru mami minunata si Luana luptatoare... ca mami!

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

neata fetele....
Si eu zic ca-i bine sa-i trimitem bani pe cont lui Dodo, fiecare dupa posibilitati.
Vai Gigelica mama, da numai dulce vrea bb???? Eu de 2 sapt nu mai pot manca dulce , ca simt ca...nici macar biscuiti , singura sursa dulce este zaharul din cafea

5+

Mariana

Mergi la inceput