Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Daca doriti, dati clic AICI
E mami de ghiocel de-al nostru.
Poate unele dintre voi, la fel ca si mine, nu stiati.

O, Doamne! Acum imi dau seama ca Dodo-pui avea o multime de linkuri la semnatura, dar nu am intrat sa vad despre ce e vorba... Tre sa facem si noi ceva.

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

39+
poze

AMR 6 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Denisamada ai dreptate. Nici eu nu am vazut pana acum . Chiar ar trebui sa facem ceva. Am o idee. Revin mai tarziu.

Olga 34+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

O, Doamne! Acum imi dau seama ca Dodo-pui avea o multime de linkuri la semnatura, dar nu am intrat sa vad despre ce e vorba... Tre sa facem si noi ceva.

AMR 5 saptamani

Denisa, rusine sa-mi fie, la fel nici eu nu am stiut. Am aflat ieri de la o buna o prietena comuna, pt ca doresc sa scot hainute ramase mici de la Clau la bazarurile de la umanitare..
Ce vroiam sa spun si aseara dar am vrut sa cer permisunea Gabrielei (Dodo-pui).

Sunteti de acord sa contribuim pt Izabela, micuta printesa a lui Dodo-pui, care va fi ghicocelul nostru?
Ma gandeam, daca sunteti de acord, o suma cat sa nu fie nici pt voi mare, dar care adunata, la cate suntem, sa se stranga ceva, sa o ajutam macar cu trusoul, cu lucrusoare ce are nevoie pt un nou nascut.
Dati-va cu parerea va rog.

AMR 1 zi pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna dimineata mamici de ghiocei si kindere cu surprize-ghiocei inside,

Haideti sa hotaram cum facem, ca sa o ajutam pe Dodo. Eu sunt perfect de acord cu orice decideti voi si ma bag! Eu as putea sa comand ceva pe net si sa ii trimit la adresa ei de la Constanta, de exemplu. Dar poate nu e o idee buna. Ar trebui sa facem o listuta cu ce ar trebui cumparat...ca sa nu se trezeasca cu 30 de paturici sau 30 de suzete, nu?

Dar poate voi aveti o idee mai buna.

Sa stiti ca ma simt mai bine, raceala da semne ca cedeaza, acum ma chinui sa imi mananc lapticul cu fulgi, dar mi-e o sila...

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

AMR 5 saptamani

Denisa, rusine sa-mi fie, la fel nici eu nu am stiut. Am aflat ieri de la o buna o prietena comuna, pt ca doresc sa scot hainute ramase mici de la Clau la bazarurile de la umanitare..
Ce vroiam sa spun si aseara dar am vrut sa cer permisunea Gabrielei (Dodo-oui).

Sunteti de acord sa contribuim pt Izabela, micuta printesa a lui Dodo-pui, care va fi ghicocelul nostru?
Eu stiu, daca sunteti de acord, o suma cat sa nu fie nici pt voi, dar care adunata, la cate suntem, sa se stranga ceva, sa o ajutam macar cu trusoul, cu lucrusoare ce are nevoie pt un nou nascut.
Dati-va cu parerea va rog.

AMR o zi jumate pana vom fi impreuna
_
You grew in my heart

Absolut de acord! Fiecare dintre noi suntem (sau suntem foarte aproape de a fi) mame. Nu cred ca putem ramane nepasatoare...

Monica, Luana este o dulcica cu jucarioara ei colorata! Citeam intr-un post de-al tau o prostioara pe care ai spus-o: cum putem sa ne placa asa de mult Luana, cand avem asa ghiocei frumosi...
Draga noastra, Luana este cel mai pretios ghiocel al nostru, cel mai luptator, si suntem fericite toate sa o vedem cum creste, cum evolueaza, cum se face mare! Nu stiu daca este vreuna dintre noi care sa nu isi inceapa ziua uitandu-se la pozele ei! In plus, este un ghiocel frumos care va fura inimi...

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Dragelor, sotul meu merge saptamanal la Constanta. Noi stam in Bucuresti, deci daca vreuna dintre voi doreste sa-i trimita ceva puisorului, locuieste in Bucuresti, si are incredere in noi, ne oferim cu drag 'serviciile' :)

Ah, sa nu uit, ma gandesc sa nu ii iau ceva anume, ci sa ii trimit niste banuti, care ii vor fi poate mai utili, ca poate lua exact ceea ce ii trebuie. Voi ce ziceti.

Si mai propun ceva, sa facem un capitol special, sa nu continuam aici la ghiocei, ca sa avem mereu la 'gramada' toate mesajele, si sa ne fie mai usor sa ne organizam. Sper ca nu zic prostii...

Simona 37+, cu Victor Christian / Clara Michaela

mami de
Eric Christian (02.03.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fetelor, oare cat de greu e sa deschidem un teledon? e cea mai ushoara metoda sa faci o donatie. eu una am facut de fiecare data cand am intalnit o poveste dureroasa. ma gandesc ca asa ar ajuta-o mult mai multe persoane...sumele sunt mici dar se aduna.

39+
poze

AMR 6 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Buna dimineata mamici de ghiocei si kindere cu surprize-ghiocei inside,

Haideti sa hotaram cum facem, ca sa o ajutam pe Dodo. Eu sunt perfect de acord cu orice decideti voi si ma bag! Eu as putea sa comand ceva pe net si sa ii trimit la adresa ei de la Constanta, de exemplu. Dar poate nu e o idee buna. Ar trebui sa facem o listuta cu ce ar trebui cumparat...ca sa nu se trezeasca cu 30 de paturici sau 30 de suzete, nu?

Dar poate voi aveti o idee mai buna.

Sa stiti ca ma simt mai bine, raceala da semne ca cedeaza, acum ma chinui sa imi mananc lapticul cu fulgi, dar mi-e o sila...

Gigelica +37 Victor-Andrei

http://bd.lilypie.com/0qxyp2.png

Eu am vorbit cu ea de dimineata si chiar acum am rugat pe cineva sa trimita din partea mea in contul ei (scris subiectul ptr Bogdan), 100 ron.
Nu stiu cum e mai bine, e buna si ideea sa ne spuna ce anume are nevoie sa comandam si sa platim noi, sau sa trimitem o suma in contul ei, si sa ii confirmam ca sunt de la noi pt Izabela, si ea sa isi cumpere cele necesare. Indiferent de ce decidem impreuna, eu am sa ii trimit lunar cate putin, special pt Izabela.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Doamne ajuta! Sa fuga raceala!!!
Io ti-as trimite colet si Carpati-ul ala dar mi-e ca expira pe drum, sau expira pofta pana atunci, sau il haleste curierul de-i poftincios si el.

_
You grew in my heart

Mergi la inceput