Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie2009(95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hmmmm Joanna...stam cu ochii pe tine

eu bag si o agitata doua poate ii facem chef de ieshit la lumina

39+
poze

AMR 7 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Fetelor eu nu mai pot....nu imi cedeaza durerile, burta de 4 ore imi e toata contractata...dar nu se intampla nimic altceva
Si am mancat slanina cu ceapa , iar eu inainte nici nu puteam sa o vad
Ceva se intampla..oare vine????Clar nu mai am stare....

Pai... eu nu mai stau, scot majoretele!

Denisa-Madalina 35+ cu Adela-Marisa
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Aris ,Denisa multumim , sunteti niste scumpi...da sa nu obositi ca smecherul asta al meu mi-a mai facut o data figura, de am ajus la spital cu contractii la 5 min si m-a tinut degeaba 3 zile in sala de nasteri...asta acu 3 saptamani.
Nu stiu ce sa zic...se joaca cu mine

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ADA FELICITARI!!!
hai johanna

nici io nu mai fac curat de vreo 5 luni... doar in baie ce mai dau cu produse diverse, motanul se face ca nu stie ... bine ca le face pe restu (aspi, spalat pe jos, praf aspirat si el, aranjat lucrurile -la noi io-s cu deranjatu ).

pisigri, am inteles ca nu e nici o regula in privinta la kk de bb alaptat, poate face des/rar, e normal.

ce-o fi cu Ilinca? azi nu o vazui la semnat condica...

aris, nu te cred!!! sa renunti tu la bona de frica ca te-nveti lenesa, lool

sanatate multa fetelor racite si ceaiuri fierbinti cu miere si lamiie!

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 9
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ada, felicitari pentru ghiocica si refacere usoara si rapida!Olishka, si eu m-am cantarit ieri, si toata ziua am fost cu fundu-n sus din cauza asta, am luat o minunata cifra de 20 kilograme Ina, eu nu reusesc decat sa dau cu matura si sa sterg praful, dar daca scap ceva pe jos (si se intampla cam des asta), nu pot deloc sa ma aplec sa ridic...sau, ma rog, pot, dar imi ia o ora . Pe tanti la curatenie eu una as chema-o saptamanal. Dar e doar parerea mea. Ma gandesc ca dupa ce apare bb o sa fie casa vraiste, si decat sa ai un motiv in plus de nervi, mai bine previi.Unghiile le am lungi si date cu lac incolor. Le tin curate, of course, si nu am de gand sa le tai, doar daca se rup ele, ceea ce sper sa nu se intample!Pisigri, Doamne, ce minune ai facut! Si cum zambeste ea in somn! Tati cred ca e topit!Millie, am admirat si papusica ta! O frumusete, ce sa mai! I-ai pus cercelusi in maternitate?Aris, a aparut un nou episod din Grey's Anatomy???? Eu nici nu mai caut, ma bazez pe tine Ce bine, am ce viziona in seara asta!Ana-Maria 34+AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, uitai sa zic c-am vazut poze de ghiocele superbe

Fille du Sud 38 cu Dragonbella
J- 9
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tuturor.

in primul rand vreau sa va multumesc ca mi-ati fost alaturi in cea mai frumoasa zi din viata .
pt cuscra plici care a fost intermediarul.

vad ca s-a umplut de ghiocei. felicitari proaspetelor mamici si sa aiba bb-i sanatosi si mancaciosi.

sper sa-mi revin curand si sa va pot povesti pe larg ce si cum s-a intamplat.

eu ma chinui cu epiozotomia, pt ca drumul de buc- gl, mi-a facut rau ca am stat in sezut 4 ore, si acum am ceva pb.ma misc tare greu.

printesa mea e buna, mananca si doarme. eu bag in mine de toate sa am lapte,imi doresc tare mult sa o alptez la san.
acum am papat si aveam la gurita destul laptic. doamne ajuta.

aris, sa stii ca-i super cu epidurala, n-am simtit nic, am stat ca milka, cand am nascut, asta ca sa ma exprim elegant.

mi-a fost tare dor de voi, nu stiu ce ati mai facut, sper sa imi revin repede si sa pot citi din urma.

a, m-am intalnit cu eseea in maternitate, a nascut a doaua zi.

sa va dau datele despre bb.

maria cristiana, 10.03.2009, 3300gr. 50 cm, scor apgar 8 la min 1 si 9 la min 5.

o sa incerc sa tin din nou ritmul cu voi.

a......
e cel mai frumos lucru sa fii mama, sa vezi cum te priveste mogaldeata din brate....iti schimba viata total. o iubesc, si nu-mi vine sa cred ca o am, ca o tin in brate. sunt fericita, tati e lesinat, ne ajuta enorm de mult.

http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl

poze

mitzica 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Hai Joanna!

Sa nu cumva sa nasti sa nu ne spui.

AMR 2 zile pana vom fi impreuna
_
I love you so much my tiny princess
You grew in my heart
So small, so sweet, so soon
God, please take care of my soul mate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

pisigri, multumesc pt incurajari
stiu exact ce vrei sa spui si cu toate astea...

Dorana 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Multumim de aprecieri ,toti ghioceii din aceasta odisee sunt superbi

Anamariame ,da in maternitate i-am pus cerceiusi

Monica mamica fericita de Timeea Alexandra

Mergi la inceput