Ajutor de la cele care se tund scurt!

Ajutor de la cele care se tund scurt! | Autor: pisucmic

Link direct la acest mesaj

Dragelor, cele care va tundeti scurt, baieteste, si foarte fain!
Am nevoie de o coafeza noua! A mea a plecat din tara, si nu stiu catre ce coafor sa ma duc.
Mie imi place sa ma tund scurt, chiar scurt, dar sa imi dea o linie faina.
Ma poate salva cineva?
Cine se tunde scurt stie ca tunsul devine repede urgent, nu poti sta sa astepti si sa cauti cu lunile
Multumesc! Va pup
PisucMic

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Dragelor, cele care va tundeti scurt, baieteste, si foarte fain!
Am nevoie de o coafeza noua! A mea a plecat din tara, si nu stiu catre ce coafor sa ma duc.
Mie imi place sa ma tund scurt, chiar scurt, dar sa imi dea o linie faina.
Ma poate salva cineva?
Cine se tunde scurt stie ca tunsul devine repede urgent, nu poti sta sa astepti si sa cauti cu lunile
Multumesc! Va pup
PisucMic

Eu ma tund asa. Chiar aseara m-am tuns iar. Coaforul este de cartier, la parterul blocului meu, dar de 5 ani aici ma tund si sunt fff multumita. Stau in berceni. Dacat te ajuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Didi, unde este coaforul, mai exact, si cam care sint preturile? Face si coafuri de ocazie? Si eu stau tot prin zona...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delidana, chiar pe Oltenitei, prima de la Big spre iesirea din Buc. Este o banca transilvania - vis-a-vis de ea. Preturile sunt OK, de cartier. Cred ca se ocupa si de ocazii, trebuie intrebat asta.

Mergi la inceput

Prima de la Big cu ce troleu/masina? Cum se numeste coaforul si cam care sint preturile? Banuiesc ca site nu au....

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Stai putin.... De la metrou Piata Sudului, cu tramvaiul 34 sau 11 o statie, se cheama Lunca Barzesti. Eu vin pe jos de la metrou, sunt 5 min de mers. Nu spre Brancoveanu, ci in sens invers. Cand dai de banca respectiva, vis-a-vis este un bloc si la parter are o reclama galben-portocalie - Stefi Salon. Nu cred ca au site, nu stiu.. In orice caz, daca vrei sa ajungi, ne putem intalni intr-o zi la metrou si te duc..

Mergi la inceput

Aha, m-am prins acum unde e...dar tot nu mi-ai zis nimic de preturi.

Mergi la inceput

Pai, sunt OK. Tunsul meu aseara a fost 15 ron si i-am lasat 5 ron fetei. Preturi de cartier, zic eu. Dar, sa sti, mereu ma tund foarte bine..

Mergi la inceput

Mersi frumos. Eu m-am tuns acum vreun an tot la un salon de cartier si m-a costat cam 50 ron (tuns + coafat) si chiar nu mai stiu care sint preturile. Inca o intrebare: ce program au?

Mergi la inceput

Sa ma gandesc: luni-vineri 9(sau 10) - 21. Sambata, nu mai stiu (scuze). Duminica inchis. Dar daca ai nevoie vin si duminica, le-am mai vazut. Eu aveam un tel fix (nu sunt sigura ca mai e asta) 021.634.75.15.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Multumesc, dar din pacate Berceni este pentru mine foarte peste mana. Stie cineva ceva in centru, zona Universitate-Romana-Victoriei, sau Mosilor, ceva de felul asta?
Multumesc!

Mergi la inceput