Ajutor de la cele care se tund scurt!
Dragelor, cele care va tundeti scurt, baieteste, si foarte fain!
Am nevoie de o coafeza noua! A mea a plecat din tara, si nu stiu catre ce coafor sa ma duc.
Mie imi place sa ma tund scurt, chiar scurt, dar sa imi dea o linie faina.
Ma poate salva cineva?
Cine se tunde scurt stie ca tunsul devine repede urgent, nu poti sta sa astepti si sa cauti cu lunile ![]()
Multumesc! Va pup 
PisucMic
Raspunsuri
didi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisucmic Dragelor, cele care va tundeti scurt, baieteste, si foarte fain! Am nevoie de o coafeza noua! A mea a plecat din tara, si nu stiu catre ce coafor sa ma duc. Mie imi place sa ma tund scurt, chiar scurt, dar sa imi dea o linie faina. Ma poate salva cineva? Cine se tunde scurt stie ca tunsul devine repede urgent, nu poti sta sa astepti si sa cauti cu lunile Multumesc! Va pup ![]() PisucMic |
Eu ma tund asa. Chiar aseara m-am tuns iar. Coaforul este de cartier, la parterul blocului meu, dar de 5 ani aici ma tund si sunt fff multumita. Stau in berceni. Dacat te ajuta....
Delidana spune:
Didi, unde este coaforul, mai exact, si cam care sint preturile? Face si coafuri de ocazie? Si eu stau tot prin zona...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
didi spune:
Delidana, chiar pe Oltenitei, prima de la Big spre iesirea din Buc. Este o banca transilvania - vis-a-vis de ea. Preturile sunt OK, de cartier. Cred ca se ocupa si de ocazii, trebuie intrebat asta.
Delidana spune:
Prima de la Big cu ce troleu/masina? Cum se numeste coaforul si cam care sint preturile? Banuiesc ca site nu au....
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
didi spune:
Stai putin.... De la metrou Piata Sudului, cu tramvaiul 34 sau 11 o statie, se cheama Lunca Barzesti. Eu vin pe jos de la metrou, sunt 5 min de mers. Nu spre Brancoveanu, ci in sens invers. Cand dai de banca respectiva, vis-a-vis este un bloc si la parter are o reclama galben-portocalie - Stefi Salon. Nu cred ca au site, nu stiu.. In orice caz, daca vrei sa ajungi, ne putem intalni intr-o zi la metrou si te duc..
Delidana spune:
Aha, m-am prins acum unde e...dar tot nu mi-ai zis nimic de preturi. ![]()
didi spune:
Pai, sunt OK. Tunsul meu aseara a fost 15 ron si i-am lasat 5 ron fetei. Preturi de cartier, zic eu. Dar, sa sti, mereu ma tund foarte bine..
Delidana spune:
Mersi frumos.
Eu m-am tuns acum vreun an tot la un salon de cartier si m-a costat cam 50 ron (tuns + coafat) si chiar nu mai stiu care sint preturile. Inca o intrebare: ce program au?
didi spune:
Sa ma gandesc: luni-vineri 9(sau 10) - 21. Sambata, nu mai stiu (scuze). Duminica inchis. Dar daca ai nevoie vin si duminica, le-am mai vazut. Eu aveam un tel fix (nu sunt sigura ca mai e asta) 021.634.75.15.
pisucmic spune:
Multumesc, dar din pacate Berceni este pentru mine foarte peste mana. Stie cineva ceva in centru, zona Universitate-Romana-Victoriei, sau Mosilor, ceva de felul asta?
Multumesc!