Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Monik, Test DaF (Deutsch als Fremdsprache) este un test de limba germana de care ai nevoie pentru a te putea inscrie la Uni sau Fachhochschule, asa cum e si DSH (Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang ).
Test DaF e centralizat, se da cam o data la 2 luni, si consider ca e mai usor decat DSH pentru ca are mai putina gramatica - ambele sunt pentru nivel minim Mittelstufe (ideal ar fi Oberstufe).
Eram sa uit: multumesc pentru link!

Mi-e un somn de mor, cred ca incerc sa dorm si eu daca piticul meu tot doarme.

Va pup!

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Ptui da mandre cantari ai pus ardeleanco,io am luat o pauza ca o vrjut mucea la tom si jerry pe youtube,dar am revenit in forta cu o cantare ptr sufletul meu :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Favoritul tatalui meu . off off

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Claudia - mai facut cu Bosson numai sa .Sa-ti dea Dumnezeu in continuare o familie asa de frumoasa , copii sanatosi si numai bine .
Miha - m-am odihnit si eu un pic , m-am uitat la un film pt suflet ( despre o fetita bolnava ..... ) , cred ca azi am o zi mai sentimentala .
Hai ca va trimit si eu o melodie :

Eu ma pun un pic pe balcon .

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Simona, vaslire ( nu mi-a venit altceva in minte) placuta. ce sunt alea zdrente?
Angiuta, crezi ca poti dormi in discoteca asta? somn usor

Mai am de spalat pe jos, de sters praful si apoi ma apuc de gatit

Miki

Mergi la inceput

Inca una draga mie

Miki

Mergi la inceput

Monico, uita-te si tu la comedii.

Eu m-am uitat aseara la un horror. I-am spus lui Uwe : poti sa fumezi aici sa nu malasi singura .
Mi-a fost frica....dar numai putin

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui m0oniik

Claudia - mai facut cu Bosson numai sa .Sa-ti dea Dumnezeu in continuare o familie asa de frumoasa , copii sanatosi si numai bine .
Miha - m-am odihnit si eu un pic , m-am uitat la un film pt suflet ( despre o fetita bolnava ..... ) , cred ca azi am o zi mai sentimentala .
Hai ca va trimit si eu o melodie :

Eu ma pun un pic pe balcon .

Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

ce frumusete de melodia Monik,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire multa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miki ptr cantecul ptr prieteni da ala cu drumul e lung si tare asi vrea.............il stii?

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Va uitati la DSDS in seara asta?

Miki

Mergi la inceput

Ala de-l cantam pana ajungeam la mare?

Miki

Mergi la inceput