Mamici in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 12
angiuta spune:
Monik, Test DaF (Deutsch als Fremdsprache) este un test de limba germana de care ai nevoie pentru a te putea inscrie la Uni sau Fachhochschule, asa cum e si DSH (Deutsche Sprachprüfung für den Hochschulzugang ).
Test DaF e centralizat, se da cam o data la 2 luni, si consider ca e mai usor decat DSH pentru ca are mai putina gramatica - ambele sunt pentru nivel minim Mittelstufe (ideal ar fi Oberstufe).
Eram sa uit: multumesc pentru link!
Mi-e un somn de mor, cred ca incerc sa dorm si eu daca piticul meu tot doarme.
Va pup!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
mikiriki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 Ptui da mandre cantari ai pus ardeleanco,io am luat o pauza ca o vrjut mucea la tom si jerry pe youtube,dar am revenit in forta www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
Favoritul tatalui meu . off off
Miki
m0oniik spune:
Claudia - mai facut cu Bosson numai sa 

.Sa-ti dea Dumnezeu in continuare o familie asa de frumoasa , copii sanatosi si numai bine .
Miha - m-am odihnit si eu un pic , m-am uitat la un film pt suflet ( despre o fetita bolnava ..... ) , cred ca azi am o zi mai sentimentala 
.
Hai ca va trimit si eu o melodie :
Eu ma pun un pic pe balcon .
Monik 23+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
mikiriki spune:
Simona, vaslire
( nu mi-a venit altceva in minte) placuta. ce sunt alea zdrente? ![]()
Angiuta, crezi ca poti dormi in discoteca asta?
somn usor
Mai am de spalat pe jos, de sters praful si apoi ma apuc de gatit
Miki
mikiriki spune:
Monico, uita-te si tu la comedii.
Eu m-am uitat aseara la un horror. I-am spus lui Uwe : poti sa fumezi aici
sa nu malasi singura
.
Mi-a fost frica....dar numai putin ![]()

Miki
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui m0oniik Claudia - mai facut cu Bosson numai sa ![]() ![]() .Sa-ti dea Dumnezeu in continuare o familie asa de frumoasa , copii sanatosi si numai bine .Miha - m-am odihnit si eu un pic , m-am uitat la un film pt suflet ( despre o fetita bolnava ..... ) , cred ca azi am o zi mai sentimentala ![]() .Hai ca va trimit si eu o melodie : Eu ma pun un pic pe balcon . Monik 23+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik |
ce frumusete de melodia Monik,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si fericire multa

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Miki ptr cantecul ptr prieteni 

da ala cu drumul e lung si tare asi vrea.............il stii?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'