Mamici in Germania (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ce bine arata astea

Miki

Mergi la inceput

Ha ha Clau. Facem discoteca?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Una de sarit : Rock for ever :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Melodia asta o ascult de fiecare data in drum spre munca hihihih
Miki

Mergi la inceput

Cand eram copila ( nu ca acum as fi adult ) aveam un var padurar. De fiecare data cand mergeam la bunici ascultam melodii cu padurar sa-l enervam

Miki

Mergi la inceput

Si o matusica ( indepartata)

Miki

Mergi la inceput

Ptui da mandre cantari ai pus ardeleanco,io am luat o pauza ca o vrjut mucea la tom si jerry pe youtube,dar am revenit in forta cu o cantare ptr sufletul meu :

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Si tot aici ajungem :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Sa revenim unde suntem, ptr sufletele noastre :

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

buna fetele
vad ca va cantati de zor

mai nimic prin passau, din ce ma interesa pe mine, doar o masa la sh cu marmura dar prea greu de carat, inca nu am cumparat remorca

am facut bors moldovenesc cu zdrente

o sa iesim in curand din DE si n-o sa mai am net , ne auzim la intoarcere
deci va pup, sanatate si un we minunat

poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput