Mamici in Germania (10)
Raspunsuri - Pagina 11
claudia74 spune:
Una de sarit : Rock for ever
:
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Cand eram copila ( nu ca acum as fi adult
) aveam un var padurar. De fiecare data cand mergeam la bunici ascultam melodii cu padurar sa-l enervam ![]()
Miki
claudia74 spune:
Ptui da mandre cantari ai pus ardeleanco,io am luat o pauza ca o vrjut mucea la tom si jerry pe youtube,dar am revenit in forta
cu o cantare ptr sufletul meu :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Si tot aici ajungem 

:
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
Sa revenim unde suntem, ptr sufletele noastre :
Timisoara Impreuna
zuzi.simona spune:
buna fetele
vad ca va cantati de zor ![]()
mai nimic prin passau, din ce ma interesa pe mine, doar o masa la sh cu marmura dar prea greu de carat, inca nu am cumparat remorca
am facut bors moldovenesc cu zdrente 
o sa iesim in curand din DE si n-o sa mai am net
, ne auzim la intoarcere
deci va pup, sanatate si un we minunat
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)