PRIETENE FARA TITLU (34)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Daniela, copilul meu este un copil exemplar de cuminte. Daca nu crezi ca exista, este treaba ta. Temporar, are manifestari de maimuta urlatoare. Asa este de cand cu gradinita. Poate tie ti se pare normal, mie nu. Isteriile, refuzurile nejustificate, nu sunt "personalitate". Un copil isi poate exprima punctul de vedere fara isterie. Cat despre faptul ca nu o las pe Daria sa isi spuna puctul de vedere .... ma faci sa rad Eu tin mereu cont cont de parerea ei. E adevarat ca nu o las sa se manifeste isteric. Nu este manifestarea ei, si nici nu este manifestare sanatoasa. Eu nu ti-am jignit copii, asa cum .. nici nu te-am jignit nici pe tine. Vad ca tii cu tot dinadinsul sa imi sari la gat. Nu ma acuza pe mine ca ti-am adresat termenul de maimute urlatoare. Daca fetele care tin cura de slabire, spun ca nu le place sa fie grase, crezi ca eu ar trebui sa le sar la gat ca m-au jignit ?

... whatever ...

www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mie imi merge forumul asta atat de greu si azi ca pe cand ajung sa intru deja sunt un pachet de nervi Cred ca mai bine iau o pauza.
DANIELA se pare ca nu numai Deea te-a enervat azi,ci si eu pentru ca am dus-o pe Diana la gradinita ragusita .

Eu fusai dupa Diana la gradinita,sa mai spionez prin zona,dar n-am mai prins nicio educatoare,era doar ingrijitoarea pe-acolo.Asa ca doar am fotografiat ultimele desene colorate de Diana. Pana s-a imbracat ea,eu cautam prin maldarul de foi desenele cu numele ei,ca nu erau inca puse in dosare,mi-ar fi fost mult mai simplu asa.Am remarcat ca majoritatea nu sunt atat de perfect colorate ca si inima din concurs.Dar chestia asta se observa si la ceilalti copii,asa ca uite la ei ,chiar daca sunt asa de pitici stiu deja ce-i ala un concurs si cand a fost cazul si-au dat interesul sa coloreze cat mai frumos [!!! Am vazut si afisat pe hol cand o fi concursul ala,abia pe 5 mai.Acum au fost doar inscrierile.
Revin,daca mai pot intra

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Deea si March-eu zic sa va linistiti-sunteti sub stres amindoua cu diverse si vi se pare ca X sau Y e sau nu corect sau ca a zis si facut-AVETI COPII SUPERBI (chiar dc mai tipa sau sunt f. cuminti, important e ca sunt sanatosi,restul se rezolva)-nu e cazul- va rog eu dc mai vreti sa ziceti,faceti-o pe PM- eu nu as vrea sa ne suparam pe aici-e primavra, e fain afara, si e ZIUA MEA- PACE SI LINISTE-uitati-dau si de

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!

Denisa, La multi ani! Multa sanatate si fericire si tot ce-ti doresti in viata sa se implineasca!

Jani, La multi ani! Sa ai parte de sanatate, noroc si fericire!

Am fost cu Diana la medic, are amigdalita si a primit antibiotic, pe care i-l dau doar de la 8 seara. Nu tuseste, doar face febra cu obstinatie. De mancat o face greu, si doar cateva lingurite, plus ca a avut si diaree, asa ca acum sunt cu ceaiul de menta pe aragaz.
Mi-a confirmat pediatra ca de la stres s-a declansat boala si m-a sfatuit sa schimb gradinita, bine, corectura de rigoare era ca oricum s-ar fi imbolnavit mai devreme sau mai tarziu, ma gandesc ca are dreptate. De la atata plans i s-a agravat gatul...
Va ca se continua cearta pe aici, eu inclin sa dau dreptate la amandoua, fiecare spune niste lucruri ce se potrivesc in anumite situatii.
Moni, nu stiu de ce te superi cu concursul acela, pana la urma chiar daca isi baga ele bani in buzunar, ce importanta are, bine este ca se gandesc sa suscite interesul copiilor, eu as fi foarte multumita s-o vad pe Diana interesata de desenat si s-o faca si corect ca si fata ta. Acum, ca mai si profita de asta...n-ai ce face. Important e sa te simti tu mandra de copilul tau.
Sanatate multa la Diana!
Daniela, pana la urma s-au combinat amandoua, stresul cu boala, asta mi-a fost o invatatura de minte. Stiu cum e Diana, dar in loc s-o iau cu incetisorul am ascultat de alea si am luat-o pe varianta dura, idioata am fost, Doamne!
Deea, felicitari pentru site si vanzare, ia-o incet cu Daria, eu cred ca exista si copii cuminti (a mea n-a fost asa, acum e), am vazut si dintre cei care nu fac isterii, dar eu o pun doar pe seama caracterului diferit. Ca si la culoarea ochilor, unii au albastri, altii caprui. Dar, pe masura ce cresc sa stii ca majoritatea dintre copii scapa de istericale, cum s-a intamplat si la fiica-mea. Bine, mai are nervi, dar eu sunt maleabila din fire si o las sa se exprime, si noi suntem nervosi de multe ori, nu-i asa?
Denisa, ce faci de ziua ta? Revin pe deseara, ca nu mai stiu ce ai scris. Boala copilului ma afecteaza... inca o data si sa ne spui ce cadouri ai primit!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata am pus la foc mancarea,incerc sa mai scriu cate ceva.
DENISA sa inteleg ca a venit primavara si la voi? In cat iunie ajungi in Ro? Si tu pana cand stai?
Diana din 13 iunie are vacanta si cam tot pe-atunci raman si eu acasa
INGRID cum mai e azi Diana cu raceala? A mai facut febra?
DANIELA in legatura cu dusul la gradinita,daca as fi facut-o dupa ideile tale din 6 luni ,ar fi stat Diana 5 luni acasa. La ei la gradinita ii primeste frecvent cu muci,cu tuse si nici de faptul ca e ragusita nu s-a legat nimeni niciodata,deci nici azi .Regula e clara: nu primesc copii aflati sub tratament (adica sa trebuiasca sa le dea ele medicamentul la anumite ore) si asta de obicei inseamna antibiotic si febra aferenta.La fel e si in occident,intreab-o pe Anda sau pe cine mai e pe-afara.Nu ii primesc cand au febra.Nu tine nimeni acasa copiii doar pentru ca au niste amarati de muci.Asa se formeaza imunitatea naturala,nu cocolosindu-i si izolandu-i imediat.Eu am tinut-o acasa doar cand a facut febra.
Na ca mi-a copt-o virusata mea,s-a apucat sa pomeneasca de ce nume ii punem fratiorului si cand i-am zis - in premiera - ca il va chema Tudor daca e baiat,a zis ca ii place,dar a completat: "SAU LALESH"


MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID aoleu imi pare rau ca are amigdalita Diana ta Care e diferenta intre amigdalita si rosu in gat? Ca si eu am avut amigdalita cand eram mica ,chiar am scoase amigdalele de la 6 ani.Dar Diana a fost pana acum diagnosticata numai cu ... "rosu in gat" .De cate ori facea febra ,o consulta si tot acelasi diagnostic baga ... nu mai stie pediatra asta altele? Ba parca a mai scris de vreo doua ori pe reteta si bronsita,dar asta ca sa justifice antibioticele prescrise "de rezerva",asa cred.
Acum s-a intors Ghita de la farmacie si i-a dat farmacista niste pastile homeopate de supt pentru raguseala,oboseala corzilor vocale,afonie,laringita.Tare curioasa sunt daca vor avea vreun efect.
Nu m-am suparat defel cu concursul ala,dar preferam sa fie unul chiar intern,cum a fost cel de Valentine's day.Si sa le cumpere ele cadouri si sa le dea premiantilor,daca tot vor asta.Cereau bani pentru asta,imediat dadeam.Oricum si asa am dat si daca mai cer iar o sa dau ... Doar ca nu prea am incredere in concursuri din astea organizate de diverse edituri,reviste etc. asta e tot.Nu cred ca le "pica" lor nimic la afacerea asta.

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-perfect de acord cu gradinita si imunizarea-asa e si aici-dc are febra,diaree sau e sub tratament acasa-pt raceli usoare,duse pe picioare ii primeste.
Vin in 14 iunie si stau pina in 24,copii stau pina in 9 septembrie insa-dar asa am gasit biletele cele mai bun legate de escala mica,ore bune,fus orar,etc- nu sunt insa cele maiieftine,sunt sigurele ok pt kids.
Ingrid-sanatate multa, sa ii treaca repede. O sa spun maine de cadouri, stiu ca Dr planuieste cvea uc E, nu ma serbez decat cu ei ca nu am timp si nici nu rotunjez nimic, el mi-a laut aseaera WII ala de care zicea Anda si eu o sa imi iau ceva de primavara=pardesiu de job am nevoie, si treb sa gasesc tort de inghetata,sunt sigura ca E ar minca.
VA PUP

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

In legatura cu discutiile in contradictoriu,ce sa zic? Cred ca totul porneste de la modul de exprimare.Pe mine nu m-a deranjat deloc expresia "maimute urlatoare" nici atunci,nici acum.Am luat-o doar ca pe o expresie mai plastica asa.Poate Andei care ii plac la extrem animalele chiar ii plac la nebunie maimutele fie ele si urlatoare Depinde din ce punct de vedere privesti.Un exemplu,maica-mea era efectiv oripilata ma exprimam ca "Diana urla" . Daca ziceam tzipa era sa zicem ok din punctul ei de vedere.La fel facea daca o alintam pe Diana cu vreun nume de animalutz sau mai stiu eu cum.Sa o fi auzit pe Anda deci cu animalele ,cred ca lesina
Sincer nici mie nu imi plac deloc copiii placizi ,pe care unde ii pui,acolo stau.Dar pot zice ca am vazut-o in decurs de doua zile pe Daria pe viu si chiar nu mi s-a parut deloc placida! Ba chiar era destul de zburdalnica.Cred doar ca e mai ascultatoare decat alti copii,desi pot spune ca si Diana mea e tot mai ascultatoare pe zi ce trece.Poate e si influenta gradinitei (cum cred eu),sau doar faptul ca a mai crescut.
Dar e bine sa ne spunem fiecare parerile,care cum le are,chiar daca mai sunt si sub forma de critica Mai invatam unele de la altele.Nimeni nu e perfect si nici nu semanam unele cu altele mai deloc.Deci fiecare din noi poate parea mai ciudata la unele faze in ochii celorlalte.
In privinta educatiei si nu numai eu am fost intotdeauna adepta caii de mijloc.Nici foarte stricta,dar nici sa mi se urce in cap.Sa existe niste limite.Pai adica iti dau voie sa devastezi dulapuri cu haine,sa scoti si sa insiri pe jos toate alea,dar atunci faci bine si cand te saturi, le si pui la loc! Sau macar sa ai bunavointa sa vrei sa le pui.Cum adica nu vreau si nu pot? Sa le imprastii poti? Totusi au peste trei ani.Nu mi se mai pare deloc ok ca la peste 3 ani sa ii dai mancarea in gura copilului,sa il imbraci-dezbraci,sa strangi non-stop dupa el,sa il cari in carucior sau in brate,sa te lasi lovit de el fara sa il admonestezi macar verbal daca nu cu o pedeapsa etc. ... sa "ii sufli in fund" cum se zice.Toate astea le inteleg in caz de forta majora - cand sunt bolnavi,super obositi,cand e graba mare etc.Dar nu o chestie frecventa.
Ei bine fiecare are ideile lui despre ce i se pare normal sau ba in cazurile astea si multe altele. Cum e cu igiena,cu alimentatia sau cu imbolnavirile . Nici aici nu am exagerat zic eu.N-am dezinfectat mai deloc prin zona sau vasele,i-am dat alimente pe care poate altii nu le-ar fi dat copiilor de varsta respectiva (ca-s alergene sau baloneaza, sau mai stiu eu ce), n-am alergat imediat la urgente cand a facut febra 39,7 la 7 luni si asa mai departe.Pana acum mi s-a confirmat ca am facut bine,vad ca e rezistenta si n-am avut probleme cu ea.Dar poate atunci si chiar si acum multe m-au condamnat chiar daca nu au avut curajul sa o scrie pe forum ...
Diana a venit sa imi zica" MAMI UITE NU MAI SUNT BOLNAVA" Am intrebat-o de ce? "PAI VOLBESC"! Da parca si-a mai recapatat din voce,sa isi fi facut deja efectul pastila homeopata? Sau e de la galbenusul de ou frecat cu zahar? Eu zic ca o mare importanta are faptul ca nu mai vorbeste atat,am tot implorat-o sa nu mai vorbeasca atat macar azi

MONI 18s+ SI www.dropshots.com/DIA1#date/2009-03-07/16:31:31" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Rasul e o vacanta instant"

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Imi cer scuze ca mi-am exprimat parerea liber, despre propriu meu copil . Nu se va mai repeta. Ma duc sa imi intimidez "biata" copila, sa nu cumva sa o las sa se exprime, si sa ii sterg orice urma de "personalitate", ca mie imi plac copii placizi si care nu fac greseala fatala de a se exprima de fata cu mamele lor.

Ramaneti cu bine. Nu vreau sa va mai deranjez.(Edit: ma refer la Daniela si la cele pe care le-am deranjat, chiar si prin faptul ca am pornit aceasta discutie)

Ingrid, Moni, sper sa se faca Dienucele bine foarte curand. Multi pupici

Va imbratisez pe toate, si va doresc numai bine, multa sanatate la puiuci, si fericire in fiecare zi.

www.inana.ro" target="_blank">Art-Biju

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica adevarat ai grait.
Mie una mi se pare aberant sa zic numai "felicitari", "bravo", "foarte frumos", "extraordinar", "vaaaaaaaaaai ce pacat", si alte din astea si cand este vorba de ceva mai ciudat sau care nu-i chiar in asentimentul meu sa tac malc, mergem mai departe cu urarile si felicitarile sa nu carecumva sa jignim pe cineva. Aiurea. pai ce draq mai caut aici?? Eu accept si critici si sfaturi ca stiu ca nu sunt nici perfecta si nici atotstiutoare, ori tocmai atitudinea asta m-a enervat foarte tare la tine DEEA.
Nu inteleg atunci de ce mai scrii? Iti scrii tie? cand le vezi asa negru pe alb te ajuta sa iei decizii? N-ai prea fost de acord cu parerea nimanui(n-am nici timp si nici chef sa recitesc din urma), ai raspuns doar celor care ti-au dat dreptate si care te-au cainat. "Biata Deea, ce i se intampla - dezastru". Sa stii ca pun serios la indoiala descrierea facuta de tine copiilor de la gradinita.
Din punctul meu de vedere poti face ce vrei, scrii, nu mai scrii..


daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput