Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

CrisAndy bine ca ati depasit momentul cu bine. Sanatate multa!

pe toti beietii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaelen spune:

Vizita noastra la Spitalul Grigore Alexandrescu a fost un esec. A fost o experienta destul de urata. Dar nu vreau sa intru in amanunte.
Lucia, ai fost la Medlife? Te rog sa scrii mai multe despre cum decurge acolo operatia. Chiar e de ajuns o singura zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Madaelen, ce-ati patit? Scrie-mi pe privat daca nu vrei sa scrii aici.

De Theooo stii ceva?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Sa spunem ca am avut ghinion. Desi ne-a chemat marti, dl. dr. nu era in spital. A venit a doua zi, dar nu l-a operat pe Andrei. Urma sa-l opereze a treia zi, insa, nu se stia sigur. Am chinuit copilul doua zile, a stat nemancat, nu a putut sa doarma. In cele din urma ne-am hotarat sa plecam. Sunt multe de spus, dar nu vreau sa ma mai gandesc la ce a fost. Acum trebuie sa gasim o alta rezolvare a problemei noastre.
De Theooo nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Madaelen imi pare rau ca ati avut o experienta neplacuta.
Sincer mie pretul de la Medlife mi se pare acceptabil, iar de dr. Voinescu am auzit numai de bine...eu una sigur am cheltuit in spital cam tot pe acolo. Iar conditiile banuiesc ca nus e compara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia13 spune:

noi, deocamdata am amanat putin operatia ptr.ca am facut un vaccin ieri.urma sa-l opereze joi acum. dr.m-a asigurat ca numai o zi sta in spital si cu sonda 5 zile.

Mergi la inceput

Lucia, noi mergem la consultatie joi, adica maine. Pe tine la cat timp de la consultatie te-a programat? Dupa operatie te cheama la control in fiecare zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Lucia, sonda cine i-o va scoate?

Vad ca esti din Bucuresti, dar stii cumva, ptr copiii care nu-s din Bucuresti cum procedeaza?
De cate operatii va fi nevoie, v-a spus?

Scriam in acelasi timp, Madaelen. Sa ne spui si noua cum a fost si ce va va spune. Bafta!

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Crisandy, imi pare rau despre complicatiie lui Andrei.Sper sa treceti cat mai usor peste trauma avuta.Sa te consolezi cu gandul ca el nu va tine minte toate astea.Si eu am concluzionat ca am imbatranit cativa ani in spital, dar trebuie sa trecem peste toate.Ma mai gandesc cateodata ca nimanui nu i se da mai mult decat poate duce.

Madaelen, imi pare rau ca nu s-a concretizat vizita la spital. Stiu cum este sa te pregatesti psihic, fizic, bagaje, acumulare de stres, asteptarea este daramatoare si sa stai practic de pomana acolo....Si cu copilul infometat.N-am retinut ce varsta are Andrei.Vin tarziu cu sfaturi, dar ai fi putut intreba ce varsta avea copilul care a intrat in operatie sau vorbeai cu Andriescu sau cu Datu.Eu am constatat ca era la curent cu ceea ce urma sa se faca si dna. asistenta Rely-scunda, un pic grasuta, foarte simpatica, vesela.E aiurea sa-ti mai povestesc, stiu.Situatia acolo probabil a fost alta. Asteptam vesti despre vizita de astazi.

Darius al meu are in continuare jetul ca printr-un ac de seringa , adica extrem de subtire. Sunt intr-o stare de tensiune maxima.Pana vine luna mai, tot il voi urmari. El de felul lui e cam plangacios, nu doarme, se trezeste noaptea de n ori, nici nu stiu daca sa ma gandesc ca are ceva acolo sau e de la dinti, sau altceva....Asa, in cursul zilei nu-l vad sa se schimonoseasca - daca ar face pipi, dar tot sunt stresata.

Bine.Va las. Pupici tuturor si multa sanatate.
Cristina

Mergi la inceput

Cristidogaru, ai dreptate, cam tarziu pentru sfaturi. Dr. Andriescu mi-a facut internarea la rugamintea d-nei de jos, de la receptie. Dr. Andriescu nu stia nimic. Dr. Nicolescu nu stia nimic. D-na Rely insista sa nu-i dau sa manance.
"dar ai fi putut intreba ce varsta avea copilul care a intrat in operatie" - nu stiu la ce te referi.
Andrei are 1 an si aproape 2 luni.

Am fost ieri la dr. Voinescu si m-a programat dupa 15 mai pt. ca este plecat din tara. Mi-a spus ca operatia se face in ziua internarii, dupa analize si controlul d-nei dr. anestezist. Spitalizarea este de maxim 2 zile. Eu voi cere sa stau, poate, toata perioada (scoaterea sonditei si un pic dupa). Operatia costa 3200 RON cu toate tratamentele, anestezii incluse. Spitalizarea costa 290 RON pe zi. Va sta cu sonda 5 zile si i se va pune un bandaj special care se scoate o data cu sonda. Dupa operatie va sta sub supravegherea dr. anestezist, cat va considera acesta, apoi il vor aduce in rezerva. La chirurgie, rezervele sunt de 2 locuri. Conditiile sunt foarte bune.
Deocamdata, luam o pauza, ne mai revenim si, cu voia lui Dumnezeu, vom trece peste toate.

Mergi la inceput