Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Buna mamici. Am fost la Zalau sa ne vada dr. Toth si a fost bine. Ne-a spus ca o sa ii scrie dr. Hadidi si ca dansul o sa ne raspunda. O sa vedem atunci ce si cum. Deocamdata sunt multumita ca m-a asigurat ca Tudor nu o sa aiba dureri in urma operatiei. (Sau cel putin nu asa chinuitoare ca la celelalte interventii, zic eu). Sa dea Dumnezeu sa fie asa. Dr. Hadidi vine in tara la sf. lui mai si va opera pe 29-30. Daca mai e cineva interesat....
Tudor a fost operat de dr. Basca cu metoda Snodgrass si dr. Toth a zis ca o sa il aiba in vizita anul acesta si pe dr. Snodgrass, e din SUA, TExas. Imi zicea dr. Toth ca vb cu dr. Snodgrass si il intreba ca dc apar asa multe complicatii dupa operatiile facute dupa ac. metoda, ca doar se respecta desenele lui si el i-a raspuns ceva de genul: "eeeei, e greu sa faci un desen, trebuie sa vezi cum se face".
Roxana, nu ma supar ca i-ai dat nr. meu lui Irina, (Irina fiind Capsunica?).
Acuma ma duc sa ma mai intind putin pana se trezesc copiii, ca parca sunt batuta dupa atata drum. Nororc ca are treaba mama in oras si vine pe la noi.
Va pup si ne mai "vedem".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Buna fetelor! Va pup pe toate si baietii vostri.

Roxana, ti-am trimis PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Neata!
In legatura cu casa MC, mie nu mi sa- spus un motiv anume pentru care copiii internati nu mai sunt primiti. Ma gandesc ca probabil pierdeau patul din spital si in cazul complicatiilor ulterioare era mai greu sa-i bage iar pe sectie.Nu stiu.
In ceea ce priveste locul de joaca,acesta foloseste fratilor, nu stiu. De exemplu, Capsunica a fost cu geamanul lui Ianis in casa.Deci s-ar fi putut juca el, daca era un pic mai marisor.
Chiar ma depaseste motivul pentru care nu mai sunt primiti copiii internati.
Noi ar trebui totusi sa fim recunoscatori , deoarece avem unde face un dus, un ceai, eu cel putin ma duceam zilnic in programul de vizita sa dorm-cand faceam schimb cu tati-adica intre orele 15 si 17.Eu personal inca laud aceasta initiativa, chiar daca copilul meu nu a putut sta acolo.
Treaba importanta este si in ce salon nimeresti.Eu am stat la nr. 13 la perete. Erau 3 paturi mari, aveam TV pentru copii si era cat de cat in regula-ma refer ca nu erau multi in camera.Frigiderul il foloseam pe cel din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

E adevarat ca ceea ce au facut cei de la MC prin aceasta casa e mare mare lucru si de un real folos pentru cei din provincie, cat despre intrebarea referitoaRE la prezenta copiilor in casa, sa fie clar - nu a fost cu intentia de a critica sau de a comenta acest aspect, intrebarea mea consider ca a fost una fireasca, fiind doar din curiozitate si nimic mai mult.

Sper ca raspunsul primit sa reprezinte doar o explicatie a ceea ce am intrebat si nu ceea ce imi pare mie a fi.

Roxana, maine o voi suna pe dr. N. Te sun imediat ce am un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Radusca fii linistita ca nu aa vut nimeni intentia sa te critice.

Cristidogaru si noi tot in salonul 13 am stat...tin minte pentru ca am fost un pic suspicioasa la numar si am discutat cu asistentele pe tema asta... si m-au asigurat ca este cel mai bun pe care ni-l pot oferi si ca selecteaza persoanele care le aduc acolo , doar ca televizorul ni l-am adus noi...atunci nu aveau decat patul si un dulapior mic langa, care s-a umplut de jucarii... restul le tineam in geamantan sub pat. Cred ca n-o sa uit niciodata zilele alea din spital.

Monituta iti tinem pumnii sa iasa bine, sa nu mai aveti dureri de data asta, sa fie un doctor care se potriveste mai bine

Roxana intrebai de scoler...greu frate greu...iar ma apuca groaza cand ma gandesc la clasa a V-a...oricum mi-am luat manual de matematica de a III-a si la vara il voi invata inmultirea si impartirea de acasa, ca altfel nu se poate.

Mergi la inceput

Si noi tot la salonul 13 am stat.
Mi s-a parut cel mai "frumos" salon daca imi permiteti sa ii spun asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Si noi am stat in 13 prima oara. E cel mai aerisit. Apoi am stat singuri 3 nopti in 9 si am lipit 2 patuturi si am dormit amandoi. (S-a intamplat asa ca am renuntat la patutul din 13 si ne-am dus in casuta Mc' si au aparut probleme si ne-am intors in spital). Si cand a facut Tudor stenoza am stat in 17. Tot bine, adik tot 3 paturi si tv, dar mai mic salonul.
Multumim Emilia ! Dar nu e vb ca nu ne-am potrivit cu dr. ci doar ca asa a fost sa fie si ca asta e sistemul nostru medical.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui radusca

E adevarat ca ceea ce au facut cei de la MC prin aceasta casa e mare mare lucru si de un real folos pentru cei din provincie, cat despre intrebarea referitoaRE la prezenta copiilor in casa, sa fie clar - nu a fost cu intentia de a critica sau de a comenta acest aspect, intrebarea mea consider ca a fost una fireasca, fiind doar din curiozitate si nimic mai mult.

Sper ca raspunsul primit sa reprezinte doar o explicatie a ceea ce am intrebat si nu ceea ce imi pare mie a fi.

Roxana, maine o voi suna pe dr. N. Te sun imediat ce am un raspuns.

Radusca sincer imi pare rau daca ai interpretat mesajul meu altfel....Nici gand din partea mea sa fiu "acida".Sincer, imi pare rau, pentru ca de felul meu sunt un om numai cu ganduri pasnice, mai ales ca tec prin niste lucruri care ma leaga si mai mult de credinta in Dumnezeu. Incerc sa caut o explicatie in ceea ce priveste comentariul tau vis-a-vis de ceea ce am spus.Eu pur si simplu mi-am exprimat parerea despre acea casa si am povestit prin ce am trecut la operatie-de aceea suntem toate aici, nu?.Nici gand de a ataca pe cineva.
Toate cele bune.
Cristina

Mergi la inceput

Cristina, se poate ca eu sa fi interpretat raspunsul tau intr-un mod gresit. Dar asta e, nu e nici o problema.
Asa cum ai spus si tu, altele sunt motivele pentru care scriem pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Buna.
Imi pare rau ca nu am mai putut da mesaje dar am fost foarte ocupata si ingrijorata in ultima vreme, Andy a facut o convulsie febrila saptamana trecuta, am stat 5 zile internati in spital, diagnosticul la iesirea din spital a fost: amigdalita acuta, otita bilaterala acuta, pneumonie si enterocolita. Cu toate ca stiam despre convulsia febrila tot "l-am scapat". Eu si tatal lui suntem inca traumatizati, Andy si-a revenit repede, i-am facut si o elecroencefalograma si am fost si la neurolog, mi-a dat sa-i dau DEPAKINE sirop 3ling/zi, bineinteles ca nu i-am dat caci am inteles de la alti medici ca pe langa multele efecte secundare poate crea dependenta si insasi oprirea tratamentului poate crea o convulsie...............in fine daca ati trecut prin asta ma intelegeti de ce nu am mai putut lua legatura cu voi.
In privinta celeilalte probleme (hipospadias) Andy este bine, urineaza cum si cat trebuie, decand i-am scos ultima sonda nu a mai plans niciodata la urinat, am vorbit si cu dl. dr. la tel. si a spus ca atat timp cat urineaza sa nu ne mai ducem la control, cu ajutorul lui Dumnezeu poate nu ne mai ducem dacat anul viitor cand ii va face urmatoarea interventie.
Am citit cateva din mesajele voastre, referitor la ultima problema discutata, adik acceptul copiilor in casa Mc. Donalds, eu am discutat cu doamna directoare pe aceasta tema si mi-a explicat de ce nu mai sunt acceptati copii: NU SUNT ACCEPTATI COPII CARE AU SONDITA SAU CARE TREBUIE SA MEARGA LA VIZITA IN FIECARE DIMINEATA pentru ca au fost foarte multe cazuri in care din cauza faptului ca trebuiau imbracati si dezbracati mai tot timpul si trecuti prin curtea spitalului ori raceau foarte rau ori le picau sonditale. Mi-a povestit despre o mama care a insistat la dr. sa o lase cu copilul in casa Mc motivand faptul ca acolo este sigura ca-i va fi mult mai bine atat ei cat si micutzului, si ce credeti, exact in prima noapte copilului i-a crescut febra si din cauza faptului ca era constipat sondita a cedat si mai curgea si sange...................in fine ati inteles o urata complicatie, poate si la spital s-ar fi intamplat acelasi lucru dar acolo ar fi fost pe mana medicilor si mama nu s-ar mai fi simtit atat de vinovata.
Pupici tuturor.

Cristina si Andrei

Mergi la inceput