Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Tot pe 6 vrem sa mergem, daca e dr. (sper sa fie).
Cred ca am gresit, Alina e Aly 30, dar acum imi dau seama ca nu e din Ploiesti. Din Ploiesti esti tu.
Scuze !!!

Cand aflu o veste despre dr. iti voi da de stire.
Poate ne intalnim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Credeam ca mai e cineva din Ploiesti si n-am vazut eu.
Alina e din Moinesti , am mai intrebat si eu de ea dar nu stie nimeni nimic.
Cu Cristina din Bv am vorbit eu acum vreo saptamana- doua, a zis ca asteapta sa se mai incalzeasca si merg si ei la control.

Theooo, daca mai intri sa citesti, trimite-mi si mie nr tau de telefon pe privat, am uitat sa-l salvez si l-am pierdut.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Cristidogaru, cand am fost eu, anul trecut, primea copiii in casa Mc, dar numai cu o hartie prin care dr. isi dadea consimtamantul.
Acum nu mai pot sta deloc, indiferent de varsta si chiar daca au acel consimtamant?

Mergi la inceput

Madaelen, eu am fost ptr internare cu foaia de la Diagnosis si cu o copie dupa certificatul de nastere parca. Nu mai stiu, poate mai intra din mamicile cu baietei operati de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Noua nu ne-au cerut decat certificatul de nastere al lui Matei.

Citat:
citat din mesajul lui madaelen

Ce acte se cer la internare?

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o super fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaelen spune:

multumesc! Ma duc sa fac bagajele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Cristidogaru, cand am fost eu, anul trecut, primea copiii in casa Mc, dar numai cu o hartie prin care dr. isi dadea consimtamantul.
Acum nu mai pot sta deloc, indiferent de varsta si chiar daca au acel consimtamant?

Roxana, domnul Basca a zis ca-i face foaie sa-l trimita in casa MD si asistenta sefa Elena a zis de cand ne-am internat ca nu mai este permis accesul copiilor spitalizati in casa,indiferent de varsta.
In plus, noi despre externare am aflat joi dupa-amiaza la ora 3 si era cam greu sa vina de atunci incolo sotul meu sa ne ia. Am intrebat daca pot sta cu Darius pana vineri dimineata - cand venea sotul - si mi s-a spus ca nu se poate. Asa ca tati a facut drumul Constanta-Bucuresti in mai putin de 2 ore.Totusi, am intrat cu Darius jos in living 5 minute la plecarea efectiva-cand ducea tati bagajele la masina.Doamna directoare de la casa chiar zicea ca este stupid sa nu mai trimita copii in casa, odata ce "pericolul" a trecut, iar noi stand in spital doar pentru observatie.Bine, Darius a fost un caz mai deosebit in sensul ca de luni a facut febra mare in permanenta, dar dra. Elena nu avea de unde sa stie lucrul asta si totusi ne-a refuzat si la externare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristidogaru spune:

Si noi am dat copie certificat nastere Darius la internare.In plus eu am avut o trimitere de la medicul de familie dar parca nu mi-a fost solicitata.Din cate stiu, la copiii peste 3 ani se plateste o taxa pentru insotitor de 15 lei pe zi.Nu stiu in cazul in care se prezinta adeverinta salariat+ordin plata al mamei daca tot se solicita taxa aceasta.Nu am intrebat despre situatia asta.
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Peste tot in aceasta Romania, insotitorii copiilor mai mari de 3 ani platesc "cazarea" chiar daca stau in picioare iar copii sunt tinuti cate 2 si uneori chiar mai multi in pat.
Asta e tara in care traim

La internare e nevoie de o dovada ca respectivul copil e in evidenta d-lui dr. (ex. foia de consultatii de la Diagnosis) si certificatul de nastere in copie - pt codul numeric-,trimitere de la med. de fam nu trebuie daca e foia de la dr. Basca.

Si care e motivul pt care in casa MC nu mai sunt acceptati copii? Ca eu nu inteleg!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui radusca

Si care e motivul pt care in casa MC nu mai sunt acceptati copii? Ca eu nu inteleg!

Uite-asa le-a mai venit unora o idee. Atunci casa ptr cine mai este?
Aveau si loc de joaca, deci era si ptr copii.
Daca ati uitat, aflati ca traim in Romanica si totu-i posibil.

Emilia, am vorbit cu o mamica pe privat care ar dori sa vorbeasca si cu tine, imi poti da pe privat nr tau de telefon? Si adresa de mail, sa n-o mai caut eu. Ce-ti mai face elevul?

Mergi la inceput