Hipospadias(10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Theooo, la baieteii de care-ti spuneam eu li se pusese o sondita care nu ajungea in vezica si astfel urina nu mai ajungea nici ea in fistula, astfel erau sanse sa se inchida. Stateau cu sondita aceea cateva saptamani, dar daca lui bebe al tau nu i-a pus....nu stiu ce sa zic.
Din ce stiu eu, fistulele sunt de 2 feluri: in preput sau in uretra. Cele din preput sunt mai usoare, baiatul lui Strumfi a avut din asta, si daca nu ma insel si al Cristinei din Brasov, iar fistula uretrala e mai naspa , oricum la ambele se pune sonda , la ambele se sta in spital....nu sunt sigura 100% de astea, o mamica care a trecut prin asta iti poate spune mai bine.

Ma grabesc ca plec dupa cea mica s-o duc la inot, revin mai tarziu, cand sper sa doarma Calin si sa pot scrie linistita, ca acum e calare pe mine.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Citat:
citat din mesajul lui theooo
aveti idee daca hipospadiasul este considerat handicap si putem sa ne prelungim statul acasa pana la 3 ani? asa mi-a zis cineva din spital. cred ca trebuie sa intrebam la autoritatea nationala a persoanelor cu handicap. mie una mi-ar convenii ca si asa e nebunie cu locurile de munca .
mamicilor si bebeilor lor.

Buna.
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar v-am citit mesajele. Eu am mari probleme cu Andy, de la ultima sondita cu care a stat 12 zile la domiciliu s-a ales cu o infectie urinara care recidiveaza la 2 saptamani cu usturimi la urinat, febra 40, de doua luni il tin pe antibiotice. Cred ca are si un inceput de stenoza de la atata infectie. La ultima urocultura a iesit "prezent bacilul PROTEUS, peste 100.000 germeni/ml". Acum Andy se simte mai bine , ii dau ciprofloxacina si rowatinex.
Theoo eu stau acasa cu Andy pana va implini 3 ani, am obtinut anul trecut certificatul de handicap, nu stiu sigur cum se face incadrarea, depinde de diagnosticul dat de dr. pe ultimul bilet de iesire din spital, pe al baietelului meu scrie asa: ambiguitate genitala, hipospadias vulviform.
tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Crisandy, chiar ma gandeam la voi. Nici nu stiu ce pot sa-ti spun, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atatea, va doresc sa se termine odata cu problemele si sa fiti bine. Ati mai fost la control, ce v-a zis?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

buna,
crisandy multumesc pt raspuns.imi pare tare rau ca trebuie sa treceti prin atatea incercari . eu una imi vine sa-mi iau campii, deja simt ca innebunesc vazand ca bebe nu face pipi cum trebuie. incerc sa fiu tare dar am inceput sa fiu al naibii de pesimista. poate o sa-mi traca . ce pot sa-ti spun, sa dea domnul sa treceti odata de necazurile astea si sa fie bine intr-un final. poate o sa te mai intreb mai multe legat de faptul ca ai reusit sa obtii certificatul ala dar mai incolo sa te mai linistesti si tu. multumesc.
roxana lui bebe nu ia pus nici un fel de sonda. il urmaresc zilnic si face pipi mai cu jet pe fisura decat pe gaura noua. nici nu-mi dau seama daca face pipi chiar si pe gaurica noua . nu stiu ce sa mai cred. asta e !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Theooo, si eu o sa imi prelungesc pana la 3 ani concediul de crestere a copiilor. Inca nu stiu ce imi trebuie la dosar. Dar noi depunem in septembrie si, dak imi aduci aminte, o sa iti spun atunci ce mi-a treubit. Ca m-am uitat acuma si am vazut ca e nascut in nov. Claudiu. Deci o sa ai timp sa iti faci si tu dosarul. In rest, sanatate la pui si sa nu mai auzim de necazuri.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

AAAAAAAAAAAaaaa... Multumesc Roxana! Am reusit sa vb cu Irina.

Mami de gemeni: Oana si Tudor, 27.09.2007.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!

Imi pare tare rau ca nu am mai intrat de atata vreme, dar v-am citit din umbra. Am avut cateva luni f f nasoale cu Matei cu tot felul de probleme (lovitura serioasa la cap, luxatie de mana, gura sparta), cu cu placenta praevia, col scurt etc....

Matei a facut Pregnyl de 500 cand avea 6 luni (3 injectii la 3 zile distanta una de cealalalta), insa la noi nu a avut efect (adica nu a coborat testiculul), insa timp de 2 sapt a avut o puta imensa (el oricum o are destul de maricica de fel). Noroc ca nu a ramas asa.

La noi au trecut 8 luni de la operatia de hipospadias si pana acum dzeu ne-a ajutat si totul este super ok. Vroiam sa va intreb daca exista baietei care au testiculele mai micute? Dr Basca a zis ca testiculele lui sunt normale (cel pe care l-a coborat prin operatie este putin mai micut decat celalalt pt ca nu s-a dezoltat in mediul lui normal). insa facand si eu comparatie cu alti baietei, Matei nu are testiculele proeminente (iar cand sta culcat, parca nu s emai vad deloc), in schimb ar eputa maricica. Sa nu ma intelegeti gresit, ca nu caut probleme acolo unde nu sunt, dar sunt pur si simplu curioasa.

Theoo, CrisAndy, imi pare tare rau de problemele prin care treceti.
Theoo, vreau sa-ti spun ca si eu ma numar printre persoanele care si-au pierdut optimismul (insa la mine se trage de la problemele prin care am trecut in ultima vreme). ma rog la dzeu ca fistula puiului tau sa se inchida fara operatie.

Fetelor, vreau sa va spun ca sunt absolut dusa cu capsorul . Eu eram absolut convinsa ca toti baieteii cu hipospadias se nasc si cu gaurica din capat (cea prin care tb sa faca pipi normal)+o alta gaurica in alta partea a putei. Asta a fost cazul lui Matei. El avea si gaura din cap (care era destul de larguta) si probabil din aceasta cauza s-a refacut mai rapid.

Urez multa sanatate puilor.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radusca spune:

Roxxy puiul meu este in aceasii situatie ca si Matei, adica... scrot mic (exact cum ai descris tu) si putza...maricica.Si eu ca si tine...imi pun tot felul de intrebari.
Dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theooo spune:

monituta multumesc pt raspuns. daca intre timp aflu si eu ceva legat de certificat o sa scriu aici . poate o sa ne mai lamureasca si crisandy cum se procedeaza.
roxxy imi pare rau ca si tu ai avut probleme cu Matei. sper sa ne recapatam optimismul cu toatele, ca altfel nu stiu unde vom ajunge....
eu tot nu reusesc sa-mi dau seama daca bebe al meu face pipi si prin gaura noua. puta parca este tot curbata si gaurica noua este undeva pe acolo....sunt dusa rau dar tare nelamurita sunt.
capsunica, cristidogaru - voi cum mai sunteti?
eramyse pe cand operatia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eramyse spune:

buna tuturor
Theo tocmai ce am vorbit cu dr. topor la telefon si am stabilit:duminica 31.05 mergem si ne interneaza ca e de garda si apoi DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput