Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)
Raspunsuri - Pagina 13
moldoveanca spune:
Gata am vandut masina si parca imi pare rau dar mi-a zis sotul sa nu pocesc si sa las oamenii sa se bucure de ea,asa ca mi-a trecut gata,de azi suntem pietoni
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Uite Celia ca am si eu cretulin
http://entertainment.webshots.com/photo/2636639600102537454JOcGRn
mihamora spune:
Salut!
Eu duminica merg la biserica de la 11 de obicei, de aia vroiam sambata, asa ca nu pot veni, decat daca se schimba planul si mergem la alta slujba.
Byu- de obicei sunt si sambata spectacole, asa e.Ma bucur ca e bine la serviciu, multa bafta in continuare!
Ella - super prajitura
Miha- m-a dat gata balerina ta Amira se joaca cu Robert?
Celia- ce frumos, cum cauta Andreea joaca cu fratiorul
Moldo- super tare cretulinul tau, in prima poza seamana cu tine
Emma - ce mai faceti?
Oana- arata-ne si noua tortul pls.
Michelle si DOMINIC
Celia spune:
Teo, tare scumpic cretulin aveti . Nu-l inteleg pe tati ce crede ca are de tuns , e super ok baiatul.
Relatia copil mare- copil mic nu-i una foarte ok caci nu prea au acelasi program , aceleasi ocupatii...dar pe cat posibil incercam sa le imbinam si pare sa fie totusi bine.
Michelle, .
Oana , petrecere placuta maine , sa savurati cu placere bunatatea de tort si in avans: La Multi Ani, mamei tale! Sa fie sanatoasa , fericita si sa se bucure de copii si nepoti si stranepoti...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
ralnied1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariussimiuc Raluca,deci tot tu erai? Cotul ala ti l-am dat din greseala in cap,io voiam sa dau la coaste. |
Deci ma iubesti, nu gluma
iulia-stefy spune:
Salutare!
Va ofer o si va doresc distractie placuta la teatru.... Sa ne povestiti si noua....
Noi spunem pas, ca de ieri Stefy a inceput sa tuseasca, dar urat de tot si nu stiu de la ce. Deocamdata o tratez cu ceaiuri... sirop pentru gat, vitamina C si albastru de metil. Daca e cazul maine mergem la pediatru.
Ani, asta vara cand am fost noi la Cacica, in salina erau 10 grade. Si afara erau peste 30.
Celia, cred ca-s tare scumpi cand se joaca impreuna....
Teo, e tare dulce cretulinul. Dar eu zic ca nu prea are tati ce sa taie.... Am vazut baieti cu parul si mai mare.... si nu pare de loc a fi fetita. E asa de scump....
Ella, vreau si eu reteta de la pui crocant.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
moldoveanca spune:
Lacramioara multumim de cafea si sanatate multa printesei off se tot tin racelile astea de ea
Copilasul meu s-a trezit la 6 si de atunci e fresh topaie prin casa.Eu bag si a doua cafea ca vreau sa-l scot sa doarma afara azi asa ca am neoie de energie sa imping la carut
Cu tunsul cerd ca l-am lamurit pe tati sa mai asteptam desi transpira foarte tare in scaunelul de masina la capusor
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra sanatate fetei!
Teo admirai un cretulin!
Imi cer scuze ca am zis ca ajung la teatru si nu am facut-o!
Azi noapte pe la 1 inca se zguduiau peretii vecinilor de la muzica de petrecere! Iar dupa o ora si ceva de somn, David s-a trezit marait si a tinut-o vreo 2 ore! Asa ca desteptarea si programul s-au dat peste cap! Suntem zombi!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ma duc sa servesc cafeluta pregatita de sot! Eu am stat pe DC si el, dragutul a spalat vasele!
Azi am fost la Biserica si am vazut 2 mamici cu copilasi mici, mici! M-a cuprins asa o emotie! Abia il astept pe Matei sa vina!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
ghinetz spune:
Sal
Alina, eu ma emotionez numa' cand te citesc pe tine. Mai. sa nu carecumva (oare is doua cuvinte??? ) sa-mi faci pofta de bb, ca nu mai pot inca unul. Pe bune. Chiar ieri vorbeam cu sotul ca mai cochetam cu ideea de o Ileana, dar...nu. Mai ales dupa o nopate ca cea de vineri spre sambata cand nu stiu ce a avut Victor, a plans muuuult, muuult. Si apoi tot noi ziceam ca sa ne vezi, peste cativa ani, cand uitam cum e cu bb mic, cum ni se face dor.
Teo, am vazut cretofolinul. Iar de masina sa nu-ti fie dor, ca o sa va luati in Ro una si mai si.
Celia, multumim pentru urari. Acusi imi trezesc baietii si plecam.
Michelle, ma gandeam eu ca duminica nu puteti ajunge. Lasa, altadata.
Azi la teatru au fost numai si numai copilasi draguti. Si dintr-o sala mare si plina de strumfi cine credeti ca era cea mai incantata si a aplaudat si "dansat" in brate la mami tot spectacolul? Bia!!! O scumpete de fetita! (eu stateam mai in spate si cum spectacolul l-am mai vazut, am tras cu coada ochiului la picii DC, de, sa nu faca comunitatea de rusine. Da nici vorba!!! O spectoatoare asa atenta ca Amira si-ar tot dori cei de la Luceafarul. De Robert...nu mai zic. Si un spectator asa vesel ca si Casian ar mai dori cei de acolo mai des. Victor al meu a fost un cuminte. Fascinat de ce se intampla, ca era totul nou. Eu m-am pregatit sa ma plimb prin sala, sa fug repede afara daca urla, dar nici vorba.
Si ce m-a mai bucurat. Ca era sala plina si de tatici. Ca la plecare al meu se si umfla in pene crezand ca va fi singurul tata de la spectacol. Ei bine...iaca ca mai erau si altii. Si daca nu tatii, cine altcineva sa guste gluma cu bricheta si Urs Mayer?
A! Michelle, tortul nu l-am mai pozat. E tot ala, cu foi de piscoturi si crema ganache. Stii, vorbeste Radu cu mama la tel si Radu ii zice: Oana face prajitura. Mama: "pai nu tort?!" Radu: "NU!!! Prajitura" Si il intreb: da de 1 martei ce am facut? Tort sau prajitura? Si el convins: prajitura. Ca tortul e rotund.