Gravidute&Mamici de IASI in prag de primavara(86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Miha reteta de piept de pui crocant am facut eu azi,am mancat la o prietena si mi-a placut foarte mult si am cerut si eu reteta si azi am pus-o in aplicare.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella10

Miha reteta de piept de pui crocant am facut eu azi,am mancat la o prietena si mi-a placut foarte mult si am cerut si eu reteta si azi am pus-o in aplicare.

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

I-a zi reteta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 32+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna ,

Ella...si eu ca si Alina astept reteta de pui ca si noi suntem pro carnit de pui. Noi abia am terminat seria de snitel asa ca ma gandeam la un nou mod de preparare.
Spor la prajiturit. Poate reusim sa si degustam din ele.

Miha , deci ce desert pregatesti?
Frumos dansul balerinei. Felicitari instructorului.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Eu tot pe aici am culcat copilu ca nu a mai venit omu cu masina si ma asteptam,intre timp am facut un bors cu fasole.Cand va aud ce gospodine sunteti imi vine sa intru in pamant de rusine,sper sa devin si eu in timp

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Off acum nu stiu ce sa mai cred depre saline,o sa cerem parerea mai multor pediatri cand venim in tara.Mi s-a spus ca e aerul prea rece si poate face nu stiu ce micoze,acum sunt in ceata.Cred ca mergem pe varianta cat mai multe zile la mare ca sa fie si distractiv

Mergi la inceput

Celia ce mai face cretulina?Am sa postez si eu cateva poze cu puiul meu in care se vad asa de frumos zulufeii,iar tati ma tot bate la cap sa-l tundem ca nu e fetita.Il tot pacalesc sa ajungem cu el in tara asa sa-l vada si bunicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Sal
Ajungem si noi maine. Sper. Sper sa termin un tortulet pana atunci, ca e luni ziua mamei si nu stiu ce alt dar sa-i fac. Maine la pranz mergem la ea la masa si ar fi frumos sa vin eu cu tortul. Cred ca ma bag tot la ala cu foi pandispan. Imi tot face cu ochiul Tortul Amandina, dar...scuza e ca nu am mixer. Poate-poate fentez criza si imi iau azi unul. Am vazut la 50Ron Westwood, sau cam asa ceva. Nu am mai auzit de marca asta. Dar mi se pare cam ciudat de ieftin (avea si suport, si castron...)Oare sa dau ceva mai mult pe unul mai bun sau...?Ce ma sfatuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Teo, l-am vazut pe cretulinul de Dominic in foto din Dubai, scumpel foc. Tati sa-l mai lase cu plete in dorul unei fetite...
Andreea e tot mai nazdravana , cauta tot mai mult compania copiilor...a lui Andrei. Ieri seara s-a dus in pat la Andrei si ceva timp nu s-a auzit nimic , deja ma gandeam ca a adormit cu frate-su dar cand m-am dus in camera la el , ea a ridicat capul de pe perna si mi-a zis :mama...bau- bau. Andrei o pacalea ca vine bau bau si ea statea tare cumintica acolo...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara.

ella noi ma fost la TG. OCNA...e foarte frumos acolo... cand eram insarcinata... chiar ma relaxam.. tinand cont ca am muncit pina in ultina zi.... stateam cate 2-3 ore acolo.... si ne era ff bine
De asta am vrut sa mergem.... dar totusi o sa astepta sa se mai incalzeasca... cu toate ca acolo nu o sa fie dif mari de temperatura... max e de 19 grade p timp de vara..... insa pt cei cu probleme respiratorii e foarte bine ( si aici ma refer si la copii/ bebei) fata nasii noastre ... anul trecut a avut mai multe reprize de " mucusori"... si dupa ce iesea de acolo nu mai avea nik... si asta nu era faza pe monent....ci pur si simplu i se desfundau caile respiratorii pt o perioada mai lunga de timp.

referitor la bai... in septembrie mergem la BAILE FELIX.... dar pina atunci ne-am luat bilete la mare in iunie

va doresc o seara frumoasa....

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Celia ce haioasa trebuie sa fi fost cu bau-bau.Chiar vroiam sa te inteb cum e cu un copilas marisor si unul micut?E mai bine?Noi inca ne gandim si razgandim daca mai vrem unul,in nici un caz nu foarte curand

Mergi la inceput