Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare si multumim mult pt complimente
ELENA vorba lui GABI mai ceva ca intr un film de groaza ce ai scris tu ,BINE macar ca tipa si a gasit marea iubire si e fericita acuma
n am inteles prea bine pe unde i Valahia ?se trece de sensul giratoriu ?te rog mult daca poti explica mi cum se merge de la BIG mersi mult
ANCO vad ca ti au raspuns deja fetele asa ca nu mi ramane decat sa ti urez spor la cumparaturi si nu cheltui mult
IOANA 13 ma bucur mereu cand vad ca ninge dar acu chiar vreau si eu sa vina primavara
MIHAELA sper sa gasesti ceva sa ti placa si eu sunt in cautare de cresa

MI AM lasat puiutu la mama ,ma surprinde mereu cat e de fericita cu ea,zici ca s dusa ,parca ma astept sa mi planga dar nu se intampla lucrul asta cand o las cu mami
cu siguranta ca se vor distra bine fetele :))

ADRIANA eu nu am BBC pe upc
ANCA b sa stii ca in ultimul timp televizorul e si la noi o mare problema ,am ajuns sa o las zilnic sa se uita la baby einstein ,30 min :(

ramane intalnirea la ora 18-18:30 la Valahia ,super ,GABI mi ai facut o pofta de papanasi de numa :))
incerc sa ma mai uit la poze ,nu pot deschide link ul ,sigur am ceve probleme la leptop si asta e mana lui Tiadris :))la cat mi l a tot butonat

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Bun, deci am si eu liber maine! Asa ca ne vedem. oare ar trebui o rezervare, ce ziceti, fetelor care ati mai fost? sa ne "numaram" si sa vedem cam cate am fi..

O seara faina si pupici la pitici

Adriana si Andreea (Eric) am uitat sa precizez ca am i-am vazut pe frumoasa si cochetica carliontata si pe dragalasuil de Eric, care are o arat de a poza..de mare clasa:)

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

CO super ca poti veni si tu si ai dreptate trebuie sa facem rezervare neaparat
hai sa facem rezervare pt 10-12 persoane nu ?

GABI am reusit sa vad pozele cu minunatia ,ce frumos joaca sah cu tati
unde jucau ?ce de cafea starbucks!!!
din cate vad eu are parul des mamaruta ?de ce vrei s o tunzi ?
mami mi a spus ca o duce maine pe Tiadris la coafor sa i faca breton ,de abea astept s o vad cu bretonel :)

ANCA B poate luna viitoare ai mai mult noroc
si mie mi a intrat alocatia puiului ,nu ma asteptam s o primesc asa de repede

Mergi la inceput

ok fetelor am facut rezervarea pt maine la ora 18 -18:30 la RESTAURANTUL VALAHIA in salon de nefumatori ,sper ca sunteti ok ca am ales salonul pt nefumatori ,daca sunteti care fumati si vreti o schimbare sa mi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am reusit sa il combin pe tati asa ca vin si eu la intalnire. O sa fie prima iesire pe care o face sotul cu Stefi( merg la un meci de fotbal in sala, dar probabil ca doar vor asista ).

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

ooooo bravo ANI si succes la tati cu micuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

No bine ca s-a stabilit! LA cit la 18 sau 18,30? HAi sa fie 18:10, ca sa nu ajungem unele la 18 si unele peste 30 de minute! E bine asa?

Am facut azi papanasi, nu au iesit asa buni ca la valahia... asa ca miine poate ii mai incerc, daca nu mi-e foame sa maninc mincare adevarata!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

ok IOANA draga si eu zic 18:10 ,parca vad ca iara nu ne gatam povestile ,dar cu siguranta ne va prinde f bine intalnirea

acum am terminat de curatat scaunul lui Tiadris ,e aproape ca nou ,dar mi a luat o ora sa l curat bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana aveai mare dreptate cu cei de la boom, pana acuma imi venea factura pe minus ca mai au ei sa ne dea bani , iar azi ne-a venit ca avem de plate 120 , am sunat si dupa 30 minute la tel au zis ca ma resuna sa vedem ce facem .am fost ferma si le-am zis sa rezilieze contractu , iar ei au zis ca trebuie copie de pe contract...bla bla si trimise prin posta insa eu am zis ca nu am timp de asa ceva si sa-l opreasca , au fost deacord .
acuma sa vedem de ce tre sa platim atat de mult , am zis ca nu le mai platesc o iota.

Rds mi se pare cel mai bun, cu programe bune si multe, internet de mare viteza

super ca s-a stabilit intalnirea, mie imi convine la nefumatori mai ales ca nu fumez, acuma depinde si de restul fetelor.
alex
alex de la sensu giratoriu care merge spre zorilor o iei in stanga spre centru si prima straduta la dreapta iar apoi prima straduta la stanga si esti la valahia.
deoarece daca mergi spre zorilor e interzis sa o iei prima la stanga
sper ca ai inteles daca nu da un bip si vb sa iti explic

ani pt efortul lui tati de a luao pe micuta cu el la fotbal

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

m mult ELENA am inteles
si eu zic ca i mai ok la nefumatori acum sa vedem ce parere au si celelate mamicute

fetelor la mine e dezastru,m am apucat de facut modificari in dormitor ,noroc ca i C acasa si ma ajuta ,cred ca am gasit solutia
cu patul lui Tiadris
Andreea mersi de idee

Mergi la inceput