Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna seara fetelor! Nu am mai intrat de citeva zile ca m-a lovit gripa si nu am energie sa fac nimic din pacate. Azi am fost sa il vad pe bebita...a crescut, are 35,5 mm si e in parametrii...i-am ascultat inimioara...si m-am topit toata! E o senzatie pe care nu am mai simtit-o niciodata...si din pacate nici nu o pot descrie. Sunt convinsa ca fetele care au trecut prin asa ceva ma inteleg...

Ma ambitionez si pina in weekend postez si poze...

Vad ca va intilniti miine...din pacate eu mi-am modificat orarul, mi-am mutat orele dupa masa asa ca termin doar la 8....dar data viitoare o sa ma straduiesc sa vin sa va cunosc personal.

Va doresc o seara frumoasa si....have fun tomorrow!!!

Cici 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara trupa...de 2 zile tot incerc sa va ajung cu cititul si nu reusesc.acuma scriu primadata si apoi citesc din urma iarasi,ca altfel.....tot asa patesc.

MAGDA poate ca e inspre bine daca a fost aia la tine.o cunosteai?poate va v-a prinde bine o mica pauza,nicodata nu se stie.oricum fi tare pt copilasul tau si sa-ti termini cu bine facultatea.sper sa vina odata caldura sa ne vedem prin parc.

ALEX cred ca n-ai scapat cu vaccinurile pana pe la 4 ani daca vrei s-o duci la cresa.mie m-i s-a spus de vaccinul antihepatita a,la intrarea in colectivitate.si ar fi bine facut putin inainte de intrare.

MELI...asa si cu ,,soacra mea,,nici eu nu ma incredere in ea.mai demult ii dadea la greu pireu,ba cu carne,ba cu ficat.tot timpul cand intrebam ce i-a dat,zicea pireu.acuma e cu supa de pui.tot timpul cand merge acolo ii face supa de pui...cica aia o papa cel mai bine,zice el...aparand-o.cu ea nu prea vorbesc despre ce se intampla acolo,ce a papat,cum..etc.il intreb numa pe el cand vine cu sara acasa,si de cele mia multe ori zice supa de pui,sau ca nu stie

ma bucur ca am auizt vesti mai bune despre cei bolnaviori

BEX e o dulceata de fetita CARINA...o prinde f bine verdele..

LA MULTI ANI ADA...ALEXIA....PATRICK..cu intarziere...tot ce va doriti si multa multa sanatate

apropo de ,,este ceva in aer,,cu certurile....si noi ne contrazicem f mult.numa sa nu fie cum zice celalalt.nu pot sa inteleg asta.el e f incapatanat si dominator....si eu incerc din rasputeri sa fiu eu aceea.

magic engles era revista cu cd-ul acela....sunt f frumoase.

am tot incercat sa ma uit pe program la teatrul de papusi dar nu apare nimica.oare nu ma uit eu bine?as vrea sa merg cu sara duminica.este ceva frumos?nu stiti?

IOANA13 esti mortala cateodata,si eu ma distrez de numa.au primit marfa la jack&jones,acolo langa central?ca parca tu ziceai ca-l frecventezi.cam care sunt preturile??merita mers?

vine ziua SAREI...DATI-MI VA ROG NISTE IDEI..toti din familie ma intreaba ce sa-i cumpere....si habar n-am ce ar avea succes.ce le-ati mai luat nou?sau ce le-ati lua de 2 anisori??

ELENA e mortal dragos cum vorbeste cu bebe din burtica.si sarei toata ziua ii umbla gurita,spune f corect,,mami hai aicea,,si mai multe.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ioana, duminica la Teatru e Danila Prepeleac. Eu cred ca e cam complicat pt virsta copiilor nostri. Sa vad, daca e vreme rea, poate voi merge totusi, ca tare mult i-a placut si povestim(el mai mult mimeaza) cum facea cocosu, boieru, calu...
Azi am fost pe la magaziunul de linga Central, pt copii de 2-4 ani nu prea sint haine, dar ii-am gasit slip de ala in care nu trebe pampers si o palarie de vara.

Pt cele care aveti fetite cu nr mic la picior sau chiar bb mici, la magazinul Outlet, ala pe 3 etaje de linga Meli Melo, sint niste pantofiori tare draguti, la subsol, dar poate cam scumpi, am vazut eu cu 45, dar nu m-am uitata la toti.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

IOANA 13 cum vine ala ,slip fara pampers ?
daca face pipi nu trece prin slip ?
multumim de ponturi
CICI sanatate multa ,ai grija de tine ,si stiu ce a fost in sufletelul tau cand ti ai vazut puiutu e intradevar f greu sa descriem in cuvinte ....GABI se pricepe la asta
IOANA-Sara deci mai sunt vaccinuri pana la 4 anisori?poate n am inteles eu bine :(
pt Tiadris am in plan ca la doi anisori sa i cumpar o masuta cu oglinda unde sa si poata pune margelutele ,periile pt par si toate accesoriile ei ,poate atunci nu va mai avea nici o treaba cu masuta mea

fetelor ce ziceti asta ?daca strang patul din dormitor e perfect sa l folosesc ca si pat de dormit pt Tiadris ,imi mai trebuie doar suport pt protectie http://picasaweb.google.com/sanda252003/PATDORMITOR#5314639986294716594

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
sper sa jung si eu maine sa vad daca vine sa stea cu victor daca nu poate il duc la o prietena vedem
eu fumez dar daca nimeni nu mai fumeaza asta este ma abtin
va pup si sper sa ne vedem

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

alex buna ideea insa sa il pui patu chiar langa perete si patul in lateral sa nu aterize pe langa laterale, apoi in fata iti trbuie ceva aparatoare ,
nu stiu zau la stilul micutei cataratoare va fi greu sa gasesti ceva , poate ceva stil cusca de unde nu mai poate escalada

oricum va iesi o mare gimnasta daca o vei indruma spre asa ceva , un mare ic de la Drgaos, sper sa ajunga pana acolo la buni
abia astept sa ii vad bretonelul

tu fetelor parca ma intoarce raceala sau am numai impresia, sper ca nu , parca ma doare gatul, acuma vedem maine cum voi fi iar daca se agraveaza situatia ramane pe data viitoare intalnirea
offfff

noapte buna

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Elena, de cat timp aveti Boom-ul, aveti 2 ani? Si au fost asa impaciuitori, ca vi-l inchid fara sa trimiteti voi cerere? Nu vreau sa te dezamagesc dar ca sa fii sigura mai suna peste cateva zile si iti spun sigur ca o sa ai o surpriza neplacuta, o sa iti zica altceva. Sper din suflet sa se rezolve dar o sa dureze ceva si o sa va enervati si voi destul, stiu cum e la noi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

pt voi

ELENA m mult pt sfaturi si pe laterale m am gandit ca trebuie pus ceva desi totusi sper ca noaptea nu se trezeste sa mi sara din pat ,Doamne fereste
sanatate multa ,sa nu racestiiiiii

ADRIANA draga da tare neseriosi is astia de la Boom :((

am plecat la o cafelutza

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI DE ZIUA NUMELUI PENTRU DARIA CRISTINEI SI DESIGUR PENTRU COPILASUL MEU DRAG!

Va sarutam si abia astept sa ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

se pare ca nu voi veni la intalnire deoarece ma doare gatul destul de tare si de dimineata am inceput sa tusesc
urata treaba, asta e

va doresc sa va simtiti bine si sa papati un papanas si pt mine iar data viitoare sigur nu voi lipsi
asteptam poze, Alex

eu in rest is bine, ma bucur ca nu mai am starea de rau permanent, a trecut insa rau tot imi e dar e mai bine asa . dupa ce pap ma deranjeaza rau dar in 10 minute am rezolvat problema
bine ca am scapat de statul in pat

azi vreau sa imi fac curatenie generala, sa imi spal geamurile, aranjez hainele in dulap.....etc

si inca ceva, Dragos de 2 zile numai spanac vrea ce sa ma fac????????? refuza orice alta mancarica cum ar fi supika sau alt felu 2
ieri i-am pus 3 feluri de mancarica nimik iar cand i-am dat spanacul care il cerea la papat super bine, poate vrea sa se faca Popey marinaru

fug la masa si apoi la treaba

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput