Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, am UPC digital si printre canale e si BBC Prime. Teletubbies am prins numai in we, dimineata. in rest, in timpul saptaminii sint alte programe pt copii. toate au un mare succes la stefan...

Citat:
citat din mesajul lui mami_alexia

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

ps: stefan se uita pe bbc la rolly mo...nici o sansa sa-l iau de acolo... nu ma baga in seama

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Voi prindeti BBC? Parca erati pe UPC, nu? Si BBC e in program sau il prindeti la liber? Stiu ca sunt si Teletubies pe BBC si de aceea intreb.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce frumuseti si harnicute, Tiadris si Sara! Sara joaca sah deja!

La VAlahia nu e bine intilnirea?

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Fain, Anca, poate il prindem si noi cu noul abonament ca s-ar bucura mult Alexia.

Eu nu stiu unde e Valahia, dar n-am nici o preferinta, unde ziceti voi.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Am vizionat fotografii superbe cu cele 2 papusele Sara si Tiadris.

ALEX - Daria si-a recunoscut imediat prietena si 15' o tot striga "Adis".

ELENA, CO, nu vreti sa ne intalnim sa mergem impreuna?
Nici eu nu am o preferinta pentru un anumit local.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

E excelent la Valahia, Ioana! E si mancare superbuna, si deserturi super! Eu ador papanasii lor! E sunt bine, n-am mai tusit deloc, asa ca vin!

MUltumim de aprecieri! Va invitam la...sah!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neatza

gaby tare dulcica e Sara , frumoasa foc
ce frumos sta pe covorasu facut din litere si cifre, Drgaos il desface tot si mai nou le pune la loc literele, cu putin efort.

andreea sigur ca putem merge impreuna doar suntem vecine acuma sa vedem ce zice si Co

baieti au plecat sa plateasca facturile
ieri am fost rasfatata lui tati

gaby da intr-adevar acea povestioara de viata se poate nu thriler, e adevarata 100%, noi am fost foarte socati cand am auzit, cunoastem familia foarte bine
iar ea e fericita acum, un prieten de familie de-al lor care si el divortat fiind i-a dat multe sfaturi cum trebuie sa procedeze iar dintr-o prietenie s-a transformat intr-o mare iubire

ar fi super la Valahia ,acuma sa vedem ce zic si restul

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Hei, neata

Buna ideea cu Valahia, sper sa ajung si eu...din pacate nu e sigur ca poate ajunge iubitul meu mai repede acasa maine:( au ceva evaluari...in fine, poate ajung mai tarzior...te sun, Andreea

In sfarsit vedem si poze noi cu Sara!!!printesa si la mami ca si-a facut timp de incarcat pozele:) Pe miciuta cascadoare am vazut-o ieriin poze noi:)

Fetelor, ne exp;icati unde e Valahia? Mi-a zis Gabi mai demult,undeva aproape de chicago's?

Magda...nu vreau sa fii dezamagita..dar eu m-as gandi de 2 ori inainte sa cred textele cu "pritenia"...sincer...si eu am prieteni baieti, care se cunosc cu sotul meu, ne vedem cel mai adesea cu ei si cu sotul meu...deci...nu stiu ce sa zic...

Alexutzo spune drept ce incantata erai dimineta de zapada:P ofof...la mine pe strada numai vara de-ar fi:((

Co +Carina Alysa (13 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

co Valahia e chiar langa cimitir pe aceeasi parte si starda dar pe colt, intre cele doua capele cum ar veni
nu fi suparata ce e urat la tine pe strada , mai este putin si va fi gata iar apoi va fi cel mai frumos, am crzut ca vor largi stada cand au taiat copacii iar acum au plantat alti

pana duminca tot asa va fi vremea, ce urat ii, abia astept sa putem iesi la iarba verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

elena, sint de acord cu tine...abia astept sa vina primavara! sa iesim la padure, la plimbare, in parcul mare, prin centru...numai sa putem iesi odata din casa ca eu ma urc imediat pe pereti!

fetelor, pina la ce ora vreti sa stati la valahia?

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

au ajuns baieti acasa si imi zicea C, ca in centru ploa de numa iar aici in manastur ninge , urat de tot, macar daca ar ninge ca si sambata

ioana, sara pe unde esti????

Mergi la inceput