Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

neata

ce bien ca a iesit soarele ...yuhuuuuuuuuuu
ma apuc sa imi termin treaba in casa , mai am putin si termin, ieri am stat numai in pat, groaznic a fost , azi parca zbor

alex ns unde ai putea gasi aparatul
legat de coafor unde mergi cu Co am auzit numailucruri bune de fetele de acolo si am zis ca incerc si eu sa vad cum e

termopane eu am de 4 ani in salon si bucatarie si sunt super multumita insa la dormitor mi-am pus dupa ce l-am nascut pe dragos si is dezastru, de la ogelan le-am pus dar nu se compara cu calitatea celor care le-am pus acu 4 ani, daca le vezi zici ca sunt de 10 ani puse, plus ca mi-au mucegait peretiin dormitor de la el , iar in salon nici o schimbare parca ieri le-am pus asa bine arata.
calitatea e cea mai importanta , iar daca ar fi sa imi maipun termopane as apela la aceiasi firma de acu 4 ani

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea felicitari pt dintisori
mult am asteptat si noi pana ne-au iesit, la fel ca Tiadris de 1 aprilie la ziua lui Sara ne-a iesit primul dintisor iar pana in 4 ne-au iesit 4 dintisori

meli sanatate multa

alex stiam de la cumnata mea ca is mult mai scumpe unele produse cum ar fi laptele praf.
hainitele la copilasi mi se par destul de accesibile la pret , acuma fiecare cu politica lor,important e sa sesizezi inainte pretul sa nu fi surprinsa la casa

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 15+

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna dimineata scumpelor!

se pare ca e ok medicamentul,hihi, nu ma doare gatul, yupiiiiiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDeCluj spune:

capitol nou

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=135077

Mergi la inceput