Gravidutze si mamici de Cluj - 116

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai tu fetelor, dar ce v-ati mai infruptat acolo!!!
eu din pacate sunt f obosita si f ocupata, in mai am ex. final, un fel de licenta din aia de pe vremuri cu nspe materii, 3 zile de examinari si paraexaminari..brrr..

sper din aprilie sa ma apuc de invatat.ma gandeam sa ma exilez acasa la soacra-mea ;) si ea sa vina sa stea cu Stefan, sa ne faca de mancare..ca altfel, cu Stefan in casa eu nu pot invata.adica am prea multe mii de pagini de lecturat, ca sa pot si cu el.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

super fetele, frumoase poze si vad ca ati fost o trupa serioasa
pacat ca nu am vazut si eu mesajul ca putem veni chiar daca suntem bolnavioare
pe mine singurul lucru care ma deranja era gatul , acum nu mai am nimik , ce ciuda imi e
ati golit tot de acolo dupa cum vad , dar papanasi cine a papat????????
neaparat inca o intalnire pe saptamana viitoare sa fim si restul

oricum a fost frumos in familie, tati ne-a pregatit o cina fff gustoasa , asa ca tot a fost minunat

anca ai chiulit de la cursuri???

noapte buna

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am vazut si pozele cu papanasi
ce bine arata

Elena DPN 11.09.2009 si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO
de unde i ai cumparat cartea cu magneti ?imi plac mult cartile de la Teora pt copilasi
ELENA lasa ca nu ratezi urmatoarea intalnire
IOANA-Sara cu ce cadouri v ati ales ?
va puneti pe treaba pt bb 2 ?

SA NE VOTATI SI SAPTAMANA ASTA ,VA MULTUMIM MULT, MULT
http://concurs.pampers.ro/profile/26785

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Seara buna si de la noi!!!!

Asa dulce e Sara cum se bucura ea cand vin acasa, se lumineaza toata si ma strange tare-tare si nu se mai dezlipeste de mine!

Alex, multumesc frumos deci nu ati mai fost nici voi la film, nici nu noi nu am fi ajuns, a ajuns cumnatul dar a venit cu prietena in vizita, asa ca nu am fi putut pleca!

Elena, imi pare rau ca nu ai venit, nici eu nu mai am nimik, decat rareori tusesc, dar tot mi-am facut probleme, acum insa imi pare bine ca m-am dus, m-a asigurat si doctorita ca e fara risc!
Nuuuuuuuu, Anca nu a venit, a fost la cursuri

Victo, te compatimesc zau cu invatatul, chiar le spuneam fetelor ca tare greu m-as mobiliza cred ca acum! Eu tare constiincioasa eram in facultate, numai in burse de merit am dus-o si luam totul in serios, n-as putea sa fac altfel nici acum, dar cred ca e tare greu asa cu un copil...

Tare frumos a fost, asa bine mi-a prins iesirea, fetele toate sunt niste dragute si haioase, am reusit sa povestim mult, fata de datile trecute cu copilasii, ba chiar am resuit sa si mancam, eu toata portia de papanasi! Si m-am mai sacrificat cu ceva si acasa! M-am vazut si acum in poze, chiar m-am ingrasat! Pana la vara trebuie sa mai slabesc, ca daca mergem la ultrall inclusive, am cam pus-o cu toate bunatatile de acolo!

Meli, imi pare rau ca nu ai ajuns!

Magduta, sper ca ti-a prins bine cura asta de oxigen! Tu esti o frumoasa, si ai toata viata inainte si un copilas superb!
Ioana, ai fost tare draguta cu ingrasatul

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am uitat sa zic ca imi place mult tunsoarea lui Lore!!!M-a convins! Ma tund si eu scurt! Abia astept o schimbare!

Co, Andreea ati ajuns cu bine acasa???

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Ce frumos v-ati distrat!!!

Noi am avut o noapte cu febra si nas infundat. Adica termometrul (digital) nu arata decat 37,4 dar mie mi s-a parut ca avea mai mult. Inca sunt calma...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

buna dimineata!

Adriana, imi pare rau ca aveti din nou probleme...iar o fi luat de la cresa ceva virusache...

Elena, ce pacat ca n-ai venit la intilnire. f fain a fost...am chiulit dupa prima ora de curs-dictare...mi s-a parut ca "ies mai bine" la o poveste cu fetele...hihihi

Super bine mi-a prins iesirea de aseara. am putea sa o repetam ... o data pe luna ar fi super...mai apucam si noi sa schimbam doua vorbe fara pitici. iar papanasii au fost grozavi!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, din Cora am luat-o :), acolo chiar cum intri e raionul de carti, pe dreapta.
deci, ma ajuta si pe mine cineva? cum ajung din centru in Pta ion Mester? cu ce autobuz?vreau sa vad puzzle acela, ca al meu e innebunit si nu are decat 2 pe care le face urgent.

gabi, ce sa facem..daca trebuie, trebuie..oricum, acum nu se mai pune chiar asa problema cu invatatul, pt ca am citit de nu stiu cate ori cartile acelea, trebuie doar sa le mai lecturez, sa le actualizez eventual.numa ca e f mult, asta e problema. nici eu nu as mai fi in stare de masterate si doctorate, cum vad ca mai pot unele mamici ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Wow Adriana chiar ca au venit repede!
Maine merge si Alin sa incheie contractul, da nush cum sa facem cu UPC-ul, ca trebuie preaviz de o luna parca, ori platim inca o luna UPC-ul dupa ce ce vine RDS-ul, ori nu stiu, ca n-as vrea sa raman fara cablu, tel si internet pana vin astialalti, ca poate nu se misca asa repede k la voi

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput