Strumfi de iul-aug 2007 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Panda, felicitari !!!!!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumim fetele care ne-au votat!
Panda, felicitari din inima si sarcina usoara, bb super sanatos! Ce de mamici curajoase!!!
Ghinez, ; desi se vede ca te paste un pui mic de depresie,esti foarte haioasa cu comentariile!
Luna, tare poza aia!

Fetele care dati Imunorezistan la strumfi: cat dati si de cate ori si are ceva daca a luat si Oscilo zilele trecute? Ma ajuta cineva cu un raspuns? Pup toata lumea!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va rog si eu cu ceva offtopic, pentru ca mie nu-mi suna cum trebuie, poate se pricepe cineva: a venit un nene de la firma care ne-a montat contorul de gaze, s-a uitat in bucatarie si ne-a spus ca trebuie sa ne montam detector de gaze si valva, ne costa 270 lei si trebuie neaparat sa montam cu firma lor si nu cu altii. Cica daca nu facem asta acum ni se inchide gazul, si suntem obligati sa o facem pentru ca avem termopan la bucatarie.

Mie nu-mi suna bine cel putin faza cu termopanul, ce conteaza ca am termopan daca am si aerisire la bucatarie? Apoi, daca eu imi pun detector de gaze cu alta firma, care e problema lor?

(A venit nenea sa se uite la gaze cu tigara aprinsa si mi-a umplut casa de putoare)

Carla, s.27 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla, zice vali sa-ti spun ca din pacate cam asa e cumzice ala,indiferent ca ai aerisire sau nu. Poti pune si cu altii dar tre sa fie autorizati de distrigaz.
Sa stii ca bonei lui bb i-a oprit gazele tot dintr-un motiv asemanator...

poze Laurash

Mergi la inceput

Vio, eu i-am dat in timpul virozei, cand ii dadeam si oscillo. Am dat cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, este bine sa-i dai cu miere, pentru ca este extract alcoolic. Cura trebuie sa fie de 10-14 zile si producatorul sa fie PlantExtract.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Vio, multumesc, bona sta la bloc?
Eu as pune cu alta firma, pentru ca mi se pare ca cei din administratie fac prea multe manevre, astia spun ca trebuie neaparat sa punem cu ei .

Mergi la inceput

La bona a fost tot o chestie de genu' asta; ea sta la casa gen bloc, nush cum sa zic,la ea e soba dar era tot ceva care trebuia cumparat si n-a fost acasa, nici n-a vrut si i-a oprit...da nu stiu amanunte...
Scuze de offtopic.

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vio, imunorezistan dr i-a prescris Dariei siropel, 1ml / 2 ori pe zi. Nu interactioneaza cu oscilo. Sanatate

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Daria in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Stefania scumpa rau Catarina. Ce batea in geam Prin geam s-a uitat si Daria la gaini insa cand am dus-o langa ele, la tara, i-a fost frica. E cam fricoasa Dariuca mea.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Daria in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Stefania tare rau Catarina si ce fericita era. Asa face si Adelise la o pisica din vecini care tot iese in fata casei, tipa si da din maini si neaparat trebuie sa iesim sa o salutam.

Fetelor ma bucur ca v-au placut pozele, aia ce v-a placut e facuta de Cosmin deci el e pozarul sef.

Oana/Ghinetz calcatul pe iarba nu tine de ecologism ci de lenea primariei de a intretine spatiul verde. Ei vor sa puna iarba/gazonul, sa arate frumos si sa nu se atinga nimeni de ea. Aici iarba este special pentru picnic, familie, pai pentru ce naiba sa fie, sa ma uit la ea? Acolo merg cu Adelise ca si azi am petrecut 2 ore in parculet la joaca si apoi am mers vis-a-vis pe spatiu verde unde a alergat in voie fara a imi fi teama ca se loveste in cadere. Plus ca poti juca fotbal, sau orice sport.

Cu oboseala si eu sunt destul de extenuata in sensul ca si Adelise are crize de personalitate si chiar nu vreau sa fac pe mamica perfecta insa eu le tratez cu calm si ii distrag atentia la altceva. Si daca nu merge si urla in continuare imi zic in gand ca nu are decat un an jumate si ca e greu sa intelegi ca n-ai voie ceva la varsta asta. Nu sunt de acord cu pedepsele asa devreme ca nu cred ca ei le percep ca pedepse la o greseala ci le percep ca pe lipsa de iubire. Parerea mea desigur.

Va pup

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput