Strumfi de iul-aug 2007 (133)
Raspunsuri - Pagina 7
mychydutza spune:
stefania, mi-am distrat tot biroul cu filmuletzul tau!!!!! ce fericita era! 

musso, suna asa ciudat cand vorbesti de piratzi! parca ii si vad cu ochiu acoperit si cu steagu specific pe catarg! sa auzim de vesti bune!!!
"mai avem nevoie si de iarba......"
musso17 spune:
mychy,din pacate nu sunt ca cei pe care i-am vazut in filme,in general isi fac veacul pe langa africa caci sunt foarte saraci si din asta traiesc daaarrr daca pana acum exista o intelegere nescrisa sa nu faca rau acum am inteles ca sunt si agresivi,ca praduiesc nava nu e bai ca ar putea fura doar mancare insa si lovesc,ultima nava s-a intamplat sa fie chiar de la firma unde sotul meu a lucrat vreo 5 ani dar D-zeu le oranduieste pe toate...apoi daca nu sunt pirati sunt furtuni,se mai opreste motorul si tot asa,noroc sa fie.
ma duc sa vizionez filmuletul si apoi la culcare cu fii-miu.
loredana_76 spune:
Am vazut si eu filmuletul cu Catarina,foarte expresiv momentul,cred ca ar fi iesit in urmatoarea secunda afara,ce bucurie si fericire pe ea.Sint asa dragalasi cum se bucura de orice lucru nou descoperit.
mychydutza spune:
of, gheorgh, in ce stress traiesti si tu!!!!! ar trebui sa se stranga si babtatitu mai pe langa casa! da' fiecare si le stie p-ale lui. 
"mai avem nevoie si de iarba......"
stefania_97 spune:
Multumesc fetelor,
Chiar il intrebam pe sotul meu de ce noi adulti am uitat sa ne bucuram de lucruri marunte: un apus sau rasarit de soare, o floare care infloreste, etc parca pe masura ce crestem e mai greu sa fim multumiti.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
ghinetz spune:
saluty
Am vazut poze si filmulete.
M-au bucurat Daria si Catrina, ce fete dragalase. Am vazut Dubaiul.
Si am vazut si familia cu Luna, stelute si Soarele (banuiesc ca tata e Soarele, nu?) Si stii ce ma intreb eu dom'le de cate ori vad pozele voastre: cum de e posibil sa va lase sa calcati iarba??? Cum?!!!!???!!!??? La voi nu sunt placute cu: "NU CALCATI IARBA!" E posibil? Deci numai noi, romanasi ecologici (si tampitei, daca imi dati voie sa spun asa) protejam spatiul verde cu orice chip. Numai noi adicatelea trebuie sa calcam numai pe betoane. Of! Uite asta e oful meu cel mare acum. Ca traiesc intr-o tara unde intalnesti la tot pasul asta: "NU CALCATI IARBA". O! Nicidecum prin scoli sa ne invete sa protejam natura strangand pet-urile si resturile de la mititei. NUUUUUU! Sau sa strangem kk de la catelus, daca iesim cu el in parc. As, nici vorba. Noi trebuie sa nu calcam iarba.
Eu lucrez de ani buni in scoli, si am predat in multe. Ei, peste tot e aceeasi chestie: intrarea profesorilor, cu persane si flori, si intrarea elevilor, care arata ca d...Cu mazgalituri pe pereti, cu balustrade pline de praf etc. Sigur, de ce sa-i invatam pe elevi sa circule civilizat pe aceleasi scari ca profii, daca putem sa-i izolam si sa-i lasam acolo sa se poarte ca animalele.
Na, ca m-am descarcat si eu aici...
ghinetz spune:
Si mai am un off....
Cine e dom'le asta de pe coperta de la Super Eva? Ca ma dispera cu sanii aia chinuiti asa. Imi strica buna dispozitie pe care, in mod normal, o am cand intru pe DC.
(sigur, azi nu va zic nimic despre depresia ce ma paste, de crizele lui fi-miu, de gripa ce-mi da tarcoale, de sotul care nu ma intelege, de...Nu! Azi am altfel de probleme, dupa cum se vede)
panda77 spune:
Buna ziua, dragi mamici de strumfi! 
Stau si ma minunez cum de reusiti sa mentineti topicul asta in viata, ca eu nu am reusit sa mai intru pe aici de veacuri! Dar ma bucura ca sunteti la fel de minunate cum v-am cunoscut...
Noi acum ne pregatim de zor sa-i "coacem" Ilincai un fratior/o surioara si se pare ca sfarsitul lui septembrie este momentul in care se vor cunoaste. Cat despre Ilinca, nu pot decat sa o laud, asa cum facem toate cu comorile noastre: e argint viu, o vorbareata, o individualista si o voluntara. Dar e si sociabila, vesela si dragastoasa cand vrea ea.
Asa cum spuneam, din pacate nu am timp sa intru pe aici, dar nostalgia m-a facut sa "bag un ochi" si sa va salut un pic, de dragul vremurilor frumoase in care ne frangeam mainile de nerabdarea de a ne cunoaste bebeii. Va
pe toate si va doresc numai sanatate copiilor, multe bucurii din partea lor si numai impliniri! 
Panda,
13+ cu 
si fudula mamica de www.flickr.com/photos/23506973@N07/" target="_blank">Ilinca - 15 iulie 2007
CarlaV spune:
Panda, felicitari si sarcina usoara! 
Voiam sa mai spun ceva, dar neuronul a fost deja folosit, poate data viitoare
.
Carla,
s.27
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"