Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Mi-am facut curat in sifonier, am sortat hainele ptr primavara-vara. Imi vin bine doar 2 perechi de pantaloni care mi se par oribili acum..in rest nu pot sa trag nimic decat pana la jumatatea pulpelor. sunt inca lata cat o vacuta. La bluze stau mai bine, dar nu pot sa le port decat pe alea mai lungi, care acopera posteriorul....

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina sunt de acord cu fetele, imbracate frumos si profita de iesire.

Am vazut bebelusi superbi wawww'

Fetelor sa stiti ca eu nu prea stiu ce sa vorbesc cu fiu-meo desi sunt f vorbareata sde fel. Eu dupa ce papa incerc sa il culc. Sunt o MAMA DENATURATA??????? Oare ar trebui sa ma joc cu el mai mult? Eu ma joc cu el doar cand e necajit si plange incerc sa il impac.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Desi sunt sigura ca fiecare dintre voi stie cum sa procedeze in cazul in care copilul se ineaca sau se sufoca (mai ales cand vom trece la diversificare), o sa pun aici niste filmulete cu masurile de prim ajutor in cazul in care vor aparea astfel de situatii nefericite si nedorite. Cel mai important este sa nu intrati in panica si sa actionati cat se poate de rapid.

In ceea ce priveste "distrarea" micutilor, in afara de cele expuse mai sus: vorbit, plimbat,alintat, masaj, etc.....eu mai folosesc peekaboo, am o carticica cu niste oglinzi din care ii citesc si ne uitam impreuna la oglinzi, de asemenea o oglinda speciala care este agatata in crib-ul lui (bebelusilor ce place mult sa isi fada reflexia in oglinda), il pun in bouncer si il iau cu mine in bucatarie (intr-un loc sigur unde sa nu sara stropi de mancare sau abur fierbinte pe el) si pe masura ce gatesc ii dau sa miroasa diverse legume si fructe (spalate in prealabil), "vorbeste" cu Tzitzi,pisica (e f important dc aveti un animal in casa, sa incepeti procesul de socializare cat mai devreme, astfel incat pet-ul sa nu perceapa copilul ca pe un inamic si nici copilul sa nu dezvolte aversiune fata de animal), mai avem un joc" vine albinuta" - ii fac bzzzzzz cu degetul pe burtica si apoi ajung la nas, unde il apas de cateva ori si la sfarsit il mangai pe cap, rade f f tare, in hohote cand ii fac asa, ..... ma mai gandesc....

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Eu am luat masa cu asociatul meu si un client - prieten. Mi s-a parut asa de ciudat sa fiu in lume! E incredibil: lucururi pe care le faceam in fiecare zi mi se par acum stranii, dupa cateva luni de stat acasa cu fetele. Parca nu eram eu ...

bee ne rugam pentru voi!

ledi stai linistita cu cazutul parului, la toti bebelusii le cade primul par si creste altul. Si Nadia are cojite si nu stiu ce sa-i fac.

anuc eu stiu ca circumferinta craniana se coreleaza cu cea toracica, trebuie sa fie un raport intre ele. Nu-mi mai amintesc care .

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

miere super interesante si utile filmuletele, multumim! Intr-adevar in cazuri din astea esential e sa nu te pierzi cu firea si sa actionezi rapid. Nu stiu de ce la noi pediatrii nu iti spun niciodata cum sa dai primul ajutor ...

Intreba cineva cu cine las fata cand ma duc la serviciu - cu bona care acum sta cu Ioana (Ioana va merge din nou la gradi dupa Paste).

ciufik deci te duci la serviciu in iulie? Parca si crisspy zicea ca se duce repede.

anuc mi-am adus aminte - si Nadia a avut la nastere circumferinta craniana 31,5.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

ciufik ce dulce e Andrei! Si ce bine tine capul sus!

bebelusi Vlad e micut, inca nu e de jocuri! In jur de 2 luni incep ei sa vrea sa se joace. Cat despre vorbit - eu trancanesc vrute si nevrute, nu ii spun ceva special, ma gandesc ca oricum nu intelege

miere intr-adevar le plac mult oglinzile! Si Nadia e captivata de ele (avem o jucarie din carusel care are oglinjoara si e preferata ei) si imi aduc aminte ca si Ioanei ii placea mult sa se uite la oglinzi.

Nadia mea e tare vorbareata, gangureste mereu (parca e un gugstiuc ).
Insa e tot slabanoaga, are doar vreo 4,400 gr. Suntem la categoria musca, mai e cineva asa? (nu ma impacientez ca si sora-sa e slaba ca un tar, le fac cred fotomodel pe amandoua).

NOI

Mergi la inceput

andreea, ciufik eu tot asa ii repetam Ioanei: ma-ma; ta-su repeta ta-ta si ... primul ei cuvant a fost: bebe

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bleuberry spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Oana_vr, Bleuberry, Floryela, sunteti in listuta!
Oana_vr

Multumesc frumos ,jasmi.

Ii doresc Alexiei multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Youpiiii azi am implinit 3 luni!Nu imi vine sa cred cand a trecut timpul!Sunt tare fericita!Multumim de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

M-am intors!scurt si la obiect!frumos ma imbracasem da' pe madama am evitat-o !chiar am vrut sa o evit,m-am ascuns dupa niste standuri ...dhhh

Am venit plina de mo(n)stre de la expozantii de acolo, am socializat cu colegii de an si nu numai..a fost super!||Da sa nu credeti ca dau pe dinafara..dintre "lotionisti" doar Johnson care ne-au dat ce-i drept lapte de corp si inca vreo 2 tuburi(da eu folosesc Mustela), niste Nurofenculmea baby si ...credeam ca am facut cum se zice o treaba..ne-au indopat creierii cu noua lor apa de mare ...si ne-au dat doua tuburi de ...AADULLLTI ca deh eram la conf de pedi!

Una peste alta .gagici misto inztolite, am fost para pupata, ca nu sunt mai grasa(la mine nu zic ca-s slaba , ca desi am cu 2 kg mai putin decat atunci cand am ramas gravida 68 kg la 1.54 nu suna bine).Misto ..as fi stat si la audieri da sunat tata ca Ochila mai vrea papa , ca el a terminat rezervele...dhhh Oricum plecam.

Mi-a fost dor de Ochila , dar nu am mai fost disperata!!aplauze....va rog!

M-am lamurit si cu vaccinul de 2 luni cel putin.Cel gratuit nu e PENTAXIMUL , ci TETRAXIMUL si contine DTP(contra difteriei, tetanosului si tusea convulsiva si poliomielitei) nu si contra HAemophilus.(ceea ce contine Pentaximul)Iar INFANRIXUL are cele 5 comp+anti hep B doza 2.Programul gratuit am inteles ca ofera TETRAXIMUL si HEPAVAR(dc am retinut bine), nu si Haemophilus pe care cei de la Sanofi il recomandau a fi cumparat separat si costa 6 roni, se trage in aceiasi seringa cu TETRAXIMUL etc etc

Una peste alta decideti.Sigur INFANRIXUL le are pe toate,acuma mai sunt si pb cu adsorbit/ inactivat etc astea nu le mai discut, pare mai comod si complet INFANRIXUL dar te scoate de 2 mil juma min(dc il cumparati fetelor cautati in farmacii, cel mai ieftin e la helpet si atentie variatiile de pret gasite ating si 1 milion)

Fac o pauza...am obosit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput