Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La mine merge asta noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Ada, nu stiu ce sa zic. Mi-e si frica sa mai masor. Eu zic ca e bine. Nici n-am cautat pe internet sa vad ce inseamna daca-i creste prea mult capul ptr ca nu vreau sa am cosmaruri degeaba. Refuz sa cred ca ar putea avea asa ceva. O sa i-l masoare dra peste vreo 10 zile cand mergem la controlul de 2 luni.
Ciufik, noi ne distram de minune in felul urmator: eu ma stramb la el in toate felurie, fac tot felul de grimase sau scot sunete (cateodata imit animalele: pisica, catel, rata, soricut, etc). Filip sta f atent si rade apoi. Sau scot limba la el, si jur ca de cateva zile ma imita, adica scoate si el limba la mine si ranjeste dintii dupa aia. Ma mai imita cand zic 'a' cu gura mai mare. Aseara a zis si el dupa mine intai mai incet, ca nu prea ii iesea, apoia scos un 'a' tare de a ramas si tati cu gura cascata. E foarte atent si rade, ii place cand ne jucam asa. Sau il imit eu pe el cand gangureste. Se uita cu niste ochi mari la mine
Alta data ii povesteste Ioana ce-a facut la gradi sau ii inventeaza istorioare pe loc. Important e sa-i vorbesti f mult, chiar sa-i spui tot ce-i faci, desi la inceput ti se pare ca esti caraghioasa. Te obisnuiesti.

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna fatelor noi tocmai neam intors de la vaccin.....ma bucur ca sa terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anuc
Sau il imit eu pe el cand gangureste. Se uita cu niste ochi mari la mine

Da. Imitatul e important pentru dezvoltarea limbajului.
Eu mai trisez putin. Ii tot spun MAMAMAMA, in speranta ca o sa spuna prima oara MAMA. Tudor a zis TATA intai, asa ca sper sa-mi iau revansa cu Ilinca.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

IrinaC imi place tonusul tau. da-i inainte cu "mondenitatile".

Fete, voi cum ii "distrati" pe copii? ca eu in afara de a-i zdrangani o jucarie pana oboseste, a-l pune in leagan unde nu sta mai mult de 15 min si inca nu loveste constient jucariile sau a-i invarti la caarusel, habar n-am cum sa-l mai distrez.

Am pus si noi poze de azi (pag 5 si 6) - http://community.webshots.com/album/570089771uJjDXw

Roxana - sper ca sunteti bine .

Andreea si Andrei (27.12.2008)

Eu ii cant,ii vorbesc,ma prostesc(in genul ala alintat asa)il plimb prin casa si ii arat diverse obiecte,il leagan in brate,il pup peste tot(exceptie gurita evident)si el rade,ii pun lampita sa cante si sa lumineze si e fascinat de ea si gangureste intr-una la ea,ii rasucesc niste jucarii colorate..plus masaj..adora masajulDaca l-ai vedea cum se intinde si ce moaca satisfacuta are cand ii fac masaj...si cam atat,ca nu stiu ce sa-i mai fac.Imi ocupa tot timpul.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Am vazut poze cu copilasi draguti: Daria cu o rochita frumoasa foc, Andrei cel ciufulit, Fabian - ce cunoscuta mi-e gurita in forma de U, Ilinca o tinea asa in prima luna.
Am vazut si pe Gwendoline, asa frumoasa mi s-a parut! Abia astept sa-i fac si eu codite Ilincai. Sunteti o familie tare frumoasa!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

aha, asta cu imitatu' n-o faceam, ca ma gandeam ca nu se dezvolta limbajul lui asa, o face ta'su. in rest, da, ii vb si eu, ii arat obiecte, il plimb prin toata casa...poezii nu recit, e drept.
Andre_ea - buna aia cu MAMAMA..o sa trisez si eu

multumesc, am mai invatat ceva azi - sa imit copilu'. sa te tii distractie de acum incolo, o sa zica vecinii ca am 2 copii, spre disperarea lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna!

pentru Narcisa bebe de Justme25!
pentru Andreea Paula bebe de tec!

Doamne ajuta pe bebe Alexia! Flowerbee va doresc sanatate multa!

Porumbita si noi i-am facut Ioanei Infarix Hexa . Noi am cerut parerea doctorei in ceea ce priveste Prevenarul si Rotarixul si ne-a recomandat mai intai Prevenar . La 3 luni o sa mergem sa facem prima doza de Prevenar .

bpaula foarte scumpic baietelul tau ! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!

Ciufik eu nici nu ma gandesc sa ma intorc la munca mai devreme. O sa stau cu Ioana pana ce va face 2 anisori .

Leditia noi am fost cu Ioana sa o vada un medic dermatolog, la recomandarea medicului pediatru , si ne-a spus ca daca ii apar cojite in cap sa-i dam cu Pediatril crema pentru scuame scalp cu 30 de minute inainte de baita . La noi inca nu au aparut dar ne cade parutul si avem pielea foarte sensibila . Dr ne-a mai dat pentru corp Trixera + de la Avene si Eucerin ulei de dus (punem 2 capacele in apa de la baita). Vad ca ii merge foarte bine cu ele .

Fug si eu acum la bebita mea!

alinuk multumesc pentru parola.

Mergi la inceput

Pai Andreea, tu crezi ca nu trisez si eu? Ii repet intr-una MA-MA. Cand e si taica-su de fata, zic si TA-TA, ca sa nu se supere .

Mergi la inceput

Azi am vorbit si eu cu dr in legatura cu vaccinul ptr 2 luni si cred ca tot INFARIX HEXA vom face. Cel putin asa a zis ea, ca e cea mai buna varianta.

Mergi la inceput