Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CARMEN astept PM-ul de la tineeeeeeeeeee ....pls

IRINAC stai linistita ca si eu sunt stresata ca nu cred ca au aspirat-o biune la nastere si de aia horcqaie asa si mie mi se pare ca nu o lasa deloc ... incerc sa o desfund cu batista bebelusului si nimic ... tu ce zici trece??? offfff .... astept parerea unui medic ca nu vreau sa avem probleme respiratorii ...

pupi

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumim pt urari.
Selene,la multi ani fericiti Dariei!Sa aveti parte de tot binele din lume,sa fiti fericite si sanatoase.
Va pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Mister Mister de Dark, Daria de Selene, David de Ledi, Hera de Ralumold, Lucas de Asparagus, Carla de Ileana Cosanzeana, sa creasca mari si sanatosi
deliafairais saru’mana
Aalina va asteptam cu drag la Iasi, cand o sa puteti veni
Naty, andre_ea am vazut pozici cu printese mici
Bun venit Gwendoline, sa-ti traiasca puiutii.
crisspy , bine ca e bine Razvan
Si eu am scos fetele afara si le carcu mine peste tot. Nu au patit nik pana acum. Dar fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt puil ei.
Azi am fost afara 1 ora ca ne-a fugarit ploaia.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Zilele acestea am fost cam ocupati, abia astazi am reusit sa citesc tot din urma. Sambata l-am botezat pe Marius. A fost cel mai cuminte baiat, s-a uitat toata slujba in ochi la nasa si nu a plans deloc. La restaurant a dormit vreo 4 ore fara intrerupere.

A incput sa si gangureasca, sa zambeasca si sa se uite dupa noi daca suntem aproape de fata lui.Puteti vedea poze cu noi aici:

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/BebeStrumfLuna2#

La multi ani tuturor bebeilor care se aniverseaza zilele acestea si sanatate multa tuturor.

Astazi n-am putut iesi afara ca afost urat si curent, abia astept sa se faca frumos sa putem iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

mara...bebe tau are 7.800 kg la 2 luni si o sapt??? pai atunci nu ii mai zis 'grasu' la al meu. :) david are 6.200 la 2 luni si 2 sapt, dar tot atat are si bebele verisoarei mele, care are 4 luni...
gwendoline bine ai venit! ce copii frumosi ai!!! fetita ta vb franceza?
irinac si noi facem aerosoli. eu pun 2 ml de ser si il tin cam 5-7 min, pana se termina lichidul. tu ce ii pui?

si noi iesim afara in fiecare zi...de fapt ieseam, ca de joi de cand cu raceala nu l-am mai scos deloc. o sa iasa vineri ca plecam din oras.

puiutzul meu are 10 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

eu am pus si dexametazona 0.5 ml

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Naty sunteti superbe si tu si Ioana. eu sunt de acord cu tine cu iesit, atat ca nu pot iesi chiar zilnic din cauz ca nu pot scoate singura caruciorul ca stau la etajul 5 si nu avem lift, imi trebuie neaparat ajutor sa ies. Naty sa stii ca si Vlad face scandal mare daca e facut kaka, poate sa fie mort de somn ca cere sa fie schimbat.

Crisspy si eu am avut aceeasi problema si ni s-a dat sa luam Elocom, este o crema cu care se da seara in strat subtire timp de 3 zile. Daca dupa trei zile se inrautraseste atunci nu ii mai dai, daca e bine continui trei zile. La noi dupa trei zile fata si corpul sunt curate.

Am fost si noi la control la Brasov pentru mine si pentru Vladut. Suntem bine amandoi. Vlad are 58 cm si 4400 la 6 saptamani. Medicul a fost foarte multumit de cum arata. Toata lumea din clinica s-a bucurat sa ne vada.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bpaula este superb imbracat strumful tau, de unde i-ai luat hainele?

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Intru si eu, cu ceva intaziere, sa va felicit pentru mutarea la "scutecele". Va doresc sa va bucurati de copii vostri si fiecare zi sa va fie senina. Copii sa creasca frumos si sa va faca bunici!!! Spor la scutecit!!!

14+ si
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttenzika spune:

'seara
Vad ca vorbiti de scos bebe afara,pe Alecsandra am inceput sa o scot afara de la 3 saptamani,si de atunci iesim zilnic cate 2-3 ore,apoi papa,somn,baie papa si aomn pana la 4-5 dimineatza
De sterilizat?ce sa zic eu una fierb biberoanele o data pe zi(am fost desteapta si am comandat pe net sterilizator,si nu m-am uitat pe el, si bineinteles ca nu incape in cuptorul cu microunde,de atunci il tin pe dulap,in fine),in rest le spal bine dupa fiecare masa cu detergent de vase, nimic special
CRISSPY, nu da cu nimic copilul pe fatza,posibil sa fie acneea sugarului,care trece de la sine,spala doar cu apa si atat
Anculet,obligatoriu copie dupa cerere,si ai grija neaparat sa se specifice pe cerere,ca sunt(adica firma) cu intrarea ta in CIC,ca la mine nu au scris asta si au refuzat dosarul,m-au pus pe drumuri din nou,de abia azi am rezolvat
Cami,Irina, si noi acceasi problema,nu au aspirat-o bine la nastere,tusim cateodata,si horcaim oricat ser as folosi sau oricat as aspirao,dr zice sa insist cu ser din ora in ora cate 2-3 picaturi,oricum cu timpul ii va trece

mamica de Alecsandra
filmuletele noastre
mami si tati:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314436898010221810
Povestea nasterii:http://picasaweb.google.com/ttenzika/ExportedVideos?authkey=Gv1sRgCNbSwPjgj870Aw#5314439140786058706
http://picasaweb.google.com/ttenzika/BebeAlecsandra02#

Mergi la inceput