Licurici de ianuarie februarie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ttezinka sa de-a Dumnezeu sa treaca ... ca incep si eu sa ma sperii ... mai ales cand e vb de respiratie .... offfffff ...

pupi si o noapte usoara tuturor

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetele care stiti ceva de Flowerbee...spuneti-ne si noua

speram sa fie bine

Doamne Ajuta!!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Flo a ramas la spital.Alexia a varsat din nou si au decis sa o mai tina.Are reflux gastroesofagian, a papat cu mare greutate, mai are si perfuzie pt seara asta, primeste si antibiotic.Am vb cu ea si e linistita, e sub observatie si asta o linisteste.A scazut cea mica iar , are in jur de 4100 si pe 20 face 2 luni.Trebuie incurajata Flo, ii e f greu , stiu cum edin pacate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Doamne, Flowerbee suntem alaturi de tine. Sa dea Dumnezeu sa se faca bine micutza Alexia. Mititika prin cate trece...Doamne ai grija de ele si aluta-le sa treaca cu bine peste aceste greutati.

Noapte buna la toata lumea!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

dark si naty sunt si eu de acord cu voi cu scoaterea lui bebe afara

Camelia

Subscriu! ...in plus, pt k situatzia o impunea ("situatia" purtatoare de pampers, mai exact ) am alaptat-o sub cerul liber, in Herastrau! twice!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mimika, ai gemeni, felicitari! Sarcina usoara in continuare!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

bpaula ai un copil foarte frumos sa-ti traiasca....toti licuricii sunt niste frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mimika, sarcina usoara sa ai in lunile urmatoare si in 6-7 luni sa te alaturi si tu cu puiutii tai la Scutecele

Din nou un gand bun pentru Alexia si mamica ei, sa aveti o noapte cat mai linistita amandoua

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

[

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

Ira aseara am incheiat proiectul cu montajul..
vi l-am pus pe mail ul comun

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Well, pregatisem niste poze absolut de exceptie cu Eliza papacind la san! vor fi la indemana pt alte proiecte care vor mai aparea pe parcurs. Mi-ar fi placut sa fie intre pozele bebeilor din Odiseea asta, insa n-a fost sa fie...

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Buna seara,
azi am fost la control la dr.Daca nu mai stiti problema noastra, o pun aici cu copy-paste de la Alpatatul-help lune.Bebe al meu a luat 300 g in prima luna si jumatate de la nastere si apoi 100g intr-o saptamna. Apoi m-am dat batuta (regret si acum!!!!!!) si am asculat sfatul drei (desi am mai fost la inca un dr pentru o a doua parere-aceeasi, sub concluzia: "nu aveti destul lapte") si i-am dat completare si a inceput sa ia, a luat mai intai 300g/ saptamana, apoi inca 250 g, in total a luat de cand cu completarea, 550g in 2 saptamani. dr era foarte entuziasmat azi cand l-a cantarit, insa eu sunt disperata ca incepe sa refuze sanul. In seara asta nu a stat nici 15 min cuminte la san, plangea cu el in gura, de fapt, plangeam amandoi, el dupa biberon, eu de necaz ca renunta la san, desi daca ii apasam pe el ii umpleam gurita cu lapte.. Alex, care, in maternitate din 5 nou-nascuti, era singurul cu cezariana si cel care sugea cel mai viguros si mai cu pofta...si care a fost "pompa" mea in zilele cu furia laptelui, acum refuza sanul..In doua saptamani da semne clare ca nu mai vrea san, desi i-am dat tot timpul intai san si apoi biberonul, de fiecare data, la fiecare masa, mai putin noaptea cand ii dadeam decat san pentru ca se satura. Sa vedem la noapte cum va reactiona, ca as vrea sa mentin obiceiul asta, macar noaptea sa traga cum trebuie. Acum ma mulg ca sa nu-mi scada productia de lapte, care, saracul, este destul...ma mir ca mai e...Aaaaa, si am devenit atat de obsedata dupa laptele meu incat si pe cel care curge la inceput din sanul liber, in timp ce bebe suge din celalat san il colectez in biberon si i-l dau inainte de praf, ca sa nu-l piarda...sunt paranoica, nu?
Si azi l-a si masurat si are tot 53 cm, ca a la nastere...si sambata face 2 luni e posibil aasa ceva??????? desi mie mi se pare ca e mai mare, clar, plus ca vreo 4 costumase i-au ramas mici....se vede pe el, mai ales la manute, ca sunt manecile mai scurte..Alta danadana acum, nu-mi ajungea ca nu ia in greutate fara completare...

IRINAC, si noi tusim, chiar de mai demult. De stranut nu mai zic.
Bee, Alexia Sa va ajute Dumnezeu!!

eu biberoanele le spal dupa fiecare utilizare cu apa rece si detergent de vase, apoi le sterilizez in solutie sterilizatoare de la Chicco, cumparata din Auchan , numai ca uneori le uit si mai mult de o jumatate de ora in ea, cum scrie pe prospect..Inainte le fierbeam, dar dat fiind faptul ca am biberoane de plastic si ca am auzit ca nu e recomandat sa se fiarba, am cautat solutia asta ca tot pe aici pe forum vorbea cineva de ea.

de Alex 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput