premeditare
Raspunsuri - Pagina 2
Elle_seb spune:
Chiar asa, care e scopul acestor subiecte? Sa vezi daca toata lumea e oripilata? Normal ca toata lumea e oripilata. Dar nu vad scopul postarii, in afara de a face ceva concret pentru un anume caz in parte, in rest mi se pare ca o mica barfa la o cafea.
Elle
Ramonika spune:
exact elle - nici eu nu-i vad rostul...
mai ales postarea cu extragere unui organ prin tragere la sorti auzi si care ar fi scopul tragerii la sorti?
i-a trecut cuiva prin cap ca poate persoanele respective sunt blonave psihic. nu e o scuza, normal ca trebuie izolati de societate.
sau vreti reintroducerea pedepsei cu moartea?
faceti petitie la Guvern.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
maraki spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisaelisa
Pai, Ramonika, sa-i compatimim, atunci. Ca de, bietii de ei, si-au vandut copii pt a le fi prelevate organele, fiindca au fost obligati de soarta rea. Doar nu era sa moara ei de foame; mai bine sa sacrifice unul sau mai multi copii pt binele celorlalti. lisaelisa mami de ingeras dragalas |
<Nu este vorba de compatimire, se aplica legea si atat! tu trebuia sa traiesti in Franta pe vremea cand se faceau executii publice in Piata Greeve
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anca_a spune:
Si uite cum apar porumbeii pacii, mereu pasnici si relaxati.
O mica barfa la cafea mi se par subiecte gen "Banii nu aduc fericirea" care nu stiu din ce cauza tin prima pagina la Generale.
De acord ca poate nu trebuia postat (in acest fel nu as fi aflat nici eu de caz si iti spun cu certitudine ca as fi avut o zi mai buna) dar de acolo pana la a cataloga subiectul
Citat: |
citat din mesajul lui Elle_seb in rest mi se pare ca o mica barfa la o cafea. Elle |
e cale lunga.
Children's advocate
Ramonika spune:
citat din mesajul lui anca_a Si uite cum apar porumbeii pacii, mereu pasnici si relaxati. |
imi cer mii de scuze ca n-am continuat lista de scenarii de groaza "cum sa omor un om", pur si simplu m-a lasat imaginatia in pana, la naiba
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Elle_seb spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a Si uite cum apar porumbeii pacii, mereu pasnici si relaxati. O mica barfa la cafea mi se par subiecte gen "Banii nu aduc fericirea" care nu stiu din ce cauza tin prima pagina la Generale. De acord ca poate nu trebuia postat (in acest fel nu as fi aflat nici eu de caz si iti spun cu certitudine ca as fi avut o zi mai buna) dar de acolo pana la a cataloga subiectul
e cale lunga. Children's advocate |
No, spune atunci tu, concret, care e scopul postarii? Ce gasesti tu util si constructiv? Fa um memoriu catre parlament sa instituie pedeapsa cu moartea celor care omoara copii. Da atunci as putea sa zic ca subiectul are un scopu. Pana atunci, da, imi mentin parerea ca nu e decat un subiect de barfa la o cafea, cu protagonisti aferenti.
Elle
blackpanterro spune:
Daca un subiect ca asta se poate numi barfa...lumea e socata de nenorocitii ce au facut trafic cu copii pt prelevare de organe si asta se numente barfa???? WOW!!!
Io zic sa va fereasca sfantu' sa aveti parte de asemenea tragedie...pe aici imi mai flutura la urechi stiri de rapiri de copii pt prelevarea organelor si sincera sa fiu sunt cu morcovul cat casa in dos de frica...stau cu ochii pe copil ca pe butelie.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
gabidaniela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Elle_seb
No, spune atunci tu, concret, care e scopul postarii? Ce gasesti tu util si constructiv? Fa um memoriu catre parlament sa instituie pedeapsa cu moartea celor care omoara copii. Da atunci as putea sa zic ca subiectul are un scopu. Pana atunci, da, imi mentin parerea ca nu e decat un subiect de barfa la o cafea, cu protagonisti aferenti. Elle |
Protagonista esti si tu
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!
anca_a spune:
citat din mesajul lui Elle_seb da, imi mentin parerea ca nu e decat un subiect de barfa la o cafea, cu protagonisti aferenti. Elle |
Ia incearca sa-ti imaginezi un copil de 8 ani in recuperare dupa ce i s-au extras jumatati de ficat sau un rinichi, poate-ti stergi bigsmile-ul de la final.
Children's advocate
gabidaniela spune:
Si a propos celor care subiectul li se pare o mica barfa . Vi se pare lipsit de importanta faptul ca unul din criminalii aia deja pusese la cale o rapire "pe comanda" de la o gradinita...? Credeti ca numai acolo se intampla, ca parintii nu trebuie sa fie mai atenti? Lasa-ti-ne pe noi cu barfa noastra si daca nu va convine nu va obliga nimeni sa cititi ce scrie aici
My baby...to come
www.lingua-translations.com" target="_blank">and my job
Arbeite klug, nicht hart!