premeditare
Raspunsuri - Pagina 3
Elle_seb spune:
Protv-ul abunda de stiri macabre, ieri aratau live cum un tamaduitor taia burti pe acolo, ziarele fac tiraj cu violuri si crime. De ce trebuie sa mai citesc si pe forumul desprecopii.com: Ai auzit, vecina, ce s-a-ntamplat? Ntz, ntz, ntz.
CONCRET: VREO SOLUTIE SI VREO PROPUNERE SI VREUN DEMERS CA VINOVATII SA PRIMEASCA PEDEPSE PROPORTILONALE CU FAPTA? Nu.
Pana atunci, va fac loc sa va oripilati in continuare pe cateva pagini, pana ce subiectul se va uita in cateva zile.
Nu-i bai, o sa vina altu'.
Elle
Guestus spune:
Daca tu vii si spui ca vecinu" de la parter isi vinde nevasta + copilul si ce poti sa faci yo inteleg problema...dar asa sa copiezi niste stiri cit mai atroce date de politie imi pare extrem de bolnavicios.
Mai era o doamna jurnalista pe aici care dadea date exacte..cite bete a infipt si unde a infipt...ca parca de asta are lumea nevoie.
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika ...i-a trecut cuiva prin cap ca poate persoanele respective sunt blonave psihic... |
chiar asta voiam sa zic si eu Ramonika,
Aia de-si vand copiii sau organe din ei pot fi bolnavi psihic.
Oare n-or fi fost si ei candva copii si au fost maltratati de parintii lor, care si ei poate erau niste degenerati si umblau beti tot timpul?
... A, si copiii acestor nenorociti care-acum vand progenituri, vrac sau pe bucati, nu vor fi si ei niste adulti asemanatori parintilor lor ? Si atunci vor fi ei niste "salbaticiuni bune de impuscat in cap" :( .
Si-uite asa se invarte roata...
Dar sper ca autoritatile ii vor lua de langa parintii respectivi pe TOTI copiii acestora, spre institutionalizare, si spre adoptie. Dar si parintii trebuie institutionalizati, ca fara alocatiile de la copii nu vor mai avea venituri si nu se vor descurca, si poate se-apuca sa jefuiasca si sa dea in cap altora.
Eu cred ca aici autoritatile chiar sunt obligate sa se bage si sa gaseasca rezolvare.
Elle_seb spune:
citat din mesajul lui Guestus Daca tu vii si spui ca vecinu" de la parter isi vinde nevasta + copilul si ce poti sa faci yo inteleg problema...dar asa sa copiezi niste stiri cit mai atroce date de politie imi pare extrem de bolnavicios. Mai era o doamna jurnalista pe aici care dadea date exacte..cite bete a infipt si unde a infipt...ca parca de asta are lumea nevoie. |
Da' chiar ma facusi curioasa, vecine, pe unde i-au infipt betele alea si cui, maica?
Elle
ladyJ spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Elle_seb
No, spune atunci tu, concret, care e scopul postarii? Ce gasesti tu util si constructiv? Fa um memoriu catre parlament sa instituie pedeapsa cu moartea celor care omoara copii. Da atunci as putea sa zic ca subiectul are un scopu. Pana atunci, da, imi mentin parerea ca nu e decat un subiect de barfa la o cafea, cu protagonisti aferenti. Elle |
Scopul e acelasi ca la alte subiecte DE INTERES. Faptul ca niste nemernici vand organele copiilor lor ar trebui sa ne alarmeze, sa ne ingretoseze.
Traim intr-o societate, si infara de ´´ ce sa fac, ma inseala sotul´´ eu zic ca TREBUIE sa stim si despre partea asta intunecata a societatii noastre. Nu toata lumea a vazut stirea la Tv, forumul este un alt mod de a face cunoscuta o stire.
Insa, cu tristete observ relaxarea unora, ca vorba aia ´´cat timp nu ma afecteaza, faca bors´´
Va oripileaza, pe unele dintre voi asadar, faptul ca mamici de aici reactioneaza impulsiv si i-ar pune in streang pe nemernici? Ah, doamne, parca vad deja pormbelul pacii dand din aripi...
Bine, hai sa va linistesc. Eu nu i-as omora pe nemernici. I-as schingiui. Better now?
Iar tu, Guestus, stai acum si aplauda-ti interventia. Te pricepi de minune la asta. Nu intelegi care e scopul,nu? Da scopul tau la acest subiect care e? Scrie-l clar si raspicat, iesi de dupa visini de unde mai arunci cate o grenada ca poate poate se ia de par careva spre amuzamentul asistentei.
Traiesti cumva in jungla? Nu traiesti in societatea omeneasca? RETORIC.
anca_a spune:
De ce trebuie sa mai citesc si pe forumul desprecopii.com: Ai auzit, vecina, ce s-a-ntamplat? Ntz, ntz, ntz. |
Pentru ca aici este vorba despre copii. Copii chinuiti, care sufera. Sufera si daca isi doneaza organele, sufera si daca scapa si ii ia statul in custodie. Copii nenorociti de parinti nenorociti.
Apropo, un fursec la cafea doresti?
CONCRET: VREO SOLUTIE SI VREO PROPUNERE SI VREUN DEMERS CA VINOVATII SA PRIMEASCA PEDEPSE PROPORTILONALE CU FAPTA? Nu. |
Ia vezi raspunsul meu de pe prima pagina care a oripilat cucoanele mai rau decat stirea.
Children's advocate
ladyJ spune:
Mai am si eu o propunere. Nu stiu cat o sa va placa.
In primul rand ar trebui sa cascam ochii si sa ne uitam atenti in lumea asta in care traim. Sa nu stam egoisti in cuibusorul nostru. Sa ne oripilam de atrocitatile astea, ca de aceia ne-a dat Dumnezeu sentimente si cognitie.
Sunteti mame, nu? Si daca tot suntem la capitolul mirare si oripilare, ma mir ca, la un subiect pe o tema revolatatoare va pregatiti sa va luati cafeluta pentru a asista la ´´o barfa mica´´. Este foarte trist.
Puteati in schimb tacea. Simplu.
´´Taci, sau zi ceva mai bun decat tacerea...´´
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabi3604
chiar asta voiam sa zic si eu Ramonika, Aia de-si vand copiii sau organe din ei pot fi bolnavi psihic. Oare n-or fi fost si ei candva copii si au fost maltratati de parintii lor, care si ei poate erau niste degenerati si umblau beti tot timpul? ... A, si copiii acestor nenorociti care-acum vand progenituri, vrac sau pe bucati, nu vor fi si ei niste adulti asemanatori parintilor lor ? Si atunci vor fi ei niste "salbaticiuni bune de impuscat in cap" :( . Si-uite asa se invarte roata... Dar sper ca autoritatile ii vor lua de langa parintii respectivi pe TOTI copiii acestora, spre institutionalizare, si spre adoptie. Dar si parintii trebuie institutionalizati, ca fara alocatiile de la copii nu vor mai avea venituri si nu se vor descurca, si poate se-apuca sa jefuiasca si sa dea in cap altora. Eu cred ca aici autoritatile chiar sunt obligate sa se bage si sa gaseasca rezolvare. |
Gaby, mi se pare ca confunzi putin itele psihologiei. La ce te referi cand spui ca ´´poate si parintii au fost maltratati´´? Ca au fost batuti adica? Folositi sexual?
A vinde organele propriului copil este altceva.
Aia care au fost maltratati in copilarie, de cele mai multe ori fac la fel cu copiii lor: batai, teroare psihica, pedofilie, etc. Insa in acest caz, e vorba de BANI in primul rand. Ei vor bani. Si pentru asta, isi nenorocesc copiii pe care natura i-a facut sanatosi.
Guestus spune:
Da totusi cum au fost folositi sexual...trebuie sa stim mai exact. Sint lucruri de care este bine sa ne ferim...este vorba de copii...nu se poate chiar asa sa ne batem joc.
Daca au fost batuti...cum au fost batuti?...unde?...poate ca arsi cu tigara in anumite locuri...sint lucruri care trebuie stiute de popor. Nu poti sa stii niciodata unde se si cum se poate intimpla. Trebuie sa fim atenti. Vigilenti. Numai impreuna vom reusi.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ladyJ Gaby, mi se pare ca confunzi putin itele psihologiei. La ce te referi cand spui ca ´´poate si parintii au fost maltratati´´? Ca au fost batuti adica? Folositi sexual? A vinde organele propriului copil este altceva. Aia care au fost maltratati in copilarie, de cele mai multe ori fac la fel cu copiii lor: batai, teroare psihica, pedofilie, etc. Insa in acest caz, e vorba de BANI in primul rand. Ei vor bani. Si pentru asta, isi nenorocesc copiii pe care natura i-a facut sanatosi. |
a maltrata = a aplica rele tratamente: pun pariu c-au fost batuti cand erau copii. Te-ai mira sa fi fost si abuzati sexual? eu nu. Si ei or fi fost pusi la munci peste puterile lor de mici, cum fac si ei acum cu progeniturile lor, si au fost lipsiti de mancare si de invatatura etc. etc.
Nu, nu li s-au vandut organele, ca pe vremea aia nu era retea de trafic de organe (presupun ca acum autoritatile se straduie sa descopere aceste retele ?? ). Vanzarea "cu totul" insa nu e chiar o noutate.
Uite eu venisem si cu o solutie, nah: indepartarea copiilor de parintii scelerati (si darea spre adoptie, in mod ideal), plus institutionalizarea parintilor iresponsabili.
Edit:
Mi se pare mie, sau chiar sunt singura pana acum care a sugerat o "solutie" - care e clara tuturor, altminteri, si e cea care se va adopta de fapt ??
Ca astea gen crapat capul, schingiuit, pedeapsa cu moartea in chinuri, sterilizare in masa (...cum adica, "in masa"??? ) nu sunt decat exagerari menite sa demonstreze cata sete de dreptate e in cei mai nobili dintre noi, si ce standarde morale inalte au acestia, nobilii... intr-atat incat revolta a depasit pentru o clipa limitele suportabilitatii si a generat, pentru o clipa - fireste - un limbaj dur .
LadyJ a mai schitat solutia, dar la modul "sa putrezeasca in puscarie". Eu as adauga totusi ca unii poate vor putrezi in institutii de boli mintale, dupa caz...