Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Ai, ma, de ce zici asa ?!
Ce poate fi mai placut decat sa stai la usa pandind cine iese si cat sta pana iti vine randul, intri, te dezbraci stinghera ca sa nu se vada chiar toate desuurile pe care ti le dai jos, incepi sa te cateri pe masa aia hidoasa, te potrivesti mai sus, mai jos, dupa cum zice nenea sau tanti dr, astepti si accepti batul rece care incepe sa se foiasca in vaginul tau circumspect, dupa inspiratia celui care il manuieste, apoi te dai jos chinuit dupa masa, te imbraci rapid ca sa scapi de momentele alea, nu se potrivesc ciorapii, chilotii i-ai pus pe dos, o iei de la capat, reusesti, tocmai cand dr a terminat de vorbit, iti da reteta si in dosul usii incepi sa te intrebi ce ti-a zis ? despre ce vorbea ? cate zile a zis sa iau medicamentul ?
Data viitoare, trebuie neaparat sa il intreb mai multe, am atatea lucruri de care vreau sa ii spun ...!
Si data urmatoare, o iau de capat.

astept inca o minune in viata mea!!!

hai,mai.............
de stat la usa, mai stau, ca asa se intampla, deh.......
dar, ia spune tu!! tu te duci la dct sa ii arati desuurile???
hai,mai, sa fim serioase!
mai, tu, dupa porecla, pari blonda, dar, eu cred ca esti bruneta, ce mai!!!!..........
sa iti spun un secret: eu port chilotul pe dos, asa ca, nu e nici o suparare.......cu scuze.....
nu ma pune pe masa, ca, de cele mai multe ori, am facut endo vaginala, asa ca.....e pat...... ieri am avut supliment, eco,normal....
de asteptata, asteapta, reteta o discuta cu mine, sau, daca nu inteleg ceva, citesc cand ies pe usa........se mai intampla si scapari....nu zici nu........
offfffffffff.............
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Goldi, Galliciana, am ras cu lacrimi citind descrierile vizitelor voastre la ginecolog. Am trecut si eu prin momente asemanatoare.
Ma bucur ca am gasit acum un dr bun si amabil. Vreti sa va spun ca uneori chiar isi cere scuze ca tb sa-mi introduca acel tubulet (lungut dar caldut aici)? Pt mine acestea sunt momentele de dificultate. Ce sa-i raspund dr cand se scuza?
Aaaa, nu face nimic, dl. dr! sau Abia asteptam sa-mi cautati pana in stomac!
Oricum il scuz, macar plec lamurita si plina de speranta.

Cinezee, chiar m-au impresionat pozele cu pregatirile minutioase pt nunta: stil, eleganta, accent pe detalii. Va fi ceva de vis, sunt sigura! Sa fie intr-un ceas bun!

Mona, da, chiar ai o printesa. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!

Goldi, sa dea DD sa fie precum spui tu! Inca nu ma exaltez! Testul Bhcg il am pe 24.03. Dar nu ma gandesc prea profund. Urmez tratamentul prescris, indur injectiile, nu fac efort, nu conduc, stau cumintica si la DD sa ne lase noua bb-ii de data asta...

Calde imbratisari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Asemenea si tie , pupacei pe obraji si o zi buna astazi tie si celora care sunt prin zona

mi-am dorit ceva simplu fara prea mult fast , plus ca ptr mine e important machiajul , fiind o persoana care nu se machiaza prea mult in timpul de zi cu zi , asa ca am ales in ziua nuntii sa ma machez mai diferit

apropo ce dr ai ales si la ce spital activeaza ...dane mai multe informatii despre el

eu sunt la capitol;ul cautare dr , ma gandeam ca tot am filantropia langa mine sa aleg ceva de acolo

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Buna dimineata, fete dragi!

Cinezee, chiar m-au impresionat pozele cu pregatirile minutioase pt nunta: stil, eleganta, accent pe detalii. Va fi ceva de vis, sunt sigura! Sa fie intr-un ceas bun!

Calde imbratisari tuturor!

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Cinezee, dr meu se afla la o clinica germana din Istanbul. Am ales sa fac FIV aici pt ca au mai multa experienta in domeniu. Chiar si pana sa ajung la ei am mai trecut si pe la altii, care nu mi-au inspirat acea liniste si incredere ca vom reusi sa ne implinim visul.
Insa din ce am mai citit pe forum u inceput sa se faca progrese frumoase si in Rom (se pare ca de mare succes ar fi un spital din Cluj).
Da, daca nu urmezi un anumit tratament, pt o anumita procedura, cel mai potrivit ar fi ceva pe langa casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Galliciana, tu te-ai suparat sau ai glumit, ca nu am inteles prea bine ?!
Cat despre sa fiu serioasa ... ei bine nu prea vreau, momentan.
Si daca postarea ti s-a parut o ironie adresata tie, te inseli, era o parodie pur si simplu.

Guzelnico, ai facut ET cu blasto ? Esti viteaza daca rezisti atata timp pana pe 24.03 . Sa dea Doamne-Doamne sa fie bine !!!!

Mergi la inceput

Bre, cu ce sa ma supar, pacatele mele???.................
De glumit, glumesc destul de des, caci fac parte din ciclul ....
Zoe, fii barbata!!!!
nu mi-ai rasp la intrebare - blonda, sau bruneta!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Blonda, biencur ...

Mergi la inceput

spus-am eu!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna dragele mele apuc sa mai scriu si eu cate ceva caci Bianca mea este teribila ii ies dintisori,deci va inchipuiti.Am reusit sa pun capitolele mai vechi din arhiva dar nu am gasit cap.1,2 si 3.
GUZELNICO pe cand faci testul??Eu stau cam prost cu tinerea de minte zilele astea,iertare.
GALLICIANA si eu am mai patit din astea,hai curaj ca totul va fi bine pana la urma.
MONAimi pare rau pentru pierderea suferita in familie,iti tin pumni sa reusesti la noua incercare.
GOLDI iti tin pumni deja pt FIV.
DEEVA73bine ai venit la aspirante si sedere cat mai scurta aici ,te-am trecut pe listuta.
SIMONIA
CINEZEEuau ce frumos arata totul,sigur nunta va fi o reusita.
GAGHI am completat listuta,pup mamica si rasfatatul mic
MIKISOR pupici,iti predau stafeta curand iarasi
Fetelor sunteti tare dragute multumim mult pentru voturi,eu cu Biencuta va pupam cu drag.
Tati mi-a facut o surpriza de ziua mea plecam vreo 4 zile(ca atat poate el de la munca)in Scotia,abia astept

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

super!!! sa faci multe poze, aurel cris, si sa ne aduci si noua!!!
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput