Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Galliciana, draga noastra, fruntea sus! Suntem langa tine!
Poate nu e o problema asa grava prezenta chistului.
Am citit pe net despre Duphaston- este un progesteron care are rolul de a pregati uterul si nu inhiba ovulatia.
Asadar, fii optimista!

Si inca ceva:daca nu-ti place cum te trateaza dr, schimba-l!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

da,ma, am inteles, stiu, mi-e lehamite de duphaston, deja!!! desi promisesem ca nu mai iau..... dar in a 40 a zi,cu teste negative, ce draq sa mai pregateasca??sorry,expresia!pls!
si asta tot dadea din cap tot timpul a rau.....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Guzelnico, stiu cum se face, bat site-ul asta de mult, am facut-o si alta data, dar acum nu-mi iese...
Ma refer la colorarea literelor
Stiu ca progesteronul injectabil doare rau-rau. Utrogestanul nu era mai facil?
Te cam apropii de finish si imi inchipui ce e in sufletelul tau
Mona, ai o pustoaica tare draguta. Imi pare rau pentru bunic, din pacate toti trecem prin asa ceva si de fiecare data e la fel de rau.
Galliciana, tu esti suparata pe duphaston sau chist.
Cinezee, hai sa descretim fruntile, zi-ne de rochita de mireasa

Mergi la inceput

cred ca pe amandoua.........
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Goldi, draga mea, nu stiu ce este Ultrogestan, voi citi pe net. Eu am ascultat ce mi-a spus dr. Am mare incredere in el. De Progesteron nu cred ca scap usor, imi amintesc ca data trecuta am facut Progesteron si dupa analiza Bhcg. Dar voi suporta cu stoicism. Acum, spre ex, mai am si injectii Clexane (mi le face sotul, in burtica ).
Dorinta puternica de a avea bb ma ajuta sa infrunt orice durere/ neplacere.

Galliciana cred ca e suparata, draguta de ea, si pe dr. Am impresia ca nu este f sincer cu ea si nu comunica suficient.
Fetelor, fiti mai indraznete! Intrebati medicii tot ce va trece prin minte, notati-va pe ceva, sa nu uitati. Stiu, presiunea si emotiile sunt mari cand te duci la astfel de controale.

Unde ai vazut fetita Monei? Ai fost in Israel? N-ai trecut si pe la mine, prin Istanbul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

goldie ...uite aici un album cu tot ce am eu gata ptr nunta , este in picassa

sa va descretiti fruntile http://picasaweb.google.com/Cinezee/IDEIPTRNUNTA#

Glaciana sunt si eu alaturi de tine o mare imbratisareee

pana la nunta mai sunt cam 5 luni

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
cinezee, la fel si pt tine! cum a iesit varza a la cluj???
f frumoase pregatirile tale!!!
o zi buna va doresc, pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Cinezee, rochita este superba iar masinuta mirilor este delicioasa . Vei avea o nunta frumoasa, sa ne arati poze .

Guzelnico, pozele Monei sunt postate, dai click pe aparatul foto de sub numele ei.
He-he-he, ce crezi ca nu as da o tura prin Israel-via Istanbul ???
Cand faci testul de sarcina, ca pe mine incepe sa ma ia cu fiori numai cand ma gandesc la asta. Eu stau de straja cu paru' sa alung rusii v-am zis, am mana buna, toata lumea ramane gravida in jurul meu , la serviciu doar barbatii au scapat , in rest toata lumea e ori in greturi ori cu pampersi si gradinite.

Galliciana, cat timp trebuie sa iei duphaston ? Oricum in tot acest timp, nu se exclude sarcina .

Mergi la inceput

da, pe naiba!!! nu cred, pt ca dct ieri a tot dat din cap in timpul consultatiei, si eu m-am blocat si nu am mai intrebat nimic!!! nu stiu daca era vb de chist, sau mai mult.....sau,poate, urmarile stimularii.....
10 zile, kte 2/zi, apoi, in 26 inapoi, la vizionare....
daca mi-e urat pe lumea asta ceva, atunci e ginecologul.....
deh.....
pupici la gagici!!!

Mergi la inceput

Ai, ma, de ce zici asa ?!
Ce poate fi mai placut decat sa stai la usa pandind cine iese si cat sta pana iti vine randul, intri, te dezbraci stinghera ca sa nu se vada chiar toate desuurile pe care ti le dai jos, incepi sa te cateri pe masa aia hidoasa, te potrivesti mai sus, mai jos, dupa cum zice nenea sau tanti dr, astepti si accepti batul rece care incepe sa se foiasca in vaginul tau circumspect, dupa inspiratia celui care il manuieste, apoi te dai jos chinuit dupa masa, te imbraci rapid ca sa scapi de momentele alea, nu se potrivesc ciorapii, chilotii i-ai pus pe dos, o iei de la capat, reusesti, tocmai cand dr a terminat de vorbit, iti da reteta si in dosul usii incepi sa te intrebi ce ti-a zis ? despre ce vorbea ? cate zile a zis sa iau medicamentul ?
Data viitoare, trebuie neaparat sa il intreb mai multe, am atatea lucruri de care vreau sa ii spun ...!
Si data urmatoare, o iau de capat.

Mergi la inceput