Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 2
goldi spune:
Buna dimi, fete frumoase ![]()
Mona eu sunt pentru, facem clubul babelor gravidute care vor avea copii perfecti, destepti si frumosi
Guzelnico - am vrut ceva cat mai roz si mai fericit
... asteptam ...asteptam ...asteptam ....
Miki daca recapitulam avem asa : ai putut ramane gravida prin FIV, ai descoperit aproape cauza pierderii sarcinii, ai timp si moral pentru un nou FIV ... deci bafta si vant in pupa, cum se zice
Galli , tu ce mai zici draguto ?
Deeva, te simti nenorocita de lipsa copiilor. Si noi la fel, crede-ma. Numai ca fiecare are modul propriu de a trece prin viata, indiferent ce aduce ea. Banuiesc ca fiecare dintre noi a trecut prin clipe de depresie sau exaltare religioasa, sau de inversunare impotriva lumii, sau oboseala si lehamite ...
Incercam in acest topic sa facem haz de necaz, sa mai uitam ca ceasul biologic ticaie, ca sansele scad cu fiecare luna, ca suntem un fir de praf in lumea asta mare si multe altele, pe care fiecare le are in suflet.
Eu una sunt prea obosita pentru a fi deprimata.
Si acum, premiul special al juriului pentru Aurel-Cris,
mamica, ex-aspiranta > 35 ani, care tot ne asteapta sa sarim parleazul la Odisee si careia ii ofer o floricica virtuala 
Daca intereseaza pe cineva , intentionez cat mai curand (nu mai fac planuri ca nu-mi ies niciodata) un FIV cu dr Dracea la clinica Gynera.
2400 euroi si multe sperante. 
guzelnico spune:
Maaaamaaaa, ce matinale sunteti!
Ma duc fuguta sa-mi fac injectiile si revin ... Va pregatesc si un mic dejun organic.

guzelnico spune:
Buna dimineata, dragele mele!
Am revenit, cu poponeata putin mai mov, ca injectiile Progesteron sunt uleioase si am facut deja 34 din 60. Dar o sa-mi treaca iar scopul e nobil.
Mona, nu ma uita nici pe mine cand te duci la Zidul Plangerii. Surioara mea foarte credincioasa imi va trimite din Rom o carticica speciala. Voi aminti si eu de voi. Sunt sigura ca o energie colectiva il va indupleca pe DD sa ne daruiasca copilasii mult-doriti.
In clan vreau si eu. Auzi, tu, de ce zici ca suntem batrane?!
Poate ca varsta biologica dar sufletul ne este tanar. Si apoi, cate babute stii tu sa se duca la sala
cu atata frenezie cum te duci tu?
Goldi, draga de tine, iti inteleg perfect preocuparea de a avea toate lucrurile puse la punct inainte de urmatoarea incercare. Dar totusi nu te obosi prea tare, vei avea nevoie de energie.
Mi-au placut epitetele "perfect, frumos, destept ..". Da, da, ni se potrivesc de minune, si pt noi
si pt viitorii nostri copilasi.

Galliciana, sa nu ne uiti cu stirile zilei cand te intorci de la dr!
Am o nelamurire insa: de ce crezi tu ca nu ai bb in burtica, daca te afli in ziua 40-41 de CM?
Miki-miki, fruntea sus, fii increzatoare!
Inteleg exact prin ce treci, eu sunt la al doilea FIV (ziua 5 de la ET). Nu stiu cauza primului esec. Am facut si eu analizele genetice si pe cele de cromozomi- impreuna cu sotul meu. Totul este ok. Insa, acum, la al doilea FIV, dupa ET, dr mi-a dat sa-mi administrez, preventiv, injectii CLEXANE, (din cate am citit eu pe prospect, sunt pt diverse pb de trombofilie).
Suntem alaturi de tine!
.
Calde imbrastisari tuturor!
guzelnico spune:
Aurel-Cris, multumesc pt lamuriri!
Cand se dau rezultatele concursului? Daca nu iese favorita noastra, BIENCUTA, facem contestatie!!!!

guzelnico spune:
Mona, strengarito, pozele pe care vrei sa ni le arati tu sunt de la
prestat in perioada asta! 
Cred ca de-aia nu te lasa moderatoru' sa le postezi 

Auzi, incearca sa le trimiti dupa ora 12 noaptea (atunci permite CNA-ul) sau pune stelute in dreptul ... 
Ia stai, aici e forumul site-ului
. Daca prestam
, o facem doar in scop pur medical, prescris de dr

guzelnico spune:
Goldi, sa-ti explic:
- selectezi numele
- te duci la patratelul Culoare
- apesi sagetica
- alegi culoarea si dai click
- in mesajul scris iti apare culoarea intre paranteze drepte
COLORATA ACUM E GATA !
Mona40 spune:
Fete dragi,
Sunteti nebune de legat si de pus in Rama...
Va iubesc..
Nu am timp da stau la taclale ca tre' sa plec la Inmormantare ![]()
![]()
Barmata-meu a plans saracul pana tarziu in noapte...
Nu stiu ce la apucat, cred ca a clacat si el de atata presiune din ultima vreme....
Si de dimineata...a trebuit sa dea proba de sp pentru o noua analiza...
Naspa...cred ca o sa fie catastrofa...dar o mai facem odata daca trebe..
Va pup si plec...
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
galliciana spune:
buna, fetelor, acum am venit! vesti rele, exact cum am banuit: chist/stanga.
mi-a dat kte 2 duphaston 10 zile, si apoi ne intalnim. de fiecare data parca m-as duce la taiere, nu stiu de ce.
va pupez, ma duc la treburi pe aici, dar, revin!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Cinezee spune:
Mona iti tin pumnii si iti urez multaa bafta mai departeee
guzelnicoSper asa sa fie , ca eu cred ca merit
pana la nunta mai sunt cam 5 luni