Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 19
galliciana spune:
buna, feteloooooooooooooooooooooor!!!
hihihi, daca v-as da eu desteptarea, m-ati injura, pe bune!!.....la ora 6 sa
si
, nu zic, ar fi f frumos, dar unele dintre voi poate dormmmmmm

ms fetelor, pt APA de ieri!!!!!!!!!! sunteti f dragute!!!!
apa a venit ieri la 12,30, a fost destul de bine, am facut ce mi-am propus asa, din scurt, dar fara rufe, si dereticat, ca deh.... oasele mele din burta!! ![]()

....sorry.....
dimineata am fost zdruli, cu treburi, si apoi pe la cumparaturi.... de mancare, nu altceva, ..... am pus rufe la spalat, si ma freaca, pardon, f tare, carnea de miel.....deci, insist....
soricica, cred ca te-am inconfundat cu draguta, sorry!!!
deci, draguta, ASTEPTAM vesti, draga noastra, cat mai rpd!!!
va astept la 

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
draguta spune:
pupici fetele!
vin cu vesti bune, nu a fost nevoie de HSG, organele au reactionat bine la tratament
dupa doua luni de tratament, acum am liber, mi-a zis ca pot sa astept barza , pana in toamna ar trebui sa vina
va fac cinste tuturor
!!!
pentru fiecare cate un pupic
si o floare
, mi-ati fost alaturi si va multumesc!!!
astept vesti si de la voi!!!

lyly_mar spune:
Buna Draguta,
Ma bucur ca nu mai trebuie sa faci HSG,dar ma intreb cum a vazut dr ca trompele tale sunt permeabile!?!? Eu stiu ca HSG se face pt a vedea permeabilitatea trompelor....am inteles ca ai luat antibiotic pt anexita,dar permeabilitatea trompelor nu se trateaza cu antibiotic.....
Poate nu stiu eu foarte bine si le rog pe fete sa ma contrazica....
soricica spune:
draguta ma bucur ca esti bine, dar o sustin la lyly mar si eu stiam ca asa se procedeaza.
fetele celelate unde sunteti?
mona40 am inteles, fara cafea, dar nici un suc azi?
va pup pe toate si astept vesti bune

Mona40 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui soricica neata fetele! azi ii tinem pumnii dragutei! in legatura cu intalnirea, mona40 si guzelnico sa ne tineti la curent cand credeti ca ajungeti in bucuresti sa stabilim ce si cum. lyly mar intre timp putem sa ne vedem ca sa gasim o locatie pentru fete va pup si o zi cu soare va doresc chiar daca azi ploua. uka |
Sper sa ne vedem intr-un loc unde nu se fumeaza, ca vom veni si eu si Guzelnico, cu beeblusii

Tu probabil ai sa-l lasi acasa cu Bebysitterul

hai ca suntem nebune..
Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
soricica spune:
mona40 asa sa dea Domnu!!!
deci, fetele la vara cu burticiisau cu
punem de o intalnire.
va pup 
simonia spune:
buna, sunt mare amatoare de cafea. suc mai putin, dar daca este un ceai nestle este foarte bine.
mona, ar putea fi fixarea, te invidiez!
si eu sunt curioasa cine si cum poate vedea permeabilitatea trompelor fara HSG, Laparoscopie sau Histeroscopie ?
este o noutate!
galliciana spune:
neataaaaaaaaaaa!!
cam tarziu sa va scriu acum, ar fi mai amuzant sa va trezesc la 6.....

unde sunteti??
draguta, el o fi vazut ca nu mai sunt inflamate, ma gandesc, ca altfel nu avea ce si cum sa vada..... cred ca e putin deranjat la mansarda.......

HSG e cu totul altceva... de acord cu fetele si eu, sorry.....sper sa nu te superi....
o zi buna, sunt pe aici, cu ochii pe voi!!

pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
draguta spune:
neata fetele!
nu , nu ma supar, orice parere pentru mine e binevenita, ce sa zic, el mi-a zis ca pana in toamna daca nu se intampla facem alte demersuri, am zis sa merg pe mana lui, au reusit multe fete sa devina mamici avandu-l pe el ca medic, desi nu fac mult sa merg si la alt medic;
pupici pentru toate
!!!
guzelnico spune:
Buna ziua, fete dragi!
Desi ma chinuie o viroza, sunt bine-dispusa azi: sotul m-a anuntat ca tb sa tragem o fuga in Rom, pt vreo saptamana.
Pana vine, am sarcina placuta de a pregati bagajul.
Draguta, e bine ca ai scapat de HSG dar si eu impartasesc nelamurirea fetelor.
HSG este un test radiologic prin care se examineaza interiorul cavitatii uterine, trompele uterine si ariile inconjuratoare (se difuzeaza o substanta de contrast din uter pana in trompe)
HSG se efectueaza pt:
- detectarea unui obstacol la nivelul trompelor uterine, o infectie care produce cicatrici severe la nivelul trompelor si le poate bloca, cu infertilitate; prin HSG se poate deschide acest blocaj
- identificarea afectiunilor uterine: anomalii de forma si structura, o leziune, un fibrom, aderente sau corp strain in interiorul uterului
Mona, ai spus ca vii la vara in RO? Sa inteleg ca au inceput sa elibereze pasapoarte pt tinere babute?!