Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dragelor,
am si e o intrebare.eu nu am un cm regulat, poate cel mai neregulat si pentru ca suntem la ciclul " sa ne privim chilotii" cum zicea mona, am vazut ieri o pata maro, iar ultimul ciclu mi-a venit pe 13 martie.azi nimic.ce sa fie oare???ati patit si voi asa ceva?

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

ar putea fi ovulatia? cam la ce interval vine cm? se spune ca este neregulat daca nu vine in fiecare luna, nu daca vine o luna la 27 zile si urmatoarea la 32.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Avem capitol nou aici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Aurel-cris, cum fac sa atasez un fisier? Am incercat cu copy- paste in mesaj si nu am reusit. Help!

Nico,dupa cum mi s-a ( fetelor am scris corect?) explicat si mie, se poate insera doar o adresa de pe net ( un articol sau etc...)
trebuie sa ai pagina pe care vrei sa o copii , adica sa faci copy pe adresa respectiva ...acolo susul paginii unde scrie http://etc...
apoi dai paste in casuta ta de text si apesi tasta enter.
Nu vei vedea nimic deosebit in mesajul tau inafara de adresa copiata , dar dupa ce trimiti mesajul , pagina pe care ai vrut sa o copii, va aparea subliniata....
cum am facut eu in mesajul anterior.
sper ca te-am ajutat...
am vazut ca alte fete, scriu un cuvant si de acolo se face trimiterea spre un anumit site , dar asta e deja o arta, pe care eu inca nu am patruns-o.
Aurel cris, cred ca ar fi interesant daca pe pagina de inceput la noi ai face un link cu analize necesare pt pre-insarcinate....
pupici la gagici

Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

MONA eu am avut undeva niste listute dar nu le gasesc acum,daca tu ai ceva facut acum si vrei sa mi le trimiti le pun.Vad ca sa schimbat sistemul de a face modificari in listuta,poti face modificari doar 24 de ore de la creearea subiectului.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput