Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Mona ,cred ca cel mai nimerit nume de serial este: "sa ne privim chilotii". Ce zici?

Draguta,,lista cu analize este foarte complexa, cred ca pentru inceput ar trebuii sa intrebi dr. In primul tb sa faci analizele hormonale,spermograma, analizele pt Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Toxoplasma, Rubeola, Citomegalovirus, Papanicolau.
Bafta multa!pentru maine. Sa-i zici dr sa-ti dea sa iei antibiotic dupa HSG, nu toti dr dau. Interventia este o sursa de infectii pe care poti sa le iei.......Ai grija!
Gali, mai las-o incolo de treaba(nu mai fi suparata ca nu ai apa),iesi la plimbare, ca este Primavara!,bea o bere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Draguta, daca te duci maine la HSG, nu uita:
- nu te duce singura, dupa interventie esti ametita, nu poti conduce masina, e bine sa fii insotita;
- da, Lyly mar, are dreptate, ar tb sa-ti prescrie antibiotic si un calmant;
- daca te stii cu probl, just in case, ia cu tine un Ca efervescent; s-ar putea sa ai nevoie dupa HSG (pe mine m-a cam rascolit)
- nu-ti programa alte treburi pt maine, cand ajungi acasa, dormi ;
- daca ai vreun gand,,iubeste-te cu sotul tau azi; dupa testul HSG, se evita raportul sexual/ baia timp de 2 sapt, pt reducerea riscului de aparitie a vreunei infectii;

Noi venim cu tine,oricum, sa te tinem de mana!

Mergi la inceput

Monicuto, nu te mai stresa cu "uitatul in chiloti".
Uite, pregatesc eu un scurt metraj... ce scurt metraj... dupa atata abstinenta, cred c-o pun de-un serial "Tanar si nelinistit". Nici sotul meu nu stie ce-l asteapta . S-ar putea sa am nevoie de regizor, oare mai stiu cum se face?
Tu sa stai cuminte in sala/ juriu, ai voie doar sa tragi cu ochiul ... mai lasa si altora Oscarul.

Sa te ajute DD sa fie bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

guzelnico, o sa ii transmit soarecului cum decurge operatia, cat despre mona40 promit ca nu ii mai fac nici o propunere la cafeluta

lyly mar bafta multa!

Lyly mar,Goldi,Draguta unde sunteti?ceva vesti?

galliciana sper ca s-a rezolvat problema cu apa

mona40 maine dimineata te astept la ...un suc.stiu, stiu ca "dusmanul de clasa" e cu ochii pe noi asa ca o sa beau cafeluta cu ea[;).

va pup pe toate si va astept maine dimineata la o cafeluta, pardon la un suc

Mergi la inceput

wow!cata activitate astazi

draguta iti tinem pumnii pentru maine si tine cont de sfatul fetelor

mona40, mai lasa chiloteii in pace

ati putea sa imi dati un dr de telefon pentru o programare la dr dracea sau cocei? cat se va reface "outul" ma gadesc sa reintru in schema pentru IA.

apropo ca tot zicea lyly mar de plimbari, de primavara poate reusim sa ne strangem toate intr-o zi la o cafea, un suc sau o bere, ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

o berica ...ye..ca e buna la digestie...
zic si eu...ca yo sunt departe...doar la vara ajung la Buc.

Mona
:)
2 IUI nereusite,facut IUI 3 pe 23-24 martie,plina de speranta
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

fetelor, va multumesc tuturor pentru sfaturi si incurajari!

DOMNUL sa fie cu noi!

pana maine va pup pe toate cand voi veni cu vesti

ce ne dorim sa ni se indeplineasca tuturor!

Mergi la inceput

Soricico, nu te grabi inca cu tratamentul pt IA. Nu vreau sa te intristez dar, eventualele rezultate imbunatatite ale spermogramei in urma extirparii varicocelului se vad abia dupa 3-4 luni.
Cel putin asa ne-a spus noua dr.In cazul nostru a fost chiar mai trist, sotul a repetat spermograma si dupa 6 luni si dupa 12 luni de la operatie si nu s-a remarcat nicio imbunatire a calitatii spermei. De aceea dr. ne-a recomandat direct FIV.

Dar tb sa fiti optimisti!

P.S. Subscriu pt intalnire, daca se organizeaza ceva si sunt in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Daca e vorba de bere ,ma inscriu prima!
Soricico,se pare ca o sa facem o pauza ma lunga pana ne apucam serios, sistematic si cu raspundere de treaba cu .......Asa ca vara e lunga ,bere sa fie.....suc sa fie........

si va astept cu vesti bune!

Mergi la inceput

neata fetele!

azi ii tinem pumnii dragutei!

in legatura cu intalnirea, mona40 si guzelnico sa ne tineti la curent cand credeti ca ajungeti in bucuresti sa stabilim ce si cum.

lyly mar intre timp putem sa ne vedem ca sa gasim o locatie pentru fete .

va pup si o zi cu soare va doresc chiar daca azi ploua.

Mergi la inceput