Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 12
simonia spune:
draguta, poti face si histeroscopie. este mult mai scumpa, dar iti mai poate spune cum arata cervixul,uterul in interior, orificiul dinspre uter al trompelor, cred ca le poate verifica si permeabilitatea, dar functionalitatea nu cred.
HSG da uneori rezultate fals negative!
voi face stimulare cu diphereline si menopur

goldi spune:
Unde faci FIV ?
Ca ma roade invidia ![]()
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Guzelnico, ne lasi sa ne perpelim de azi dimineata ?!
E cu
, nu-i asa ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
galliciana spune:
nicoooooooooooooooooooooooo!!!

hai, ca murim de dorul tau!

![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
alina06st spune:
Buna fetelor, sunt si eu noua pe aici, am vreo 33 si n-am ramas niciodata insarcinata... Am facut o monitorizare luna asta si se pare ca e foarte bine. Dar mi-a vazut niste chisturi endometriozice (stiam ca le am, si mi se mai spusese ca sunt de o natura "ciudata"). Eu sunt din Pitesti, dar am fost de data asta la Buc ca m-am saturat de astia din Pitesti care-mi spun de 2 ani ca n-am nimic. La Buc mi-a zpus chisturi endometriozice, fibrom, de fapt mai multe ca un fel de ciorchine si a zis ca parca ar fi si un polip. Mi s-a parut cam mult... cum s-or fi adunat? Si din ce cauza? Ideea e ca voi face o laparoscopie ca sa "faca curatenie pe acolo si sa vada si trompele daca sunt functionale". Am mare incredere in operatia asta. Banuiesc ca voi ati facut-o deja, daca faceti investigatii de mai mult timp. Bafta la copii!
goldi spune:
Astazi in Romania este serbata Bunavestire,cand Maica Domnului a aflat ca in pantecele ei de fecioara se afla insuflata divinitatea.
Este o sarbatoase crestina emotionanta, care de fiecare data imi aduce lacrimi in ochi si speranta.
Sa ne gandim la ce avem si sa ne bucuram de ele.
La ce nu avem, ne gandim maine !
draguta spune:
simonia, pentru ca-mi spuneai de costuri, cati bani trebuie sa pregatesc pentru aceasta operatiune(introducerea substantei in trompe) ca nu am idee, fac pentru prima data asa ceva;
alina, vad ca suntem multe cu aceasta suferinta, eu am niste emotii cat casa, nu ramane decat sa ne inarmam cu f. multa rabdare si cu credinta, eu de fel sunt foarte emotiva, nu stiu ce ma voi face..
va pup pe toate, orice parere sau sfat p conteaza foarte multin asemenea momente 

alina06st spune:
Aaa, pai fi optimista, si gandeste-te ca bucuria celor II liniute pe testul de sarcina, merita orice emotii sau stres pe care le avem noi acum.
galliciana spune:
hello,hello!!
haideti la 
fetelor, am mari emotii, de parca ar fi prima data cand m-as duce la dct, doamne fereste!!![]()
nico,

, unde esti?? hai, te rog, vino cu noi!!!
fug la bucatareala, ca mai am si altele de facut pe langa!
mai sunt cu ochii pe voi, inca!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
goldi spune:
Bafta la don dottore ! Sa vii cu vesti bune si sa sarbatorim 
Nico, asteptarea in care ne-ai lasat nu e de bun augur. Sper din toata lumea sa ma insel si de fapt sa fii intr-o vacanta pentru sarbatorirea samburelului 
Mona, cum te simti dupa IA ? Tinem pumnii foliculasului cel viteaz