Aspirante optimiste, peste 35 de ani(16)
Raspunsuri - Pagina 11
draguta spune:
Buna fetele!
nu am mai intrat demult pe aici, am 35 de ani, nu am ramas niciodata insarcinata
de curand am avut o problema, o metroanexita acuta, am facut tratament 5 zile ceflaxin injectabil si acum urmez acasa 6 zile amoxicilina si Flamexin 1 plic pe zi
doctorul mi-a zis sa fac un test al trompelor , introducerea unei substante sa vedem daca sunt permeabile, a facut careva dintre voi, stiti e dureros?
Mona40 spune:
Goldi,fetele astea cu ciorbitzele lor....
Lily, Galicia, si care mai vreti...la concursu cine e " mai " obeza, eu iar cred ca voi lua oscarul....

..ups....![]()
Glumesc evident, nu sunt chiar asa, dar am pofte de tot ce inseamna mancare romaneasca.....

vreau la mama...........
Gali, dragutza, ce e cu tine? cum te simti? Macar bine ca vine, sa stii si tu o socoteala....
pupici
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
lyly_mar spune:
draguta,pp ca nu iti face histerosalpinogafie HSG- pe care o face dr radiolog/dr ginecolog,introducerea unei substante de contrast radianta (se face la radiologie)si care este mai dureroasa.
Si mie mi-a introdus dr o substanta pe a verifica permeabilitatea trompelor, se introduce cu ajutorul unei seringi,o face dr ginecolog la el in cabinet.Nu m-a durut decat f putin.Ideea era ca te doare f tare daca ai trompele infundate.Poti sa iei un supozitor:indometacin sau nurofen pt durere.Si m-a intrebat daca ma dor umerii, ca este de bine daca te dor......Pe mine nu prea m-au durut si nu am inteles chestia asta cu durerea de umeri 

bafta multa!
draguta spune:
lyly, multumesc mult, doctorul mi-a zis ca nu e dureros, ca doar introduce acea substanta, dar vroiam sa ma convind, acelasi lucru pe care ti l-au facut si tie, de altceva nu este vorba acum
pe tine zici ca nu te-a durut, ce rezultat ai avut, ai avut trompele permeabile?dupa aceea ce drum ai mai parcurs?
galliciana spune:
bun venit draguta! sedere cat mai scurta!

mona, tu aduni toate oscarurile???
hai,mai, las-o incolo de treaba...
ma simt aiurea, acum nu ma mai doare, ceva,asa, nesemnificativ, culoare f deschisa - v-am spus ca am probleme cu biblioteca!!....
pe mine m-a durut HSG de am zis ca il strang de gat pe nenea!
rezultatul ti-l da pe loc,radiografia, adica. te duci cu ele la doctor,inapoi.
hai,va las, plec la bucatarie.
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
goldi spune:
Substanta care ajunge in trompe - daca ajunge - stimuleaza si anumite trasee nervoase care ajung pana in spate-umeri si de aici durerea. Acelasi lucru se intampla si la laparoscopie, unde se mai aduna si efectul gazului din abdomen.
La HSG pe mine nu m-a durut nici un umar, desi trompele erau libere, in schimb, dupa laparo am stat cateva zile cu nevralgie.
Mona, tu care esti o sportiva, crezi ca ne pacalesti ?! Noi stim ca esti zvelta ca o trestie 
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta lyly, multumesc mult, doctorul mi-a zis ca nu e dureros, ca doar introduce acea substanta, dar vroiam sa ma convind, acelasi lucru pe care ti l-au facut si tie, de altceva nu este vorba acum pe tine zici ca nu te-a durut, ce rezultat ai avut, ai avut trompele permeabile?dupa aceea ce drum ai mai parcurs? |
Nu am avut trompele infundate.Eu am facut acum 4 ani. Intre timp am facut si HSG si tot nu erau infundate. Un dr mi-a zis ca pot sa fie permeabile,dar nu functionale......
Eu am mai incercat 5IA.Am si un fibrom care a crescut de la stimulare si acum tb sa-l operez. Ti-ai facut analize pt Chlamydia, mycoplasma , ureaplasma,toxoplasmoza? Daca esti infectata cu una din aceste bacterii, poate sa apara sterilitate.Si nu prea se manifesta aceste infectii......Te intreb pt ca ar tb a iei in considerare aceste analize daca nunai ramas pana acum?!
Te duci la dr Chirea?
Mona40 spune:
Dragutza,
Si eu am facut histo...
nu doare , E DOAR UN PIC JENANT...
asta daca totul e bine si nu e infundat pe undeva...
oricum nu e insuportabil...
bafta
Mona
:)
2 IUI nereusite,astept IUI 3 pe 24-25 Martie
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
draguta spune:
Fetelor, va multumesc tuturor !
lyly, la Mandoiu am fost, deocamdata mi s-a parut bun, sper sa nu fiu dezamagita;crezi ca era mai bun Chirea?
lyly_mar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta Fetelor, va multumesc tuturor ! lyly, la Mandoiu am fost, deocamdata mi s-a parut bun, sper sa nu fiu dezamagita;crezi ca era mai bun Chirea? |
Eu pe Chirea il cunosc mai bine,dar am plecat de 21 de ani din Alexandria si nu ii mai stiu prea bine pe toti..
Tu fa cum crezi ca este mai bine pt tine.Si daca nu esti multumita de dr,schimba-l!