Mamici recunoscatoare de Nov-Dec 2009(3)
Raspunsuri - Pagina 4

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui betty78 Felicitari noilor gravidutze, sa aveti sarcina si nastere usoara, bebici sanatosi si mancaciosi! Eu azi am fost la control: ce a fost bine am aflat ca am colul lung si inchis, si mi-a facut si o eco la un aparat nu f bun si s-a vazut un singur embrion, caruia ii batea inimioara...asa ca m-am mai linistit. In plus continui cu utrogestanul cate 6 bucati pe zi si acidul folic. De data asta am un feeling si cred ca este baietel iar data trecuta eram sigura ca este fetitza, dar m-am inselat; dar nu am gresit intr-o singura privinta: cu 2 zile inainte sa se nasca Mario i-am spus sotului ca o sa fie roscatel si nu m-am inselat  Betty78  5+ si  Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario | 
6 utro/zi???? de ce atatea???
eu iau 4/zi

5+
5+Mariana

betty78 spune:
betty78 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui simina_kin 
 6 utro/zi???? de ce atatea??? eu iau 4/zi   5+ Mariana | 
pai i-au 2 buc/8 ore...asa mi-a dat imediat dupa ce am facut FIV-ul; si in plus cand am avut dureri am mai bagat si niste injectii pe progesteron in plus...ca sincer nu imi permit sa se intample ceva....asa ca nu risc.
In plus mai bag si No-spa de fiecare date cand ma doare, dar nu mai multe de 3 bucati pe zi
Betty78
 5+ si
 5+ si  Mario-Alexandru 16 aug 2007
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

BoboMom spune:
BoboMom spune:
 Betty, felicitari pt inimioara! Cand ai facut tu punctia? 
Eu azi am tras o sperietura mare, dar se pare ca totul e bine. Dimineata am avut f putina sangerare - de fapt ceva rozaliu si m-am speriat rau. Am fost la dr, am facut Beta care a iesit 12725 si am fost si la ginecolog. Colul e inchis, la eco s-a vazut sacul gestational si sacul yolk (tehnoloaga a zis ca e foarte bine asa ca e inca devreme sa se vada sau sa se auda mai mult). In schimb am o infectie urinara pt care mi-au dat un antibiotic. Am banuit ca asta e (pana la urma, dupa ce mi-a mai trecut sperietura, adica dupa ce mi-au dat rezultatul de la beta) pentru ca urinez f des si am senzatie de urinare chiar cand nu fac si ma doare pelvisul (nu puternic si nu constant). Vineri merg iar la dr meu (azi m-a vazut altcineva) iar eco probabil mai fac saptamana viitoare.
Laura  5+
 5+

Evy28 spune:
Evy28 spune:
 Buna fetelor
ce mai faceti ?
eu am avut luni un soc emotional puternic , o colega a pierdut sarcina la birou .m-am speriat enorm si m-a luat durerea de burtica si doctora m-a bagat in concediu medical si m-a pus la pat . Iau no spa una la 4 ore pana nu ma mai doare burtica.
Sarcina mea decurge asa : in fiecare zi , la ordinea zile , intepaturi in burtica , sanii umflati si durerosi , balonari maaaaaari , bolboroseste burtica , uneori dureri de mijloc .Acum incerc cu activia si kiwi , poate reusesc sa scap de problema .Cam atat la simptome .
Ma sperii de fiecare data cand am intepaturi , dar dra zice ca la unele sarcini a mai intalnit .
Off abia astept saptamana viitoare sa fac prima eco si sa vad si eu ca este totul bine , ca este acolo ....abia astept .
Si eu merg tot cu 3 Arefam pe zi(are 200mg) / echivalentul a 6 utrogestan si 1 acid folic pe zi .
O sa imi spuna la eco daca se schimba ceva .
Va pup si va urez numai bine si copilasi sanatosi .

vias spune:
vias spune:
 Bubna dimineata burtici,
acum sunt bine, hematomul s-a retras...ce bine! ca era foarte urat..acum a ramas doar vanataia...
Azi o sa sun sa vad unde pot sa-mi fac si testul TORCH....voi la-ti facut? se face pentru depistarea malformatiilor.
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul  Darius-Andrei 6+
 6+  Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
 Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 

laurairina13 spune:
laurairina13 spune:
 Neata fetele!!
Camy, habar nu am de testul Torch, spune-ne mai multe..daca stii! Si eu vreau sa fac toate testele posibile sa aflam din timp daca e bine bb! 

Pentru mamicile care mai au un bb acasa, sa ne zica si noua, care sunt analizele necesare, ecografiile, triplu test, in ce saptamani de sarcina se fac..Si daca necesita programari din timp in cazul in care sunt scumpe si foarte cautate..sa stim si noi sa ne programam..etc..

popbianca spune:
popbianca spune:
 buna ziua!
vin si eu printre voi...daca ma primiti?....cu noul meu puiut de 7 saptamani...
am ceva emotii....o iau iar de la capat!
va dau  datele ...DN. 12.09.1980, UM.25.01.2009 ,DPN 01.11.2009 ....merci,  celei care ma va trece pe lista!
eu in 2 martie, marti,  mi-am facut betaHCG, aveam 1137, si sambata am fost la ctrl...unde s-a vayut punctuletul...inima inca nu i se aude la varsta aia...mai merg la ctrl prin 6-7 aprilie...
  vb. voi aici de analize....nu pot sa va ajut cu nimic pt. ca eu in afara de analizele de rutina nu am facut nimic in plus....m-a ajutat DD si am avut o sarcina frumoasa, usoara , fara complicatii...deci nu sunt deloc in tema cu extra-analize, teste, triplu-teste...
   acelasi lucru va doresc si voua tuturor....sarcina cat mai usoara si mai frumoasa....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)si fericita  7+
 7+
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

vias spune:
vias spune:
 Laurairina  recomand in primul rand un medic Foarte bun, care sa stie sa citeasca o ecografie, apoi trebuie MORFOFETALA , amniocenteza (amniocenteza se face intre sapt 16 - 20) pe care o recomand.
Morfofetala...arata organele copilasului, daca s-au dezvoltat cum trebuie.
Si doppler...asta se face mai tarziu..
Dar cel mai important...si mai important, este un medic foarte bun...care sa stie sa si citeasca o ecografie.
Sunt din pacate foarte multi care nu sunt atenti...sau privesc superficial...si le scapa cate ceva...care se dovedeste a fi foarte important!

vias spune:
vias spune:
 Popbianca bine ai venit printre noi, sarcina usoara si la termen!