Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (286)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela77 spune:
Salutare, salutare....
Picia, mea draga, vampirasul s-a linistit, i-o fi trimis ursuletul ceva prin aer, ca azi a fost exemplara, si isi punea singur masca cu aerosoli! E drept ca am si avut o discutie f serioasa despre comportamentul ei de ieri.
Asa, deci acum cu Ripley, cresc motivele sa ne vezi la Cluj....Yuhuuuuu! Abia astept!
Ripley, noi in Albena mergem, am fost si anul trecut si ne-a placut mult! E drept ca e drumul lung, noi l-am fragmentat, am innoptat la Sinaia!
Lavinia, sunt nasoale durerile astea de dinti!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Morgano spune:
Gabitzooooo, baga edit ca te ucid cu mainile goale 

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
cecilia L spune:
gata, am pus poze din parc, cine vrea sa-i vada pe cei doi Cristi in actiune priviti aici
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ripley Gabitzooooo, baga edit ca te ucid cu mainile goale ![]() ![]() ![]() Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007) |
Deeeeci m-am stricat de ras. Hai n-o mai fierbe pe Picea, nu de alta da' astept cu sufletul la gura link-ul ala.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui papanash Cecilia,l-am vazut pe vorbaretul tau, e simpatic foc.are niste priviri de o sa bage-n focuri fetele... ce manca el acolo, ce bomboane ? ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
bobo sunt bobitele de cereale, dar asta nu inseamna ca nu mai cere si cate un tic-tac
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, multumesc mult:) ![]() ![]() ![]() daca s-ar putea putin pe romaneste aia cu cele 4 dimensiuni... da nu e obligatoriu:) |
Acum ma apuc, sa vad ce te-a aburit sotul meu cu cele 4 dimensiuni. Sa vezi cand ii explica lui tata-su si ajunsesera pe la a 9-a dimensiune...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Morgano spune:
Pai nu, Slippers, ca pun poze cu fetele nu cu mine, asa ca nu are ce si cum dibui, ca mandrele mele sunt doar purtate de mine, nu imi seamana absolut deloc, tac'so goale ambele.
Frumosel foc Cristian, iar e frumos in capitala si la noi frig si ploaie?
slippers76 spune:
Gabi, ma bucur tare ca-i mai bine Sara. Voi cum sunteti?
Picio, sa stii ca te fac responsabila pentru poarta mea in proportie de 90%. Ca am ramas marcata de abajurul cu decoupage lui Michael, si am zis ca musai musai trebuie sa tricotez si eu ceva.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Piciulika spune:
Ripley, merci frumos: juma' din indicii le aveam (din semnatura + profil) da nu ma dumiresc...
Fii atenta ca chiar bagi firma in faliment: Raducu in China e si eu cu gandu' la tine! Zice:
"Sa ma bata cucu de stiu iubita mea? Iris .... Hmmm mai vreau indicii" !!!
Pliiiz, si-asa suntem in criza (nu matrimoniala, ci corporativa) ai mila... mai da macar ceva indicii 
Cine are atatea info si mai e in Cluj?!? Ca dupa cum ei fi stiind, majoritatea colegelor s-or dus hapt departe...
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
Morgano spune:
Te-as tine pana maine, ca mai nou imi las laptopul la birou sa evit tentatziile muncistice si forumistice, da' transmite-i lui Radu ca Ionut si Catalina au venit in Romania prima oara dupa 5 ani cu cel mic al lor, iar Cate si ai ei sunt toti bine, da nu se dau p'aci pe forum
:))