oglinda dulap?

oglinda dulap? | Autor: Christel

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cat costa o oglinda pentru o usa de dulap(dimensiuni aprox.100-120x35-40cm)? Gasesc vreun centru mai aproape de Timpuri Noi-Vitan?
Sau Ikea, gasesc ceva ieftin?
Vreau ceva nu foarte scump.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

N-are nimeni idee cat costa o oglinda din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Christel

Aveti idee cat costa o oglinda pentru o usa de dulap(dimensiuni aprox.100-120x35-40cm)? Gasesc vreun centru mai aproape de Timpuri Noi-Vitan?
Sau Ikea, gasesc ceva ieftin?
Vreau ceva nu foarte scump.

La "fabrica", 16 EUR/MP+ 2 eur pe ml slefuirea si daca vrei si fatetata mai platesti 2 Eur /ml fateta de 2 cm.Toate preturile fara TVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisicar spune:

Buna
Noi am cumparat o oglinda, dar pt perete....nu stiu daca te ajuta cu ceva. Dimensiunea este de 160*60 cm, fatetata si a costat 100 ron.
Am cumparat-o de la un atelier de cartier, din Berceni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

IKEA, da. poti sa iti iei usi cu oglinda, iesi mai ieftin decat la usile de lemn. eu am asa, dintr-o intamplare, nu aveau d`alealate si am luat cu oglinda, si sunt super. fiica-mea se maimutareste toata ziua in oglinda.

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisicar spune:

Cred ca Christel are deja dulapul si ii trebuie doar oglinda ...Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Da, dulapul are usa, imi trebuie numai oglinda.

Dulapul asta l-am cumparat de la fostii chiriasi, ei s-au mutat si m-au rugat sa-l cumparam noi ca ei nu mai aveau ce face cu el ca se mutau la casa noua. Toate bune(desi nu imi trebuia neaparat pentru ca mai aveam unul in camera, asta e montat pe hol), mi-au trimis niste poze sa-l vad cum arata,le-am dat banii pe el, iar acum cand
s-au mutat efectiv au luat oglinda de pe el(m-au anuntat actualii chiariasi ca e fara oglinda dulapul. Am ramas si eu socata pentru ca stiam ca am cumparat dulapul cu oglinda si nu ma asteptam din partea lor la asa ceva, mai ales ca imi facusem o impresie buna despre ei si ne-am inteles bine cat au stat la noi.
In fine, nici nu stii la ce sa te mai astepti de la chiriasi, m-au dezamagit tare mult pentru gestul lor(ca pana la urma e o oglinda o cumpar si gata, dar gestul lor e tare urat).

Mergi la inceput