*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

spiridusuLe, multa sanatate tie si puiutilor!

Eu sunt in mare dilema. Nu stiu cum sa fac cu diversificarea. as vrea sa incep cu legumele...morcov, cartofi, dovlecel, etc , la masa de la 10 dimineata, apoi cand ajung sa inlocuiesc complet masa si sa renunt la san sa o mut dupa amiaza si sa incep sa introduc dimineata fructele. o fi bine??? o sa discut si cu pediatra.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

M-a sunat mama mai devreme ca a venit alocatia...am adresa inca la ei.
Problema e ca au venit doar 400 RON , doar ianuarie si februarie.
Voi ati primit pt.luna in care ati nascut?Eu am nascut pe 2 decembrie si mi se pare normal sa primesc banii pe decembrie, mai putin cu 1 zi.
O sa sun maine sa cer lamuriri...daca ma asculta cineva.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Spiridus, multa sanatate puilor tai!

Miki mamica fericita de Andrei 11.11.2008

Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

ramo mie in trecut nu mi-a mai cazut parul dupa un tratament cu o masca cu petrol de la plafar..era vreo 20 ron...dar iti ajunge...a fost super...doar ca nu tre sa stai in preajma lui bebe cand ti-o pui, oricum 20 min parca apoi faci baie normal

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Noi am fost afara, ne-am plimbat 2 ore, cand am venit a papat si acum doarme.Ma duc sa scot rufele din masina...mai am de bagat 2 ture si cand se trezeste ea sa calc...ii place atunci cand calc...o pun in patul nostru si se uita la mine si vorbim de mama focului, cred ca-i place si sunetul care-l scoate fierul cand ies aburii.
Imi cade parul rau de tot...imi vine sa urlu ,oricum eu aveam parul rar, nu stiu ce sa fac, ce sa iau...Revalid in niciun caz ca am inteles ca e scump, cam 30 ron pt. 1 saptamana...si daca nici nu da rezultat...Stiti ceva naturist?

02.12.2008

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

M-a sunat mama mai devreme ca a venit alocatia...am adresa inca la ei.
Problema e ca au venit doar 400 RON , doar ianuarie si februarie.
Voi ati primit pt.luna in care ati nascut?Eu am nascut pe 2 decembrie si mi se pare normal sa primesc banii pe decembrie, mai putin cu 1 zi.
O sa sun maine sa cer lamuriri...daca ma asculta cineva.

02.12.2008

Nu se acorda alocatie pt luna in care se naste copilul, asa-i legea.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Julia mama in ce parc iti pierzi timpul...ca yo mereu ma intreb cu cine ma vad si eu in Tineretului...si nimeni nu se baga!!!!

Asa ca am facut un drum si m-am vazut cu Isabela si frumoasa ei familie si multumim tuturor pentru complimente....nu eram in cea mai buna forma deh ce sa zic si eu acum...
Azi am fost si i-a luat sange printesei pt testul de alergi....i-au aparut iar peste tot!!!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Buna fetelor!

Astazi am stat mai mult in parc. A fost tare frumos.

Mar ysa, Babyzapi frumoase mamici cu bebici am vazut in poza!

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Steliana, sanatate multa!

Corina, asa am inceput si eu diversificarea. Am citit ca masa de ora 10 dimineata este foarte potrivita ca sa introduci alimentele noi, pt ca bebelusul este odihnit. Important este sa vezi ca ii este foame, insa sa nu treci limita aia de la care incepe sa urle si nu te mai poti intelege cu el...dupa ce am introdus morcovi, dovlecei, cartofi dulci, piure de zarzavat, i-am mutat usor-usor masa asta de legume, pacalind-o cu sucul de morcov...de aceea, tot intrebam eu ce este sucul asta, mancare sau desert...intre timp, i-am bagat si fructele, mere si pere piure, pe care le mananca, evident, cu o mult mai mare placere decat pe legume...in concluzie, am doua mese diversifcate, una de fructe si una de legume...si raman asa pana termina luna a cincea...apoi, bag carnea si oul, si mai multe fructe...pe la sfarsitul lunii a sasea, o sa fac o schimbare a meselor, mut masa de fructe dupa-amiaza si introduc la 10 dimineata cerealele...nu vreau sa i le dau mai repede, si in niciun caz seara, pentru ca nu vreau sa se pufoseasca...stiu ca, probabil, m-ar scapa de trezitul noaptea, insa nu vreau sa se obisnuiasca cu fainoase seara...sunt calorice si au continut nutritiv destul de redus...mai bine le ia dimineata, ca sa poata consuma energia de la ele in timpul zilei...Sonia a crescut normal, zic eu, nu e nici slaba, nici grasa, si nu as vrea sa-i stric acest echilibru...

Am scos toate petele de morcov sau fructe de pe haine sau bavetele, daca le-am bagat imediat in apa rece si le-am spalat. Daca s-au uscat, nu le-am mai scos nici cu vanish...

Oti, eu dau maine dimensiunile, martea am zi de mers la dietetician, respectiv cantarit si masurat...

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Spiridusule, multumesc de sfat .Nu as vrea cu foarfeca ca mai am nevoie de ele.Sanatate multa baietilor tai.

Nu vreau sa ziceti ca-s cu capul ca ma lamentez atat pentru niste hainute, dar ...sa va zic poveste.

In urma cu cateva zile am aflat ca verisoara mea, care a implinit sambata 19 ani, eleva in clasa a 12 este insarcinata in luna a 5 a si va naste in luna iulie. Va avea un baietel.Situatia ei financiara nu este de loc roz si atunci m-am gandit sa o ajut atat cat pot. Hainutele de la 0 la 2 luni le-am donat deja pe forum, iar astea de acum vad ca le terminam cu suc de morcov ...si vad ca nu mai ramane mare lucru de intentia mea.De aia ma lamentez.Sper sa nu stricam si carutul si scoica pana atunci

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Am veriicat si eu acum si mi-au intrat banii de indemnizatie, dar sunt in jumatate de cat ar fi trebuit .Eu am intrat in CIC pe 5 ianuarie, deci ar fi trebuit sa fie banii pe aproape toata luna, dar sunt doar jumatate.Eram sigura ca o sa se ajunga aici. Cine stie unde sun si eu sa fac scandal ?

Un gand bun pt Ginye si Stefanut .

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

povestea, povestilor: de la fasolica la soricutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Malinas,tb sa suni la sediul Agentiei pentru Prestatii Sociale Bucuresti – str. Hambarului nr.6 tel: 021.250.90.20; 021.250.90.21; 021.250.90.22; 021.250.90.23.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput