*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (33)*
Raspunsuri - Pagina 11
Ramo2007 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lauramiron Salutare gagici ![]() Ieri nu mi-a mers netul deloc , vad multi copilasi bolnaviori![]() Sanatate multa!! Caterina a scapat, desi eu am fost rau bolnava. Acuma suntem bine toti, am scapat si eu de antibiotic![]() Ma duc sa ma tund astazi ![]() , imi cade parul excesiv de mult, se ia efectiv suvite, de ma sperii Plus ca bebe are tot timpul fire de par prin manute, de pe hainele mele![]() ![]() Masuri noi n-am pus, ca-s tot alea Anca, tu intrebai de statul in fundic parca.....Caterina ar sta numai in fundic, uite asa ca in poza, doar tinuta de o manuta http://good-times.webshots.com/photo/2217831830104281140rzdRfj Stiu ca nu e bine, dar sunt momente cand efectiv nu se poate altfel ![]() _ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Si eu sunt la fel cu parul...chiar am scris zilele trecute.Aseara m-am spalat pe cap si dupa, l-am chemat pe sot sa vada cat a cazut in cada...s-a ingrozit

I-am spus sa-mi cumpere Chel stop sampon si tratament, de la Plafar, am mai facut tratament acum vreo 2 veri si a fost mai bine...uitasem.Cum la fel am uitat de Viaderm pastile e pt. par, unghii si ten...si de asta am luat acum cativa ani.Sper din tot sufletul sa-mi revin cu parul si cu unghiile care am observat ca au inceput sa se rupa...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
Amalia spune:
'Neata mamicutelor!
Noi suntem bine, ii multumim lui D-zeu ca suntem sanatosi cu totii.
Luca e fanul 100% al manutelor. Deja imi e mila de pumnisorii lui cat ii poate roade
...are momente cand se inrosesc. Fara bavetica este jale deja, ar insemna sa-i schimb hainele in continuu, asa ca sta cu ea de gat toata ziua.
Trebuie sa fiu atenta ca si-o pune in cap de multe ori si apoi da din manute ca n-are aer.
Cu somnul a ramas cam la fel...adica s-a stricat varianta frumoasa
..suntem la 3-4 treziri pe noapte si sculat de tot intre 6:30 si 7. De culcat, se culca tot pe la 21, dar chiar daca abia a mancat, la 22-23 se scoala iar sa pape.
. Bucuria mea este ca INCA se scola DOAR sa pape..nu sa planga sau sa tipe...deci cu tot rosul mainilor, nu-l deranjeaza atat de tare gingiile.
E un copil foarte energic, intinde manutele sa-l ajuti sa se ridice in poponet si apoi reuseste sa stea asa o vreme, daca are piciorusele mai cracanate..ca sa aiba bine fixat centrul de greutate.
Cum il ridici, cauta cu manuta sa apuce cea mai apropiata jucarie.
Nu l-am pus inca intre perne, dar am zis ca de la sfarsitul lunii am sa incep sa-l las si asa cate putin. Cand e odihnit a inceput sa stea si 20-30 de minute pe burtica
, cu capul sus...abia daca-l pune jos...nu stiu cum reuseste.![]()
Pe mine vad ca m-au vizitat uratii doar o data dupa Craciun si de atunci ioc. Nu le duc dorul deloc...tare bine e fara!!
Pe David l-am inscris in prima lui tabara..asa ca la vara, dupa 13 iulie, timp de 8 zile va fi in Bulgaria. E taaare incantat, si-a dorit mult sa mearga inr-o tabara. Cu toate ca el foarte rar a fost fara noi undeva, cand a facut-o a reactionat super...atunci mi-am dat seama ce copil independent am.
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Aleinad.g ce ati facut ieri la oftalmolog? Pup bebelina mica sa-i treaca infectia!
Otilia am citit povestea nasterii...esti o mamicuta curajoasa!

Cameliam si pentru noi e dificil cu iesitul afara in hainutele astea..nu poate baga manutele in gura..se enerveaza..
..las' ca vine ea primavara cu soare..
Julia16 super ideea sa te plimbi cu rolele in spatele carutului!
Am si eu role, abia purtate de 2 ori...dar tocmai am fost nevoita sa i le cedez lui David...care la 7 ani si 8 luni poarta deja 37 la picior
, iar rolele erau 38-41.![]()
Criss muuulta sanatate tuturora!
Sa va faceti repede bine si sa nu ajungeti la antibiotice!
pozici noi
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Ginye am vazut pozicile cu frumosul mic!
E scump foc, un ochios si jumatate!
Ma bucur ca-i place supita!
Ce mare s-a facut..repede mai trece vremea..
| citat din mesajul lui ginye55 Sa va spun ultimele noutati: ieri piciul meu a mancat supita de morcovel, pastrarnac, telina si radacina de patrunjel, dar i-am dat doar zeama in care am pasat morcovelul. A papat 70 ml. ![]() ![]() ![]() Si tot de ieri piciul a inceput sa se joace cu putzulica! ![]() ![]() ![]() ginye ![]() Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut Povestea nasterii |
pozici noi
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Spiridus puuup dulce 3 bolnaviori!
Sa va insanatositi cat mai repede si sa va revina zambetul pe buze si veselia din casa!
Te rog mult, ai grija de tine si incepe si tu un tratament sa te faci bine si sa te energizezi.
| citat din mesajul lui spiridusul imi cer scuze pt mesajul off topic de sambata. gynie, amalia, miky, va multumesc pt grija voastra zilnica anca, malinas, babyzapi ![]() diana... si ea a trebuit sa ma suporte la telefon ![]() toate fetele care mi-au rasp pe messchinul a inceput cam atunci cand nu am mai scris aici;cred ca sunt 3 sapt. nu vreau sa imi mai amintesc prin ce am trecut. cris a facut iar bronsiolita, inca e sub tratament; a slabit rau, e palid, a zacut cateva zile. alex a facut mononucleoza care i-a scazut imunitatea , si astfel a racit urat rau de tot. o saptamana de febra , febra peste antibiotic,are toate venele ciuruite, branule, analize, in fine.... multe. aacum s-a resemnat: nu mai are nici glas sa planga, geme in somn eu am racit; nu am tratat cu nimic; va dati seama ca nu imi era gandul la mine, cand ii vedeam lesinati macar acum stiu cu ce ma lupt gata, nu va mai oripilez cu imagini din casa groazei. pup fetele si bebeii si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
pozici noi
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Bebecris pup dulce Davidelu!
Sa iasa dintisorul ala buclucas cat mai repede si sa nu mai chinuie baiatul!
| citat din mesajul lui bebecris NOUA NE APARE PRIMUL DINTISOR!!!! ![]() ![]() ![]() david este asa nervos, agitat, plangacios, gingia s-a albit si este un pic umflata......baga jucarii, degete in gurita si freaca gingia......mi-e asa mila de el.... ii dau cu calgel, baga degetul meu in gurita si strange tare..... Cristina - mami de DAVID - ANDREI ![]() ![]() David-Andrei ![]() Povestea nasterii http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg BOTEZ ![]() [blue] pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!! |
pozici noi
Ami, mamica lui
ginye55 spune:
Amalia
Si Stef isi pune babetica in cap si se amuza teribil din cauza asta.
Felicitari pt David independent! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
Amalia spune:
Miky01 m-a impresionat povestea voastra!
Sa va traiasca minunea mica si sa-i dea Dumnezeu sotului tau multa sanatate si noroc sa faca transplantul cat mai curand!
Otilia multa sanatate Anei! Sa fie doar niste mucisori razleti!
Miky-ea cred ca si voi va apropiati de aparitia primului dintisor!
Cu batista bebelusului, nu stiu ce sa-ti zic..noi nu avem inca probleme cu conectarea la aspirator. Intelesesem ca s-ar putea folosi si tragand tu cu gura. Poti incerca sa vezi daca merge. Oricum se opreste pe furtun, nu ajunge la tine..si nu mai face zgomot. Stiu ca exista la farmacie un aspirator nazal care este special pentru asta, dar poate merge si cel care se conecteaza la aspirator.
pozici noi
Ami, mamica lui
si
Amalia spune:
Alexa la multe lunite pentru puiul mic!
Imi pare rau sa aud ca e mucios..
Multa sanatate, sa-i treaca repejos si sa ju ajungeti la antibiotic!
Multa sanatate si voua..sa nu-i tineti companie la tras nasul.
citat din mesajul lui Alexa.1983 si noi tot in categoria MUCI SI MUCISHORI ne incadram......febra 37,9 , ochii rosii, nas de Rudolf, cam palizi....avem in dotare ser fiz, batista bebelusului, sirop de gat, pic de nas, nurofen 3 ml/6ore.... Augmentin in caz ca ne agravam.....Mama lu copilu a inceput sa suflece nasu'...tata lu copilu' cred ca dezvolta gripa "fictiva"......3 zile suntem sechestrati la domiciliu...nu vedem nici coditza de veverita sau bufnita din parc....Laura lui Alexis Daniel alias Dodo 17.11.2008...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() |
pozici noi
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Mirtha la multe lunite pentru papusica ta Eva!
Ai un copil tare frumos, pozele sunt super..nu mai zic de freza ca e mortala
..si are niste ochisori foarte expresivi si isteti.
Abia astept s-o vad mai incolo...presimt un subiect nou la voi...cu"perle"
pozici noi
Ami, mamica lui
si

DAVID - ANDREI 
Alexis Daniel alias Dodo
17.11.2008