caderea parului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_celine spune:

buna! cine are probleme cu caderea parului incercati o metoda naturista si e destul de efectiva mi-a spus o prietena, sa stiti ca da rezultate din 2 cepe stoarceti sucul si aplicatil pe cap timp de 2 ore apoi spalati. bine dupa spalare miroase putin capul dar efectul e chiar dupa prima aplicare succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Serios ?!

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Si eu imi alaptez fetita de 6 luni si am aceasi problema cu caderea parului (care pe langa asta e si slabut de la mama natura :()

Dar ma bucur ca am gasit subiectul asta...voi merge si eu la plafar sa cumpar tinctucra de ardei iute...sunt chiar foarte curioasa...sper sa aibe si la mine efectul dorit...

va tin la curent...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia_m spune:

Eu iau Revalid de ceva timp dar nu sunt multumita de rezultate. Parul cade in continuare, unghiile nu sunt atat de tari precum mi-as dori...
O sa imi iau tinctura de ardei iute si de radacina de brusture, sa le folosesc alternativ. Poate cu ajutorul lor voi reusi sa stopez caderea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Si eu am avut aceiasi problema ,am fost si mi-am cumparat fiole "simply zen " si am rezolvat problema. Am riscat sa ramin fara par

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Incercati HERBOSOPHY cu chinina , sampon , balsam si masca de par de la Sensi Blu. Este ok ....si ca pret e relativ ieftin...
Bafta !

Ella , mami de minune Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Eu am luat Vitamins for the Hair de la Nature's Bounty si a avut rezultate destul de repede. Se gasesc la farmacie.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

Ella cam cit costa samponul si masca ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Am avut si eu aceeasi problema, dar am rezolvat-o. Imi cadea parul ingrozitor, dimineata aveam perna plina de par, era ca intr-un film de groaza.
M-am dus la plafar si am cumparat fiole cu ginseng. 12 fiole costa 50Ron. Se aplica pe parul proaspat spalat cate o fiola pe saptamana si se maseaza energic pielea capului.
Imi cade muuult mai putin par dar inca nu am scapat de chelia din frunte(cand tin parul prins in coada tot se vede). A inceput sa se regenereze si sper sa vad in curand diferenta (firul de par e mai gros dupa tratament dar, doar cel care a crescut nou-nu ma refer la firele noi)

p.s Am mai facut acum vreo cativa ani o cura de 3 luni si am fost multumita. Cel putin 1 an nu am mai avut probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia_m

Eu iau Revalid de ceva timp dar nu sunt multumita de rezultate. Parul cade in continuare, unghiile nu sunt atat de tari precum mi-as dori...

Deci, sa inteleg ca Revalid-ul nu este bun? Eu tot fiole Revalid mi-am luat, dar sunt abia la inceput... auzisem, totusi, ca este bun... n-o fi asa ?!? A mai folosit cineva Revalid? Stiti mai multe despre acest tip de fiole? Ca sa stiu daca merg mai departe cu tratamentul respectiv sau mi-l schimb ...

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput