caderea parului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am trecut prin asta, stiu cum e.............e hormonal, dar poti ajuta si tu folosind tinctura de ardei iute. am apelat la asta pt ca eram disperata. imi pierdusem dupa nastere, cred ca o treime din podoaba capilara de care sunt foarte atasata. tinctura asta a facut minuni. si unde mai pui ca invigoreaza si culoarea naturala a parului. pe mine ma intreaba lumea daca m-am vopsit!
se freaca bine pielea capului cu un tampon de vata bine imbibat in solutie, pana se uda bine radacina parului. se face un masaj riguros pe pielea capului, insa aveti grija sa evitati contactul cu ochii ca ustura ca naiba.

Parul il degreseaza ?

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

se gaseste la plafar, 100 ml parca la numai pretul de 5 ron .
nu stiu daca degreseaza parul, banuiesc ca da, ca e solutie alcoolica!

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Ce bine ca am gasit subiectul asta. Am aceiasi problema, imi cade parul in mod constant de ani de zile (mai accentuat toamna). Este drept ca se regenereaza, dar totusi am ramas cu o podoaba capilara destul de rara.
Nu mi se trage de la nastere (eu nu am nascut), medicul dermatotolog dupa diverse tratamente a renuntat, imi spune ca este hormonal sau pe baza de stres.
Acuma vine intrebarea mea la voi, poate stiti vreun tratament care a dat rezultate bune (cam tot ce a aparut in farmacii am incercat de-a lungul anilor). Cateodata ma apuca disperarea, ma gandesc ce rapitoare voi fi peste cativa ani cheala.
Va multumesc si va pup.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabibociort

Ce bine ca am gasit subiectul asta. Am aceiasi problema, imi cade parul in mod constant de ani de zile (mai accentuat toamna). Este drept ca se regenereaza, dar totusi am ramas cu o podoaba capilara destul de rara.
Nu mi se trage de la nastere (eu nu am nascut), medicul dermatotolog dupa diverse tratamente a renuntat, imi spune ca este hormonal sau pe baza de stres.
Acuma vine intrebarea mea la voi, poate stiti vreun tratament care a dat rezultate bune (cam tot ce a aparut in farmacii am incercat de-a lungul anilor). Cateodata ma apuca disperarea, ma gandesc ce rapitoare voi fi peste cativa ani cheala.
Va multumesc si va pup.

Incearca cu tinctura de ardei iute de la Plafar.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

De tinctura de ardei iute stiam si eu si de ceai si tinctura de radacina de brusture.
Chiar vorbeam cu o verisoara de la tara, care a ras de mine. Cum fata radacina de brusture, adica de scaieti!?!
Mie mi-a zis o coafeza care a invatat pe la nu stiu ce cursuri chestiile astea.

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Mi-a cazut si mie in toamna rau de tot... dupa ce ca am firul subtire, acum mai este si rar

Am luat doua luni de zile Revital, fara rezultat.

Recent mi-am luat o crema cu petrol de la magazinul naturist, cica fortifica radacina, sa vedem... mi-am dat de vreo 3 ori pana acum.

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibociort spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri. O sa incerc ce mi-ati recomandat. Si eu ma gandisem la petrol, dar miroare ca naiba.Gabrielafericita de MARIA (07.08.2007)
ce nu te omoara, te face mai puternic......si mai bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

De tinctura de ardei iute stiam si eu si de ceai si tinctura de radacina de brusture.
Chiar vorbeam cu o verisoara de la tara, care a ras de mine. Cum fata radacina de brusture, adica de scaieti!?!

a ras degeaba verisoara de la tara. tinctura de radacina de brusture e foarte buna pt par. dar se culege radacina primavara, se toaca si se pune cu alcool. sau mai bine se achizitioneaza gata preparata de la plafar!

petrolul nu miroase asa naspa.....se evapora! e de incercat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

Citat:
citat din mesajul lui nona_denis

a ras degeaba verisoara de la tara. tinctura de radacina de brusture e foarte buna pt par. dar se culege radacina primavara, se toaca si se pune cu alcool. sau mai bine se achizitioneaza gata preparata de la plafar!

petrolul nu miroase asa naspa.....se evapora! e de incercat!

Eu am gasit doua tipuri de solutie cu petrol: una care mirosea groaznic si nu am putut sa stau cu ea pe par si una de la Gerovital sau Farmec in care petrolul este deodorizat. Asta miroase acceptabil, am stat 5 ore cu ea pe par

Mi-am dat doar de 4 ori si rezultate nu se vad, oricum perseverez

Mergi la inceput

Intr-o perioada imi cadea si mie parul. Mi-am dat pe par, dupa spalat,
cu masca de par de la Gerovital.Este cea care trebuie tinuta pe par doar 2 minute.
S-au vazut rezultatele imediat. Acum, imi mai dau cand vad ca o ia putin razna.

Parul scurt se regenereaza mult mai repede decat cel lung.

lisaelisa

mami de ingeras dragalas

Mergi la inceput