*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)
Raspunsuri - Pagina 7
nicol_conte spune:
Abia acum am dus-o si pe Alexia in patul ei, a vrut sa adoarma pe burta mea mititica..
Am vazut poze cu Mufarinul&Co la prima lui petrecere, partea I ...mi-e drag de voi ca va distrati ,nene, chiar daca nu sunteti o multime de oameni, se vede ca stiti sa faceti atmosfera! Si am remarcat treaba asta chiar si cand sunteti doar voi 3 acasa...BRAVO!
Stela -imi pare tare rau ca treci printr-o perioada ca asta. Sper sa fie doar o chestiune de moment si sa va rezolvati cat mai repede problemele. Important e sa comunicati, sa va spuneti unul altuia ce va deranjeaza...ar fi pacat sa se creeze o prapastie si mai mare...Tare mult m-am bucurat pt tine cand ai inceput munca, am crezut ca se sfarsesc amaraciunile tale si ca incepe sa rasara soarele si pe strada ta....Totusi, nu-ti pierde speranta ca mai devreme sau mai tarziu se vor rezolva toate
Am ratat ciorapii verzi ai Valentinei, dar nu mai am putere sa caut in urma. O sa caut maine ca sunt curioasa sa vad ciorapeii..
Pup fetele randunici fara exceptie 
Acum nu-mi doresc decat sa dorm , ca am dormit numai o ora noaptea trecuta si am avut o zi obositoare. Sper sa doarma linistite si fetele..
Noapte buna
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
nicol
asa e, incercam sa facem mereu ceva nou, deosebit si sa ne simtim mereu bine in 3, sa ne bucuram in mica noastra familie, in primul rand, daca se brodeste sa mai intre si altii in hora, si mai bine!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Bitza, cand se deschide Carrefour poate ne vedem si noi, daca stai asa aproape.. ![]() Valentina si Matei (10.04.2008) |
bineinteles, de abia astept sunt tare curioasa ce magazine vor fi,locuri de joaca, cafenele...pe 25 martie deschide.....

...imi zici cand poti tu si stabilim si in fuctie de cum pot si eu
yupiiii ce bine!!!!!......invitatia este valabila si pentru alte randunici care vor sa vinaIRINA

Mami fericita si implinita de
Antonia sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mihutza11 spune:
Bun.. deci raman 3 poze imbarligate intr-una in final, plus datele de rigoare pt copilasi..
de trimis pozele cum va este mai usor.. ori pe mail ori pe mess... numai sa ma anuntati unde le trimiteti sa stiu de unde sa le iau..
legat de tv.. in afara de obisnuitele care le stim, Andra se uita la greu la genericul de final al filmelor.. ii place ei scrisul ala alb cum se misca pe ecran negru.. printre preferate Fetele marinarului
..
Bitza hihihi ce papa Antonia portocala!![]()
Alice stiam eu ca Tea e fata desteapta, studioasa o sa fie 
p.s. si eu am ales pixul.. si uite unde am ajuns ![]()
hihii ce distractie pe Mufy!
si ce frumos da dpupic lui mami!!
Mimo bre' tu o cauti cu lumanarea!!
si Andra ma trage de par, de muscat inca nu.. dar mai stii..
Giani, Kya
de revedere!
f frumoase pozele din parc Vali! si imi plac ciorapii.. mie nu cred ca mi-ar sta.. dar pe tine te prind coloratii ![]()
Nicol bine ati revenit!
Clau mi se pare faina ideea si ca intr-o poza sa apara si mamica..
oricum fiecare isi alege pozele!
Vali nu nici un deadline, ca oricum tre sa implineasca toti copilasii 1 anisor.. dar cei are au implinit deja ii astept cu pozici sa ma apuc de treaba..
Zoze ma gandeam sa bagam anunt mare pe prima pagina cu montajul, ca poate mai citesc randunici care nu scriu prea des si poate nici timp nu au sa citeasca tot ce scriem noi aici.. ce zici?
si mai m-am gandit (de la Fulga e formularea
) cum zicea si Alice, poate e mai usor pe mailul comun, ca pe ala il stie toata lumea..
send! ca iesim pe afara!
ici si noapte buna!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
bitza037 spune:
si acum......
Ela,Luny.....asa este !!!!cand ii dau portocala este durere....trebuie mereu sa-i dau bucata noua sa nu se innece cu pielita dupa ce a supt tot sucul .....si tipa sa nu i-o iau din mana.....DISPERATA...vorba lu' NAty...si multumim inca o data pentru felicitari.....
am vazut si eu poze cu Muffy....the best cea in care o pupa pe mami
Cleme, Simo,RAmoCata,Mimo,Butucel multumim din suflet si voua pentru felicitari.....
Mihatp despre ce linkuri vb???
Valentina am vazut si eu ciorapii verzi
...vad ca ati fost in Tineretului, noi am fost in Carol,azi.....o s apun si eu poze dar nu am avut cand!!!
gata, ma duc langa bitz....ca a venit acasa de miercuri este plecat![]()

IRINA 
Antonia
sufletel
bitza037 spune:
aaa, era s auit Bubule sa-mi aduci aminte sa-ti zic ceva ......legat de painica ta in forma de castronas....maine
arata super si la gust 

IRINA 
Antonia
sufletel
ramo_cata spune:
hai ca am aparut si eu ...am facut baitza ,e inebunit dupa apa,plescaie cu picioarele si palmutele intr-o veselie,ii sclipesc ochisori de bucurie cand ii zic hai ca facem cip,cip...cred ca cat de curand trecem la cada mare desi imi este frica cu trecerea din baie in dormitor pt ca este frig pe hol...off nu mai vine o data vara ca m-am saturat...
ioana somn usor...
stela-off off off...nu stiu ce sa zic doar ca trebuie sa ai rabdare...sincer te cred...pentru ca nici eu nu sunt ajutata,eu calc ,gatesc,atat pentru noi cat si pentru andrei...eu ii dau sa pape,eu il culc,eu il schimb de pishu ,kk,eu il plimb prin curte sau pe strada...de cand s-a operat socrela chiar ca nu mai am nici un ajutor dar merg inainte cat se poate cat nu se mai poate nu mai fac...dar eu fata de tine nu merg la munca...
..pe mine ma ajuta randunoiul cu cumparaturile iar atunci cand este acasa si eu am treaba la bucatarie sta cu andrei nu zice nu..
tuchi si tie o saptamana usoara
si fara peripetii![]()
bubu
mai bucatar sef ce esti tu ...mai terminat cu fasolea cu ciolan

am vazut si eu ca valentinei i s-au inverzit ciorapii
...sunteti f frumosi...
naty
iulia mica si frichinita
zoze mama cate ati mai facut azi...si noi am fost in parculetul si ne-am dat pe ratusca cu arc,ne-am jucat cu un copilas cu lopetica si grebluta in nisip,ne-am luat dupa catelul unei tanti ,dupa pisica nu stiu cui,am calcat taote gurile de canal,placerea noastra...dar am fost mai lenesutz nu prea am mai mers pe jos ca alta data,a fost mai bine la mami in brate...
nicol bine ai revenit 
giani
ce scump auzi tu OFF OFF OFF
kitzi si eu il bat la cap pe randunoi sa-si cumpere plasture pt sforait...daca iti cumperi sa-mi zici si mie daca are efect...
kya multa sanatate si pup indrazneata mica
mimo-1.la faza cu mancarea nu stiu ce sa zic ca mie andru niciodata nu mi-a refuzat chiar de tot mancarea,ca nu a mancat cata s fi vrut eu da ,dar nu sa-mi refuze papatul cu linguritza...mai face si el nazuri de ex cand ma vede cu canutza cu mancare tusesc si face oac...dar cand ii dau dupa 1,2 linguritze mananca bine...
2.si mie andru tot asa imi arata ca ma iubeste...ma trage de par ,si ce vesel e cand face asta,e f fericit cand ma prinde cu parul desfacut...si ma ciupeste cand de fata cand de burta si mai nou de [sfarcuri]
3.ideii fixe..mda...dar doar la plimbare...v-am zis gurile de canal...ma feresc de ele
...in casa nu are idei fixe daca nu vreau sa se joace cu ceva,il iau si il pacalesc cu altceva...
4.mai cerd ca avem prea multe pretentii de la copilasii nostri,pe bune sunt mititei si o sa vina si vremea sa mearga si singuri,sa se joace si cu copii,sa vorbeasca si cu toata lumea...uite andru cand suntem acasa e numai inima in el,nu sta o secunda mai o secunda ...iar cand suntem afara cu lume straina e cel mai cuminte,cand vorbeste cineva cu el ia pozitia lui mutulica,baga un degetel in guritza si se uita,mai arunca cate un zambet dar nimic mai mult...cred ca trebuie s avem rabdare toate la timpul lor...mama si faza cu painea...totusi 15 lei...iete ca exista d'astia care trag de par si ciupesc...p'aci pe la oltenia si nici mie nu mi se pare in neregula ...cred ca e normal asa ne spun cat ne iubesc...
cleme si noi mai tipam,vorbim lele,lala,baba...si iostiu ce mai zice,ca am ajuns sa nu mai stiu ce zice la cate zice
...chiar azi cand am fost la plimbare m-a intrebat tanti cu catelul ,cea dupa care ne tineam
,cati ani are si cand i-am zis ca are 11 juma' a fost f mirata ca merge f bine si in plus si vorbeste ,bineinteles pe limba lui...
gecko
am citit si eu randurile tulburatoare...
mda si cama sta ar fi...deci asa cum va spuneam nici andru meu nu e foarte sociabil cu cine nu cunoaste ,azi a fost prima oara cand s-a dus el singur sa se joace cu un copil,probabil l-au atras lopatica si greblutza nu stiu dar a stat cateva minutele nu f mult...sper sa reusesc sa-l fac sociabil pentru ca asa imi place...
acum sa trec la urarile pentru manie off si ce sarbatoare o sa fie...si cat o sa bem si cat o sa mancam...o rugaminte am sa fie gata cafeaua cand ma trezesc...

LA MULTI ANI MUFY,SEAN,IULIAN ,AMIRA,ALEXIA sa cresteti mari ,sanatosi si voiosi,sa aveti parte de multe bucurii si o viata usoara....

si acum va zic si eu noapte buna..pe maine...uff gata am terminat...
PS:sa nu ma injurati...![]()
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://family.webshots.com/album/570074746HPOtHR
lianam spune:

LA MULTI ANI MATEI CRISTIAN - MUFARINA PUFARINA! Sa fii sanatos, sa ai numai aniversari fericite si sa ramai mereu asa vesel, nazdravan si dragalas! 

Liana, mami de Teo
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:

LA MULTI AAAANI NORA AMIRA, ALEXIA, SEAN SI IULIAN!! URAAA, AVEM COPII DE 1 AN, LA MULTI INAINTE, CU BUCURII, SANATATE SI MORAL RIDICAT! SA NE TRAIASCA TODDLERII!

Va las ptr dimineata, luati de serviti, si va veseliti, incepem cu o cafeluta, cappuccino, ceai de fructe, nessquick etc..

LUNY
luny spune:
LIANA, multumesc din suflet!!!!

LUNY