*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE,MARIA!
La alte vorbe nu ma bag ca am o stare de kko mare.
Imi vine sa-l sparg pe randunoi care nu intelege de vorba buna sa ajute in casa cu ce poate,m-am saturat de mi s-a acrit sa stau numai cu gura pe el si el sa bombane si sa-mi traga priviri uracioase ca ce am cu el...M-am frant azi la bucatareala,cu Tea in plina criza de mancare si de dinti,calcand SI PENTRU EL si tot i se pare ca am ceva cu el fiindca el a stat la calculator toata ziua si eu sunt obosita deja si incepe si o saptamana de munca...
Sa nu mai spun ca lui i-a micsorat salariul adik nu am facut nimik:eu am inceput munca si el ia bani mai putini decat inainte.
Si pe fondul oboselii ne-am racit tare de nu ne mai suportam...Ce-o iesi oare din asta??
O seara buna.Pa.

Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela,
Intelepciune si rabdare...trebuie sa gasesti modalitatea cea mai potrivita de a-i spune ce vrei...se pare ca bombaneala nu are succes!
Iti doresc sa gasesti calea cea buna cat mai repede!
Propune-i sa intre in CIc...sa vezi cum ar reactiona!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mai am si ciorapi bleu, dar n-am apucat sa fac poze cu ei.
Zoze, mersi de compliment....Donsoara , auzi...si eu mai am putin si schimb prefixul! 20 adica..

Pana la urma, cui si pe ce adresa trimitem pozele si cand e deadline-ul?

La multi ani, Maria si sa te bucuri de cupil!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Stela, incearca sa le iei pe toate cu calm....

Bubu, te-ai mai linistit ?

Mergi la inceput

Bitza, cand se deschide Carrefour poate ne vedem si noi, daca stai asa aproape..

Tuchi, vrem poza cu noua freza!!!! Saptamana asta vreau si eu sa ma vopsesc, sa revin la roscatul de dinainte de sarcina...

Si cred ca in curand ne vom apuca si noi de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

noua freza n-o s-o vedeti decat live...ca nu stiu cand mi-oi duce aparatul la reparat!

Vali, spor la lucru. sa iasa cum vrei tu!
Mie imi place de tine bruneta!

ma duc la film, Ilinca inca bantuie prin casa...maine suna ceasul iar la 6...

Va urez o saptamana minunata!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mama, ce ma doare junghiul asta din spate...cand respir...si nici nu pot sa stau ca lumea...imi iau laptopul si ma bag in pat.
dar sa ma zic doo vorbe, ca am vazut ca-i hlizeala mare pe-aici

Vali, cu Vladutu' m-am linistit, a fost o saptamana de acomodare cu gradi, marti ii fac si analizele sa vedem daca are lipsa de ceva. Cu mine nu sunt linistita, ma gandesc la cai verzi pe pereti...si mai suntem si raciti toti! vad ca Stef a cam tusit cand s-a trezit dimineata si la pranz...dar n-are muci sau febra...si ziua nu l-am auzit deloc sa tuseasca...Vlad are muci si cica il doare nitel in gat si pe noi ne doare in gat si suntem infundati

Stela, imi pare rau de ceea ce citesc...cel mai bine este sa-l lasi sa stea cu fata cat tu ai treburi casnice, daca nu vrea sa te ajute la treburi. Si chiar daca plange sau altceva, sa se descurce! nu? iar faza cu bombanitul si taca-taca nici mie nu mi se pare ca ar ajuta la ceva...trebuie sa gasesti o cale sensibiloasa de a vorbi, de a lamuri lucrurile, de a imparti responsabilitatile...dar trebuie buna-vointa din partea amandorura...eu iti tin pumnii si relaaaaxxxxx!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Cam putina lume pe aici! Ma duc si eu la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui tuchita

noua freza n-o s-o vedeti decat live...ca nu stiu cand mi-oi duce aparatul la reparat!

Eu te-am vazuuuut... si-ti sta super !!! Cel mai bine te-am vazut de la spate, recunosc ca din fata pe Ilinca am vazut-o si am remarcat-o, mai bine-zis ea mi-a sarit in ochi,cred ca tocmai isi scotea caciula de pe cap. Si tare te-as fi tras de maneca, dar tare ma grabeam la fetele mele.. O saptamana usoara la servici!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Fetele, Stef tuseste in somn...ce sa-i dau sa se linisteaca?? Help!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput