*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (226)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Naty, nuuuu, nu sunt supi pe nimeni! Pup Iulia vaccinata, bine ca ati scapat. Noi am ramas codase la greutate, avem 8,500 kg!

Mah mamici, in lista scrie ca pe 18 este ziua Burticii Mici! Sau e gresit? azi e 17 nu? sau am luat-o eu razna ca de obicei le cam incurc pe-astea...

Cu greu am convins-o pe Rebe sa manance putine fructe...Nu-i mai plac deloc...Mananca absolut orice-i fac inafara de fructe!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

clau eu am produs confuzia, ca nu mai stiu in ce suntem

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + La 2X9 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani :
Mara-Sofia
Petru

si ca m-ati "imbarbatat"!
La noi de dimineata cand l-am dus pe David la gradi era o zapada mare,toata noaptea a nins..de frig,ce sa mai zic!nu mai vine primavara odata

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

a,sa nu uit:Oana,multa sanatate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
blanka am vazut si eu poze super cu Eric, cu omul de zapada, mami, si tortulet de 1 an!!
LA MULTI MARA SI PETRU,
LA MULTI ANI PATRICHILOR NOSTRI,
SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

gecko pe asta n-as fi crezut-o....Ce bucuriiee!! Va multumiiim tuturor!! Daca nu erati voi..nici noi nu mai eram vedete
Hai cu nascarea,hai cu contractia! Naspa cu pozitia aia..sa nu ajungeti la ceza

Tonic-la fel si la noi..L-am exilat pe Mihai acum 5 luni.Si mie mi-a fost teama ca nu o sa-l aud Ashh..Nici vorba-auzi tot,exact cum a zis gecko!
Noi lasam usile deschise de tot.

Clau-sarutmana! Ma bucur ca ati scapat fara nicio reactie,de vaccinutze..Mai rar asa..

Fata verde!

Daaa..Irina!

Naty va tin pumnii sa nu aveti reactii!!

Miha o gresiram!Las' ca asa..suntem primele care i-am urat!Poate ne vede si ne mai baga si pe noi in zeama-BurticaMica!

Maaamaa..Simo-iar a nins?! Uff..lHai ca vine ea si primavara!

luny!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

zoze felicitari ptr prima pagia de gazeta!!!
stelautz eu m-am abtinut de la a spune ceva ref la relatia cu Geo...din lipsa de timp, ptr ca sunt atatea de spus! dar uite ca a sintetizat Clau tare bine ceea ce gandesc si eu, iar relatiile noastre seamana mult, suntem amandoi acolo,in casnicie, si toate se fac impreuna. Plus ca tu stii cum sunt eu cu Liviu, ne-ai cunoscut pe amandoi, inclusiv ca si cuplu, si ma simt nu-stiu-cum sa mai zic ceva..
bitzo esti razna, bre? cum sa nu vreau sa ne vedem?? doar ca nu s-a potrivit, cu maaare drag as fi venit dar stam destul de departe,cand m-ai invitat eram singura acasa, eu nu conduc(am carnetul de decor deocamdata) si stii ce greu e sa plec cu copilul cu juma de casa-n spinare, singura...asta e tot, dar stai tu linistita ca la vara, va invitam si noi la piscina, la un gratarel, la aer curat! pana atunci, vedem noi ce si cum ne descurcam, pe unde ne intalnim.
bravo Iuli, fetita male! vaccinul ala era Rorul?..si sa stii caosafiebine!!!
La muuuuuulte luniiiite Honey,Alexandra,Sasha,Vlad Alexandru!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ela tocmai am terminat de citit povestea

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

aq venit raspunsul 'oficial' de la Distrigaz: un rand "va informam ca citirea contoarului a fost corecta, in luna februarie figureaza 1145 mc!'...atat!! cretiniii, Doamne cata bataie de joc!!imi vine sa-i iau la rand...eu nu stiu sa vad pe contoar consumul??? am facut reclamatie tocmai ca sa mi se explice de ce este mai mult decat dublu fata de ...oricand!!! acum s-a dus Liv acxolo, la tipa care a semnat mizeria asta, sa faca scandal! nu se poate asa ceva!!ne iau drept cei mai cretini de pe planeta, isi atenueaza pierderile umfland facturi, de fapt, au bagat pe teava o mizerie de gaz, aer, eter, ce a fost, doar sa mearga contoarul!!
explodez de nervi, jur!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Salutare!

Offf, nu va mai prind din urma...

Zoze, acum, ca s-a elucidat misterul, am mai citit o data povestea ta si a celor doi barbati din viata ta si m-au trecut exact aceeasi fiori ca si la prima citire. Cu piureul, este prima data cand ii dau, ca nu prea m-am gandit la combinatia asta pana acum. Azi ii dau de la borcan, ca-s in pana totala de idei...

Luny, frumos Mateiul tau de un an iar tu, super-tare cum zambaceai inainte sa nasti! Cu cocoshul, ha-haaaaaaaaaa, cand l-am facut, seara, ne era asa o pofta si o foame, ca am zis ca nu mai fac nicio poza. Si n-am facut! Da' a doua zi mi-a parut rau si, cum mai ramasese de vreo 2 portii, am dovada.

Naty, e f. bine Iulia, incredibil ce mult a recuperat! fata, sa nu aiba nicio reactie la vaccin.

Clau, f frumos i-ai spus tu Stelei!

Ieri Thea a vrut s-o dau in tobogan, asta dupa ce m-a intrebat de 1000 de ori ce este ala. Partea nasoala e ca la noi nu avem niciun parc asa misto amenajat cum am vazut la Buc, adica sunt tobogane de alea inalteeee si ruginiteee... Am incercat asa, mai mult s-o pacalesc, sper sa nu-i fi placut, totusi. Si tot ieri ne-am intalnit cu Elena si cu Petru, in Crang. Cu ocazia asta am constatat ca Theea este f darnica, a scos tot ce avea in carut (jucarii, servetele umede, o pereche de ghete) si i le-a dat lui Petru, asta dupa ca i-a umplut manecile (tot incercand sa-i dea cu forta, in mana) cu iarba, pamant si alte gunoaie culese de ea.... Bine ca Petru nu a protestat! Sa vedem cu ce ne mai umplem timpul azi, deja am fost o tura la cumparaturi, dar de "apa" nu scap eu asa usor!

Editez, ca a scris Luny si tre' sa ma rasuflu si eu. Ma, si noi am avut luna aia o factura f mare la gaze, din cauza ca ne-au tzepuit f frumos, dar...cum demonstram??? Toata lumea stie ca gazul de atunci a fost f prost, centralele de ap. au consumat in prostie, ca sa poata furniza caldura necesara, INSA: cum o rezolvam noi cu tampitii astia? Noi nici n-am depus plangere, ca n-a vrut al meu, a zis ca e pierdere de timp, ca nu se va intampla nimic... Acum, incep sa-i dau dreptate. Chiar vreau sa vad ce rezolvati voi...

Mergi la inceput