Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Similar caruciorului Giovei este caruciorul pe care l-am luat eu de curand. Se lasa pe spate, roti din fata duble, in oferta avea si scoica.
Se numeste Chicco Fuego ct 02.
Banuiesc ca e versiunea mai noua a aceluias model.
Costa in jur de 870 lei.

Il puteti vedea aici http://www.copilasultau.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=239

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica 24+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

neata!!!Am avut o noapte de toata frumuseteaam adormit dupa 2 si la 5 eram deja trezita......Acum stau si-mi savurez cafeluta si mi-e groaza de ziua de azi,mergem sa cautam si sa gasim carucior la Tg-Mures.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

pooh, si eu si eu Sunt treaza de la 3.30 cand a fost neaparata nevoie sa merg la baie ... la 4 mi s-a infiintat Iulia in dormitor ca ea sughite si vrea lapte, fugi jos si incalzeste laptele, linisteste fata ... si ui' asa somnul meu s-a dus
M-am uitat putintel la Happy Hour, m-am amuzat copios de invitatele traznite a lui Maruta (era in reluare, noi seara nu prindem nici un televizor, peste tot e program de desene )
Acum caut carucioare

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Daca tot sunt pasare de noapte, hai sa deschid si capitol nou .

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Si eu m-am trezit de dimineata..sunt iar agitata ca ma duc la eco..sper ca azi sa nu se mai intample nimic si sa o vad si eu pe bebelina.

Ieri dupa toata agitatia mea cu eco, socrul meu a trebuit internat in spital ca are ameteli (de la o spondiloza banuim), sa ii faca toate analizele necesare. Sotul a plecat de urgenta la Ploiesti la el si eu am ramas acasa cu doreri de burtica si cu no-spa. Off ce zi ieri....si a mai si plouat.
Azi e o raza de soare acum de dimineata, o vad de la geam...sper sa anunte o zi buna chiar daca nu meteorologic.

Hai ca trebuie sa incep sa ma pregatesc pt servici, sa vad in ce ma mai imbrac ca totul imi e mic mic pitic...

Va pup, poate mai intru d ela birou pana plec..daca nu ganditi-va la mine pe la 11 cand am programarea la Iosup.

21+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Si tu cu carucioarele?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Si tu cu carucioarele?

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

cred ca ma stric de cap de atata cautat. Acum recuperez, ca la Iulia n-am luat nimic dinainte, ca deh ... socrosenii cu superstitii ... si in fuga am luat un nenorocit de Primii Pasi.

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Balnca,multa bafta la eco!Sa te intorci cu vesti super-bune!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 24+

Mergi la inceput

Deschisei si capitolul nou AICI

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
BB-lina noastra

Mergi la inceput