Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna ziua,mai traim si noi,avem de citit o groaza insa azi ne-am simtit mai bine si am putut intra.Eu sambata merg la doctor,insa la morfo voi avea aproape 24 saptamani,pana tunci mai avem ,o asteptam pe cea de sambata.
Citim din urma si mai revenim.
la toata lumea.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 21+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Am vazut ca vorbeati de Pastele catolic. E pe 12 aprilie.
Moniland credeam ca numai eu nu am pofta de mancare si chiar daca am tot nu pot sa mananc mult. Nu am si eu pofte nimic. Inainte de sarcina eram asa pofticioasa sotul se gandea cu groaza la perioada cand voi fi gravida. acum se roaga de mine sa mananc sa ii zic ce poftesc ca imi face numai sa vada el ca mananc si ca iau in greutate. Cine stie cum o fi mai incolo. Poate ajung sa rup frigiderul

elena +20
Burtica mea la 17 sapt la
Cosulete bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Romanitza mersi de info. Uite ca nu a gresit Lucialu.
Micaalsa eu am 2 carucioare Chicco acasa si ambele au cate 2 roti, si nu sunt subtiri. Oricum sunt carucioare bune si trainice si mai accesibile la pret ca restul firmelor bune.
aici e primul carucior Chicco:
http://www.dropshots.com/giova#date/2009-03-18/13:49:11
aici al 2-lea, e mai usor, de vara...se inchide tip umbrela:
http://www.dropshots.com/giova#date/2009-03-18/16:48:31
Ylla vergeturile se fac si de la ingrasatul brusc si de la slabitul brusc. eu am facut in prima sarcina pe sani, prea s-au marit dintr-o data. am observat cand si-au revenit, cand am terminat cu alaptatul.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor. Am intrat putin ca sa va salut. Nu pot sa stau mult5 pentru ca sunt la spital internata de luni seara si acum am intrat de la o colega de camera pe net. De citit nu am apucat sa va mai citesc dar cand o sa ma intorc acasa sigur o sa recuperez. Noi suntem binisor si speram sa ne intoarcem repede acasa. Doctorul mi-a zis ca s-ar putea sa fie baiat dar eu tot mai sper sa ramana fetita asa cum ni s-a spus cand am fost in Ungaria.
Va las si va pup pe toate. Multa sanatate.

17+viitoare mami de Maya Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya08 spune:

Buna fetelor!
Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la analizele din trim. II.
Lorelay va doresc multa sanatate si tie si bebelusului. Sa ai grija de voi!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, poate asa e cu gemenii. Avand in vedere ca burta e mai mare ni s-a micsorat stomacul Dar la +15 tot o sa ajung.
Giova, dar cum se numeste Chicco al tau ca arata tare bine
? Si am vazut ca se poate pune si scoica in el. Se lasa si la orizontala?
lorelay, dar ce faci tu in spital? Hai draga acasa.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

dya, dr. mi-a zis sa fac analize la 24 sapt. Lista care mi-a dat-o e aceasta: calciu seric, examen de urina, fier seric, glicemie, hemoleucograma, T.Quick, APTT, Trombocite, urocultura.

Fetelor, ce stiti despre astea sunt gratuite? Ma gandeam sa ma duc la medicul de familie, oricum trebuie sa ma duc la vizita lunara, si poate imi da ea bilet de trimitere.

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

LORELAY sanatate multa si gaduri bune. Te asteptam acasa cat mai repede
Ylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Giova, intr-adevar carucioarele tale sunt cu rotile duble, cele din fata. Eu m-am referit la acest www.mothercare.com/gp/product/B001PT69LE/?AID=1633889&PID=2187177&SID=xzp7x5Qx7s3HBBdHC1vvlKKlGH1JwOBn" target="_blank">carucior Chicco, de care zicea Blanca ca-i place. Modelul acesta nu are roti duble. In rest si mie-mi place mult, mi se pare super practic ... oricum, daca e sa le gasesti chichite, nu stiu care e perfect Eu tot il caut pe cel perfect pentru mine
Lorelay, multa sanatate, sa veniti repejor acasa, indiferent daca vii cu o fetita sau un baiat sa fiti sanatosi amandoi, asta conteaza.
alfa_anca, pe unde esti??? Sunteti bine? hai cu vesti ... si cu putintel ajutor la listuta

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 21+ cu
BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni sa mor de mai stiu cum se numeste caruciorul.... era si la oferta, parca 7 mil. am dat in nov. 2005 pe el, acum nu se mai fabrica, e model vechi. Am luat si scoica la fel si l-am purtat si asa, dar era destul de greu cu scoica pe el. se lasa pana la orizontala, avea protectii laterale, din cauza asta nu am avut nevoie de landou.
Micaalsa acum am observat ca nu are roti duble cel arata de Blanca. credeam ca toate au...
Lorelay sanatate si sa ajungi cat mai repede acasa.

la toate burticile, noapte buna.

_
Gio21+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput