Cristian are 13 ani si 13 operatii-avem nevoie de

Cristian are 13 ani si 13 operatii-avem nevoie de | Autor: mioarav

Link direct la acest mesaj

Buna ziua! Sunt Mioara Voiculescu mamalui Cristian Nicolae.Cititi pe linkul de mai jos povestea lui Cristian si vedeti pozele.Avem nevoie urgent de ajutor deoarece la sfarsitul lunii martie 2009 Cristian trebuie sa faca a 14 operatie in Turcia la Spitalul Johns Hopkins, de dvs depinde in mare masura daca vom reusi sa trecem peste acest impas, deoarece avem nevoie de ajutor.Cristian are 13 ani si 13 operatii de reconstructie a piciorului drept zdrobit de o masina pe trotuar.Multumim bunului Dumnezeu ca este in viata si speram ca vom depasi toate suferintele cumplite si intr-o zi Cristian va merge din nou.Banca BCR Mosilor Str.Calea Mosilor nr 290, sector 2 Bucuresti, RomaniaBeneficiar Voiculescu Mioaracont eur RO44RNCB0088002320440004cont ron RO71RNCB0088002320440003cont usd RO17RNCB0088002320440005SWIFT RNCBROBUDatele mele de contact le aveti pe linkul pe care trebuie sa-l deschideti.Cu stima si imi cer iertare pentru ca apelez la dvs, dar suntem intr-o situatie disperata, iar Cristian va merge intr-o zi. Va multumesc, o mama..... Mioara Voiculescu

http://dansantimbreanu.wordpress.com/cristi-voiculescu-povestea-lui/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multa, multa sanatate, succes in Turcia si sper sa se stranga banutii cat mai repede. Doamne ajuta!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
EMMA INVINGE cancerul!
Sunt putere si iubire pentru pretioasa Emma, maine, de Bunavestire, la ora 12!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Accidentul lui Cristian l-am povestit si eu, atunci cand s-a intamplat, aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=49812

Este o tragedie ce s-a intamplat.

Haideti sa-l ajutam sa redevina un copil normal.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sa dea Dumnezeu sa reusiti sa faceti baiatul bine!!!stiu ce inseamna durerea unei mame care doreste sa isi salveze copilul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Draga mamica de Cristian, va tin pumnii stransi sa strangeti banii necesari si o sa incerc sa ajut si eu.

Pe link-ul dat de tine, update-ul din 18 martie spune ca ar mai fi 10.000 euro necesari. Apoi apare info despre ajutorul dat de HotNews si Radio Romania Actualitati.

Este necesar sa faci un update cat de cat la zi pe topicul acesta, ca sa mobilizam oamenii si sa stie si cati bani s-au strans, cati mai sunt de strans, etc.

De asemenea as sugera ca la prima postare sa afisam conturile si numerele de Teledon.
Sa fie vizibile dintr-o privire.

Daca nu intri tu si te ajuta altcineva cu asta as zice sa afiseze informatiile structurat si sa modifice si titlul care e oarecum neterminat si descumpaneste cititorii. Sa zicem sa scrie ceva de genul: Cristian are 13 ani si 13 operatii - are nevoie de ajutorul nostru!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Votati-o pe Iasmina! Un vot pe saptamana, pana in 12.04

Mergi la inceput